dimecres, 31 d’octubre del 2007

Comunicat de l'ACA

Reproduïm el comunicat de premsa que l'ACA ha remès ha Ràdio Palafolls:

"El procés de reunions sobre el projecte d'endegament de la riera no s'acaba amb la reunió d'avui, que ha permès assencialment aclarir dubtes sobre la nova proposta desenvolupada per l'ACA amb la finalitat de compatibilitzar l'objectiu essencial de la seguretat hidràulica per evitar els riscos d'inundacions amb el de donar un tractament de naturalització a l'obra mitjaçant tècniques de bioenginyeria que permeti preservar fins on es pugui els valors paisatgístics i sentimentals de l'indret que han generat inquietud social.
L'ACA s'ha esforçat per atendre la demanda feta de forma legítima i democràtica pel Ple de l'Ajuntament i, en la mateixa línia, respectarà el compromís de no fer declaracions fins que finalitzi tot aquest procés, moment en què s'enviarà d'ofici la proposta definitiva a fi que el Ple de l'Ajuntament es manifesti de manera oficial sobre l'esmentada proposta. Fins llavors no hi haurà cap més comentari."

6 comentaris:

Anònim ha dit...

renoi amb els de palafolls....

Anònim ha dit...

renoi amb els de palafolls....

Anònim ha dit...

Aixi es com com o han de fer ,els bons informadors,sensa tenir-los que anar el derrera,i amb impercialitat

J garriga

Anònim ha dit...

Aixi es com com o han de fer ,els bons informadors,sensa tenir-los que anar el derrera,i amb impercialitat

J garriga

Anònim ha dit...

Hola,

Gràcies per passar el telf. de l'ACA. Jo tampoc sóc tècnic ni estic a la plataforma, simplement sóc un ciutadà que vol informació. Si no recordo malament ens penjem als arbres pq no els tallin. I llegeixo al paper que passa la plataforma -en cap moment he esmentat que fos frase de la plataforma- una frase molt ambigua amb els arbres.

Demanu si us plau, de la mateixa menera que possiblement vaig fer costat amb la meva firma pq no es tallessin els arbres, que em passeu -quan sigui possible- la informació definitiva de quins arbres no es tallen amb el nou projecte.

Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

No tinguis cap reserva sobre això, anònim, com vas comprovant dia a dia, totes les informacions que tenim les pengem al blog perquè tothom les pugui consultar. Igualment et recordo que pots exigir que te n'informi l'excel·lentíssim ajuntament de Malgrat; no sé si ja els hi has enviat alguna demanda d'informació --o alguna protesta pel fet que el nostre ajuntament no ens informi. Nosaltres ja ho veus procurem fer-ho i debatre-ho.
Quan hi hagi novetats sobre això que demanes ho penjarem.
Finalment, lamento que no assisteixis a les reunions obertes de la plataforma perquè no tinc espai per a resumir-te quina ha estat l'evolució dels fets. Bàsicament estem intentant acceptar una proposta de consens: un projecte alternatiu que asseguri un tractamen de bio-engenyeria a la riera. Totes les parts han de fer alguna concessió per a trobar-se. Esperem que l'equip de govern també ho entengui així.