diumenge, 18 de novembre del 2007

Fotos del sopar (actualitzat)

Sucant pa:


L'Anna, a punt de recollir un munt de signatures de suport als encausats:


Taules buides:


Taules plenes:


Una organització de primera:




Sopant:




En Joan, llegint el manifest:



Aplaudiments i fi de festa:

7 comentaris:

Anònim ha dit...

aquestes no són les d'ERC? pensava que la plataforma no estava polititzada

Anònim ha dit...

Si és cert l'Anna és la filla de la Teresa Verdaguer. I els diables, el cul actiu (en els seus temps),... també hi havia en Martí el qual respecto, també estaven polititzats?, vinga home, ja n'hi ha prou de busca raons!!.

Anònim ha dit...

anònim primer: ondia, gràcies per advertir-nos !. Ara mirarem les fotografies, no passis ànsia. Si trobem més gent polititzada l'expulsarem de la plataforma. Faltaria més, la gent polititzada ha de ser conscient que un cop polititzats ja no poden participar en cap activitat de la vida ciutadana. De fet haurien de marxar del poble, o instal·lar-se en guettos de gent polititzada, on poguessin conspirar sense destorbar-nos als altres, que no estem polititzats, perquè la política només és cosa de gent polititzada...De n'hi do quines ments tenen els no polititzats

Anònim ha dit...

Aquestes no són "les d'ERC".... ui, ui, ui... doncs, si sóc l'Anna i trobo que he sortit bastant afavorida a la foto. Ji,ji! Et convido a que partipis de l'assamblea, com veus està oberta a tothom. Bona nit! va ser un èxit, esterem que el judici també vagi bé! Ànims.

Anònim ha dit...

Anònim primer, per si no t'hi has fixat també hi ha els i les de CiU, els i les d'ICV i a la tarda a la xocolatada em va semblar veure'n algun del PP (com que el nou pacte no afecta el tema de la Riera es van deixar veure poc). De tot plegat jo no dedueixo que la plataforma estigui polititzada sinó que els partits que han volgut s'hi han integrat amb tota normalitat i la gent que no és de cap partit en absolut està manipulada ja que els partits quan participen a les assemblees la veritat és que solen ser bastant discrets i en cap moment han condicionat actuacions o votacions. Per cert, em sembla recordar que a una de les assemblees també van venir dos regidors socialistes.
Està bé però que l'única crítica que ens puguin fer sigui aquesta, senyal que no hi ha més arguments. Per cert anònim política és qualsevol acte que facis en favor de qualsevol causa, estigui o no organitzat des d'un partit, l'home des que viu en societat és un animal polític perquè interactua amb aquesta societat, fins i tot els anarquistes que es definien com a apolítics ho feien referint-se a que no estaven d'acord amb els partits, però les seves actuacions, organitzacions i accions comportava un interés i una actuació política amb més influència social que les dels propis partits. Potser és això el que t'espanta, la democràcia directa on els partits hi poden ser presents però no són els únics que decideixen i la influència social que pot tenir una assemblea lliure de ciutadans i ciutadanes que poden opinar i actuar.

Anònim ha dit...

a casa ma mare ha fet truita de patates. li ha quedat molt maca, però m'havia equivocat de dia i ara no sé què fer-ne. la conxita me'n dóna 7, d'euros, per cada tall, vosaltres quant?

Anònim ha dit...

nosaltres no les comprem les truites, les venem!