dimecres, 21 de novembre del 2007

Hem anat a judici

I feia goig de veure, aquell autocar amb 39 persones, i tots els que heu vingut per altres mitjans! Han estat cinc hores llargues, des que ens hem trobat a la plaça de la Germana Campos per afagar l'autocar fins que s'ha acabat el judici. Els nostres testimonis, els de la defensa, no han entrat a declarar, cosa que els que esperàvem allà a fora hem interpretat com un bon senyal. Acabat el judici, hem sabut que el mateix fiscal havia demanat l'absolució. Tot plegat ens fa pensar que la sentència, que pot tardar un mes a arribar, segurament serà absolutòria.

16 comentaris:

MC ha dit...

ànims.

Anònim ha dit...

Malgrat 3
Campoy 0

Anònim ha dit...

Bé, bé!!

MALGRATOT ha dit...

Quantificar les pèrdues de l'empresa Hidrocanales en 280.000 Euros, a 40.000 per cap, com sí diguéssim, quan des de el passat mes d'agost no han parat de treballa ni un sol dia, és d'una insensatesa incomparable. Esperem que el Sr. jutge distingeixi clarament el fet delictiu d'enfilar-se a un arbre de l'intent d'estafa vergonyant a l'erari públic i la burla del sistema judicial que se'n deriva de la reclamació d'Hidrocanales i pillos.

Anònim ha dit...

L'anonim de las19:39,t'has passat no 10 pobles sino molts mes,no estic d'ecord amb el que has dit,i demano que o retiris,o be dongis el teu nom i het facis responsable del que has escrit,ja que ets un troç de irresponsable i jo, i suposo molts mes no volem entrar en aquesta classe d'accions,almenys jo no.

J Garriga

Neus ha dit...

moltes felicitats!!
i ànims. esperem que tot acabi bé.

Anònim ha dit...

ei gent! moltes felicitats!ha d'anar bé.

arbreda@gmail.com ha dit...

Hem suprimit el comentari de l'anònim de les 19:39 perquè ens ha semblat totalment fora de lloc.

Anònim ha dit...

felicitats i anims a tots... des d-aqui no us oblido

marc

Anònim ha dit...

Felicitats i ànims, tot acabarà bé. Hem d'estar orgullosos de ser malgratencs i malgratenques.

Montse

Anònim ha dit...

Sóm orgullosos de ser malgratenques i malgratencs i de pensar de qualsavol manera, respectant fins i tot els que es manifesten i els que no, que t'has oblidat de dir-ho.

Anònim ha dit...

Una gran feina, gràcies als advocats uns cracs, a les persones que hi van ser i a tots els que al llarg dels dies hi heu col·laborat.
Malgrat encara té personalitat

Anònim ha dit...

Al socialiste/a de ñes 11:05
Jo no sóc socialista, en el sentit que enteneu vosaltres per ser socialista, sóc d'esquerres, difícil de definir en la societat actual, i si et llegeixes l'escrit no discrimina a ningú, respecte les diferents maneres de pensar i d'opinar, però, no puc defensar a les persones que no volen escoltar, que no volen informar-se per poder decidir. Només es poden prendre decisions i opinar quan es té informació. Fins fa poc Malgrat donava la sensació que era un poble que acceptava tot el que decidien des de la Casa Gran en nom de la democràcia, crec que mal entesa, però, sembla ser que una part de la població ha dit prou, ha dit prou a tanta desinformació.
Hem pregunto: que faria la resta de la població si estés informada?

Anònim ha dit...

Manifestar-se i aleshores no serem 300 manifestants serem molts més, però nosaltres no som d'aquesta manera ens agrada informar-se, estem informats, sabem el que voleu i sabem el que volem. No volem la segona proposta desorbitada i que s'ha promogut per interesos partidistes de l'ACA a instàncies del partit que la dirigeix politicament. Ara això és una pugna política i veurem com acaba. Nosaltres volem el millor per Malgrat com vosaltres ans us pesi.

Anònim ha dit...

el millor per malgrat es una denúncia cap els seus ciutadants?
el millor per malgrat es formigó?
el millor per malgrat es ocultar la realitat?
ens pots dir si s ha dit als veïns del carrer riera que podran posar botigues al tros de pati de casa seva?

Anònim ha dit...

perdona anònim socialista, ja que corres per aqui... et puc preguntar (1) perquè sempre sou anònims els socialistes ?, jo de moment també em presentaré com anònim, apa, que maco dialogar així.
(2) perquè algún teòricament progressista defensa una proposta que les directrius europees desaconsellen i que ataca els criteris de sostenibilitat ambiental i la cultura de l'aigua
(3) perquè si ets progressita no t'has pronunciat mai contra les mentides de l'alcaldessa al butlletí municipal
(4) trobes progessista denunciat set persones en base a un atestat ple de mentides ?
(5) quina informació objectiva ens ha donat l'equip de govern?

Estic segur que voleu el millor per Malgrat, però no puc estar-hi d'acord. El vostre millor per Malgrat significarà finalment la desaparició de Malgrat com el poble que estimàvem. A canvi ens regalareu un municipi vulgar de l'anella metropolitana: urbanisme de sèrie, arquitectura de mala qualitat, construcció abusiva, desaparició d'espais naturals...