dimarts, 30 d’octubre del 2007

Anàlisi del nou projecte

En el bloc "El meu gos i jo" es fa una anàlisi del nou projecte de la riera, amb dades hidràuliques, una comparació del projecte aprovat i el projecte modificat, i unes conclusions. Per llegir-ho, cliqueu aquí.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones,

He llegit al paper que passa la plataforma la següent frase: "L'arbrat preexistent que presenti bon estat biomecàmic i que no se situi molt proper a la llera podrà mantenir-se".
M'agradaria saber, amb aquests criteris, quins i quants arbres que existeixen actualment es conserven.
Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

Aquesta frase no és de la Plataforma és del nou avantprojecte de l'ACA, no sóc tècnica en la matèria, però entenc que aquest extrem s'haurà d'acabar de desenvolupar en el projecte final. Igualment entenc que serà un punt que s'haurà de tractar amb cautela, això vol dir que en supòsit final de que es portés a terme aquest projecte, s'haurà de determinar a quins arbres es dirigeix, molt en contre de l'inicial on aquest punt es va deixar d'allò més obert, és a dir, sense saber exactament els arbres que es mantenien i els que no.

Et paso el telèfon de l'ACA, per si t'interessa i et poden informar més acuradament, si t'assabentes d'alguna cosa més ens ho fas saber i gràcies a tu:

Barcelona
C/ Provença, 204-208
08036 Barcelona
Tel. 93 567 28 00
Fax. 93567 27 80

Anònim ha dit...

Aquest projecte és un esborç del projecte ni tant sols és bàsic i per tant no hi han càlculs hidraulics reals. Cal fer un estudi hidraulic. Esteu faltant a la veritat i això cal que el poble ho sàpiga, perqué només és un esborrany del projecte que algú es va sentar a la taula i amb d'altres treient fum del cap per esvrinar com s'en sortien d'aquest embolat van decidir aquesta idea tant brillant de fer una RIERA de 2'80 per 3 metres enmig del carrer Feliciano. Senyors i senyores siguem coherents amb el que dieu!

Anònim ha dit...

antonio, diu que la plataforma falta a la veritat, i l unic que han fet es mostrar al poble el projecte que ha fet l ACA, que potser estar dient que l ACA son incoherents?

Anònim ha dit...

antonio Torrent, el teu cognom delata que no tens predilecció per les rieres.

Anònim ha dit...

Hola,

Gràcies per passar el telf. de l'ACA. Jo tampoc sóc tècnic ni estic a la plataforma, simplement sóc un ciutadà que vol informació. Si no recordo malament ens penjem als arbres pq no els tallin. I llegeixo al paper que passa la plataforma -en cap moment he esmentat que fos frase de la plataforma- una frase molt ambigua amb els arbres.

Demani si us plau, de la mateixa menera que possiblement vaig fer costat amb la meva firma pq no es tallessin els arbres, que em passeu -qua sigui possible- la informació definitiva de quins arbres no es tallen amb el nou projecte.

Moltes gràcies.