diumenge, 28 d’octubre del 2007

Unes fotos de la jornada

Triptiqueros mecanitzats:


Triptiqueros artesans:


Presoner a l'espera de judici:

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Els que estan esperant ésser justiciats són els dos que aniràn enlaire a la part de baix per fer la conexió del canal amb la Riera. Ademés són dos arbres i sans.

Anònim ha dit...

en campas que hi fot aqui? quin interes te? un home que mai a participar de res , ni s'el a vist maien lloc... mara de deu! mai mes l'hi anire a demanar consell, a la llarga tothom ensenya el que es!

Anònim ha dit...

escolta, és un "bon malgratenc" que s'estima els arbres, la riera .. i tu?, has pensat que fas criticant-lo,?

Anònim ha dit...

anònim de les 12.01: ets feixista ? sembla que estàs d'acord amb aquella vella frase franquista: no us fiqueu en política !. Esta`s en contra que la gent de bé participi de les iniciatives cíviques que vulgui ?.
Jo crec que el senyor Campas és un ciutadà honorable. Gràcies pel seu suport des del primer moment. Gràcies per aquesta demostració d'amor al seu poble !
Els anònims quedeu-vos a casa, amagadets, mentre us trinxen el poble i la seva història

Anònim ha dit...

Anònim de les 12:01 hores: "mai més l'hi aniré a demanar consell" referint-se al Sr. Campàs i a la seva col.laboració amb la Plataforma.

Per aquesta regla de tres, jo no aniré a comprar a certes botigues, no portaré mai als meus fills (si mai arriba el moment) a certes escoles, no demanaré els serveis de certs "paletes",o, ... Això que dius fuig de qualsevol raó raonada i és caure molt i molt baix. Resulta d'allò més vergonyós que hi hagi persones que ataquin a les altres d'aquesta manera. Seria bo que de tan en tan d'identifiquèssis, només aleshores, els lectors també podriem triar si demanar els teus serveis a nivell professional o si tens un negoci anar-hi o si ets funcionari dirigir-nos a la teva finestreta. Però potser la gran diferència entre tu i molts de nosaltres és aquesta, si tu anònim ets bo en la teva feina ens importarà ben poc les idees que tens o el que defenses, quina pena el què has dit, quina pena.

Núria.

Toni Hernàndez ha dit...

Comentaris com el de l'anònim de les 12:01, en què ataca d'una manera tan baixa el senyor Campàs, em reafirma en les meves idees i postures. Si els altres pensen així, o denuncien les bones persones amb arguments tan irracionals com que utilitzen els seus fills com a escuts humans, crec que deu ser que tenim la raó. I d'això se n'hauria de començar a adonar molta gent. Què en pensen, els regidors socialistes, d'això? Jo no em puc creure que la senyora Mérida, el senyor Puignou o la senyora Aubanell combreguin amb aquesta mena d'acusacions i denúncies. Potser em direu que sóc un il·lús. Pot ser. M'agrada creure que tot aquest conflicte encara pot tenir un final feliç. Un final feliç per a tots: per als d'un bàndol, per als de l'altre i per a la majoria de malgratencs que s'ho miren tot incrèduls.

Anònim ha dit...

Nois, voleu dir que no us ho feu tot vosaltres? A falta d'arguments, càrraguem que fa fort.

MALGRATOT ha dit...

És ben clar que si visquessis a Puerto Rico i fossis orb de naixement justifiquessis el que dius, però el que sí és fotut, en el teu cas, és que tenint ulls no vulguis veure l'evidència.