dimarts, 27 de novembre del 2007

Assemblea: canvi d'horari

L'assemblea d'aquest divendres dia 30 de novembre serà finalment a les 7 de la tarda. El lloc ja està confirmat: l'institut.

40 comentaris:

Anònim ha dit...

què passa? que els que treballem no podem venir? és què heu de sortir de marxa o què?

Anònim ha dit...

Es cert, d'això s'hen diu donar pel sac.

Anònim ha dit...

Així m'agrada, que s'opini sense saber el perquè de les coses, vinga a criticar! és per una questió d'horari i de claus de l'institut, res més. Una altre vegada ja s'intentarà fer abans. Igualment si has assistit a altres assamblees saps que duren, per tant encara podràs arribari.

Anònim ha dit...

No es tracta de sortir de marxa, ni per donar pel sac a ningú, s'ha de tenir en compte on es fa i crec que es poden seguir fen perquè l'institut deixa l'espai, que passaria si tampoc el deixessin? on ens reuniríem per poder fer les assemblees?

Anònim ha dit...

Al mig del carrer del carme, allà és on s'hauria de fer la propera reunió!

Anònim ha dit...

algú podria trucar a Naturalea (no se si es deia així la consultora) per veure quants arbres se salven amb el projecte alternatiu?

Anònim ha dit...

M'en he adonat que en la mota de la Riera del tram de Can Feliciano, en el troç del davant del GEM ja han retirat gairebe el brancatge. I que, desprès de pont del davant de la farmàcia de Can Llansó també han retirat les tanques ....??? que no continuaran les obres d'endagament?
Serrallonga

Anònim ha dit...

Ei anònim de les 12:01: truca tu mateix, encara t'haurem de fer el llit. I després ho comentes al bloc.

Vinga trampat/da a treballar!!

Anònim ha dit...

al comentar-hi de les 12:01h: em sembla que el teu comentar-hi no cola, se't nota PSC. Si haguessis vingut a l'assablea sabries que tant punt es sapigues els representants de la plataforma a les reunions amb els politics, i els mateixos polítics, com a representants del poble, informarien.

Anònim ha dit...

escolteu ràdio Malgrat "fil directe amb l'Alcaldessa".
Estic escoltant que la Conxita vol tapar la riera.
No diu que el nou projecte ho paga l'Aca

Anònim ha dit...

jo també l'escolto i es veu que no sabem apreciar prou a l'Alcaldessa que tenim, ara és més enginyera que tots els enginyers de l'ACA.

i estan sortit un grapat de fans per donar-li suport.

Anònim ha dit...

Deu ser dels dies que l'han trucat més fans, però, cap d'ells s'ha identificat amb noms i cognoms, la sensació és que tots es coneixien. És interessant el que ha dit i, que quan se li replica ho nega, és interessant l'actitud que pren davant els que no opinen com ella i, després diu que és l'alcaldessa de tots els malgratencs i malgratenques.

Anònim ha dit...

jo també ho he escoltat i em penso que tenies les orelles a cal ferrer perquè al reves que tu i que yo si que han dit el nom

Anònim ha dit...

Kins?

Anònim ha dit...

ondia, no havíem quedat que miraríem d'identificar-nos quan debatessim o expresessim opinions al blog. Sisplau no us comporteu com si fossiu subdits d'un règim poc democràtic ! --o esbirros d'un cacic. Estem debatent entre ciutadans, tots respectables
Per cert jo em disculpo perquè demà no podré assitir a la reunió; però m'ínformaré dels temes tractats. Teniu el meu suport, com sempre

Anònim ha dit...

Si us plau feu saber-ho a tot aquell que no pugui asebentar-sen per internet,per mitga del boca aboca,el lloc i l'hore de l'asamblea,gracies.

J Garriga

Anònim ha dit...

Malauradament no podré anar-hi per motius laborals. Espero que tot vagi molt bé. Ja fareu cinc çéntims dels temes parlats.
Entenc que l'hora sigui aquesta per horaris d'institut.
Teniem la barretina però alguns socis fidels al règim es varen queixar i no tenim altre lloc

salut!
Eduard Pérez

Anònim ha dit...

Els portaveus dels Grups Municipals de l'Ajuntament de Malgrat avui hem rebut la convocatòria de la propera reunió amb l'ACA que serà el dia 12 de desembre a les 12 del migdia a l'Ajuntament per prendre'n els acords corresponents.

teresa

Anònim ha dit...

Dilluns a la 1, Radio Palafolls entrevista a Conxita Campoy, ..............................

Anònim ha dit...

Aixó de la la plataforma és un moviment polític per tocar-li els collons a l´alcaldessa, jo no em crec que de veritat esteu tan interesats en salvar els arbres.
De fet, és veritat que en el projecte nou s´han de talar més arbres que en el antic?

Anònim ha dit...

21:09H: Si assistisis a les assamblees veuries que no t'han informat bé, la teva opinió s'escoltaria com les demés. I de polititzada res, que tots els partits quan han volgut han assistit a les reunions.Tots. Tan se val, és predicar al desert. Volem la riera descoberta. Llegeix el logo que surt al bloc.

Anònim ha dit...

Anònim de les 21:09, tu mateix pots respondre't a la pregunta que fas, només cal que llegeixis els projectes. Com dius no et creus que de veritat ens interessi salvar els arbres, ja sabem que no es podran salvar tots i, ho sabem des del primer dia de la mobilització, estem defensant un altre concepte de riera, estem defensant una riera natural, amb arbres i vegetació, amb terra perquè puguin viure, estem defensant un projecte de riera que estigui d'acord amb les directrius europees del Pla marc de l'aigua.

Montse

Anònim ha dit...

Anònims diversos: si mai pujeu al Turó de'n Serra, tindreu una petita vista aèria de Malgrat. S'hi distingeix un gran pulmó verd, que és Santa Rita. La següent gran zona verda que destaca és l'arbreda de Can Feliciano. Als llocs que corresponen als nous parcs de Malgrat no hi veureu res, perquè l'arbreda és tan escassa que de lluny, semblen erms.
És per això que crec que cal salvar aquest petit reducte.

Maria

MALGRATOT ha dit...

Tranquil·la Maria, en Gargamel i la Gran Barrufeta malgratenca ja s'han adonat del fenomen existent i a hores d'ara ja treballen conjuntament per donar-hi una solució satisfactòria als interessos dels ciutadans que no són recontraciutadans.

Anònim ha dit...

Montse, que és el que voleu salvar uns arbres que són secs i malalts? Cal que tornis a mirar-te la proposta nova i veuràs que per empalmar el By-pass que prou bé ja saps el que és, cal tallar o arrancar els dos arbres bons que hi han tocant a la borera i que aquests no es tocàven en el projecte inicial. Informa't bé, que et cal. I si el conflicte està polititzat o no, només cal preguntis a l'ACA, quan?, qui? i com? és va aturar l'obra el dia 27 d'agost.

Anònim ha dit...

Et respondré tot i que no t'identifiques, perquè no ho fas?, tens raó, molts dels arbres no tenen fulles, la tardor està a punt d'acabar i és normal en els arbres de fulla caduca, però ja arribarà la primavera i esperem poder veure'ls una altre vegada amb les fulles. Estan malalts dius, d'acord, n'hi ha que ho estan, com molts d'altres de la població, però, pel fet d'estar malalts no vol dir que s'hagin d'arrencar, es poden guarir, no? els dos arbres que tant et preocupen per poder fer el by-pass, no és poden trasplantar?, dius que en el nou projecte s'han d'arrencar, ho deus haver tret del DVD que ha editat l'ajuntament per informar al poble de Malgrat i que només hi ha tingut accés un grup reduït de persones, però, que hem pagat entre tots. Crec que estic ben informada, no només del projecte aprovat i de l'alternativa presentada per l'ACA, també he buscat informació per altres vies. Estic d'acord, el conflicte està polititzat i, n'estic molt contenta, perquè s'ha polititzat en el bon sentit d'aquesta paraula que prové del grec polis, que significa ciutat; la política és, etimològicament, tot allò que té a veure amb la ciutadania i les seves preocupacions, que sembla que no és el teu concepte i el de moltes altres persones que una de les seves grans preocupacions d'aquest conflicte és la politització. Us sap greu que representants de la gent del poble defensin el que vol una gran part de la població? és la feina dels polítics no? i també de l'ACA. Felicito als polítics que fan la seva feina (de diferents ideologies), que escolten i reflexionen, m'han tornat la confiança en l'estricte sentit del concepte polític.
Gràcies pel teu comentari
Montse

Anònim ha dit...

Molt bona la resposta i molt ben documentada.Pel que fa els anonis(algun,no tots)la seva cobardia fa que no ,sidentifiquin,perque sols pretenen molestar,desencoratgar,dessinformar i si poden,fer varallar,no es altre el seu proposit.Per aixo tambe demanaria a tots no fer servir els anonims i demostrar que no tenim por,que es aixo el que volen que tingem.

J Garriga

Anònim ha dit...

La Montse té raó. Els arbres de la riera estàn secs, perquè estem a la tardor. Quan arribi la primavera i l´estiu tornarà el seu esplendor. Són arbres de molta bellesa i simbolisme. No tenen cap malaltia incurable, només cal tractament fitosanitari. D´altra banda no estic d`acord en els termes que utilitza el comentari que parla de politització. La mobilització no ha estat mai contra l´alcaldessa, primerament perquè tampoc és el melic del món encara que s´ho pensi. El motiu per a mi ha estat l´espai i el que representa. En altres conflictes he compartit el punt de vista de l´alcaldessa, fins i tot l´he defensat. En aquest no, i em considero ben lliure i ben poc manipulat.

Anònim ha dit...

Quina mandra. Un altre anònim/a amb ganes de gresca !. Com sempre amagadet/ta, com si no ens poguessim dir les coses com persones civilitzades. Com es nota la mala qualitat del clima democràtic al poble de Malgrat !. Ja hi ha persones que han perdut la capacitat de dialogar; només saben tirar pedretes i amagar la mà.
I a més són tossuts i contumassos --per no dit obertament ignorants. Continuen creient que el que es debat a desembre de 2007 és si se sacrifiquen 2 o quatre arbres. Ells que callaven quan n'anaven a tallar quaranta de cop, ells que no diuen res dels pollancres ja tallats, innecessariament; ells que callen davant les denúncies falses; ells que tenen la pell tan fina però que no denuncien les manipulacions informatives del DVD...
Però no ens falta ni paciència ni raó. Per tant expliquem-nos una vegada més:
Com bé diu la Montse, ja fa temps que la Plataforma s'ha manifestat en una assemblea oberta a tothom, que el projecte de l'ACA és de consens, que no és l'ideal ja que comporta tallar algun dels arbres més propers a la llera i perquè exigeix tallar-ne algun a prop del pont del carrer passada --això ens ho aclariran el dia 12 sembla, quants i quins ?. La nostra posició no és favorable a això, però estem disposats a tancar el debat admetent-ho perquè aconseguim quelcom que també era un objectiu fonamental: (a) que no s'usi el caixò de formigó --és antiquat, va contra les directrius de sostenibilitat i representa un perill futur d'edificació abusiva i especulació de terrenys en aquella zona que sense caixó serà pública;
i (b) que es doni un tractament natural a aquesta zona del poble, respectuós amb el seu valor paisatgístic i sentimental.

Mentre el projecte-PSC la fa desaparèixer i ens roba una zona verda més, el de l'ACA ens entrega un espai natural de qualitat integrat a la trama urbana. Preserva la majoria dels arbres i en replanta de nous de qualitat, manté l'aspecte natural de la riera i el millora amb la plantada d'espècies autòctones de gran valor --al·locs--. I tot, amb la mateixa seguretat i amb un cost addicional assumit per l'ACA.
Qui digui que entre un projecte i altre no hi ha diferències menteix --i es prepara el terreny per un vot contrari a l'alternativa, ja ens coneixem.

Qui hagi seguit el tema des de bon començament ja sap que el que hi ha en joc és la defensa d'un concepte modern i progressista de l'urbanisme contra un d'antiqüat i destructor. El que hi ha en joc és l'ideal d'un urbanisme en benefici de tots o un urbanisme en benefici d'uns pocs, el qual, a més, es fonamenta en la destrucció i l'empobriment del patrimoni comú, en la menysvaloració de la memòria i de la història.
Sap greu constatar que mentre alguns pobles europeus viuen al segle XXI de l'urbanisme i del besnestar, a Malgrat, regidors de dos partits de pensament reaccionari --malgrat les sigles d'un dels partits-- es mouen encara en paràmetres urbanístics propis del "desarrollismo" tardo-franquista. Amb els seus vots ho comprobarem dintre d'un dies.
Encara que aquells regidors ho ignorin hi ha un urbanisme net, respectuós amb la natura i la història, intel·ligent, amable amb les persones, sostenible...aquest si ho volguéssim es posaria al servei del poble al tram de Can Feliciano, ens endegaria una riera de gran valor paisatgístic i, si ho volguéssim, jo lluitaré per això, ens dissenyaria un gran parc forestal a l'area encara natural de Santa Rita. Crec que els meus amics i amigues de la plataforma pensen de manera semblant --i afortunadament entre aquests hi ha també molts polítics/ques.

Anònim ha dit...

joan , toca de peus a terra

Anònim ha dit...

no t'entenc; me'ls miro i els veig ben plantats a terra; com una acàcia invasora qualsevol. Explica't, sisplau

MALGRATOT ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Si les paraules son arguments, si les paraules son raonaments, quina pobresa d'arguments que tenen alguns dels anònims que passegen per Malgrat.
6 paraules en contra de 7.500 raons.
Ai déu meu!, ai déu meu!...i fins a cinc vegades ai déu meu!!!

Anònim ha dit...

raos? jo no n'he vist cap , ai mare de deu!

Anònim ha dit...

raons

Anònim ha dit...

Albert ets el que també vas trucar a l'alcadessa a la radio? que vols dir amb raons? a que et refereixes?

Anònim ha dit...

carai albert, ...pots explicar que vols dir-nos ?, si pot ser amb més d'una o dues paraules, és difícil desxifrar-te.

Anònim ha dit...

em sembla que s´en està fent un gra massa sobre l´identitat dels participants al bloc, l´anonimat es una opció més per canalitzar opinions i, crec que no s´haria de perdre el temps, ni sortir d´estudi fent de policies. crec que aquest es un espai d´informació i debat. tant se val qui sigui, anonim o no les opinions entren en debat, no busquem prejudicis a on no en calen.

Anònim ha dit...

anònim: vàrem dir que aquest blog tindria un altre estil, manifestaria una manera transparent i oberta de dialogar i debatre, més lliure i per tant cívica. No t'equivoquis inventant-te prejudicis i policies. Només demanem que s'entengui que l'anonimat no cal, és innecessari i entorpeix el diàleg --sense oblidar que a Malgrat i en aquest i altres blogs, l'anonimat només és un amagatall pels que busquen la difamació per la difamació.

Anònim ha dit...

peró, com que ja sabem que hi han altres estils, i potser de no tant transparents... quan l´objecctiu es el debat, crec no es profitós renyar les intervencions que no s´identifiquen, sempre que s´exposin respectuosament. i tanco el tema perquè, crec que n´estic fent potser un gra massa.
SALVEM LA RIERA!!