divendres, 16 de novembre del 2007

Pacte de govern i riera de Malgrat

Segons ha informat Ràdio Palafolls, aquest migdia s'ha tancat un pacte de govern entre el PSC i el PP a l'Ajuntament del nostre poble. El membre de la junta gestora i exregidor popular a Malgrat, Joan Carles Tagua, ha assegurat, tot i això, que la posició del PP de Malgrat en relació a la riera no es veurà afectada per aquest pacte. En unes declaracions a Ràdio Palafolls, Tagua ha dit que a principis de setembre el seu partit ja es va posicionar en relació a la riera (suposem que es refereix al vot a favor de la moció en el ple extraordinari del 4 de setembre) i que "seria molt indefensable canviar un criteri en funció d'un pacte que no té res a veure amb el tema de la riera".

9 comentaris:

Anònim ha dit...

escolteu les noticies de les 7 de ràdio malgrat penso que poder parlara l'anna vega jo m'ho penso no se si parlara.

Anònim ha dit...

Despres d'escoltar,++++++del mateix++?????---claradat.

J Garriga

Anònim ha dit...

sempre pot fer com en els pressupostos i abstenir-se. Llavors el PSC fa servir el vot del'Alcaldessa per dos, i aquí s'acaba tant d'esforç i participació ciutadana. Experts en tallar les ales al poble. Desitjo equivocar-me.

Anònim ha dit...

Estic flipant!!!
Cada dia en passa alguna!!! No sé si creure amb la paraula del PP. Per què li interessaria al PSC pactar amb el PP si no ho va fer al principi de la legislatura si no fos entre altres coses per acabar d'una vegada amb el tema de la Riera i que no li passi el mateix que en el ple de setembre?
No vull ser malpensada i de moment els donaré un vot de confiança, però tot plegat em sembla molt sospitós.

Anònim ha dit...

sònia, vot de confiança???
toca de peus a terra

Anònim ha dit...

el pp tenia el pacto hablado desde antes de las elecciones, pero querian disimular y el psc no acababa de fiarse. hace semanas que el sr. tagua n os dijo que estaba hecho pero tenia que hacer el paripé un poco más.

Anònim ha dit...

Ja n'hi ha prou! Al final marxaré del país. Ni Barcelona, ni Malgrat. Això és una puta merda

Anònim ha dit...

si el pp a pactat, ja no hi ha res a fer.

Anònim ha dit...

Las dos Verracas conchiana seria,ahora toca los bocatas de choped para las dos .
Pero la que manda es la Rosa Aubanell carre escolas.