dijous, 1 de novembre del 2007

Notícia de l'assemblea d'ahir dimecres 31 d'octubre

· S'ha valorat la reunió d'ahir al matí a l'Ajuntament entre els 17 regidors i l'ACA, amb les informacions aportades per alguns dels assistents.

· La comissió de treball històric ha informat sobre la visita de l'arqueòleg Antoni Caballé i n'està redactant una nota informativa per publicar en aquest bloc.

· S'ha valorat la notícia que el grup municipal del PSC està realitzant un DVD per explicar el seu projecte de riera en el tram de Can Feliciano, que se suposa que es finançarà amb diners públics, del poble, i no del partit.

· S'ha alertat que en les feines que s'estan fent a la riera s'està fent malbé la llera, que no s'hi actua amb cura. S'ha decidit que la comissió de seguiment tècnic vetllarà per detectar qualsevol irregularitat en aquest sentit i es faran les denúncies o queixes que calgui a l'Ajuntament i/o a l'ACA.

· S'ha decidit continuar amb la campanya informativa i de sensibilització de la població. En aquest sentit, s'ha acordat la realització dels següents actes:

- Caminada "Descobrim la riera de Malgrat". Diumenge 11 de novembre al matí. En els pròxims dies en donarem més detalls (en aquest bloc i en cartells que es penjaran pel poble).

- Xocolatada infantil (amb jocs i activitats) i sopar popular (truites i pastissos). Dissabte 17 de novembre, tarda i vespre. La commissió de festes hi està treballant i en els pròxims dies n'explicarà tots els detalls en aquest bloc. També s'anunciarà a través de cartells que es penjaran pel poble.

- Campanya de penjada de pancartes, als balcons i finestres de les cases, amb els eslògans "Salvem la riera" o "Salvem la riera verda".

- Campanya de recollida de signatures i presentació d'instàncies a l'Ajuntament de suport als set encausats. En els pròxims dies publicarem aquí un model d'instància i el text de la campanya de recollida de signatures.

Creiem que no ens deixem res de substancial. En cas contrari, us convidem a complementar aquesta informació a través dels comentaris.