dimecres, 24 d’octubre del 2007

El nou projecte

Posar aquí les 34 pàgines del Power-Point que explica el projecte segurament seria massa carregós, però val la pena penjar almenys les més significatives. Cliqueu damunt les imatges per veure-les engrandides.























Aquí es veu com el nou projecte també compleix pel que fa a SEGURETAT, la gran paraula amb què sempre havien volgut fer topar la nostra reivindicació:



I aquí teniu els números. L'ACA es fa càrrec de l'increment del cost d'aquesta proposta respecte de l'anterior, així com de millorar el pont del carrer Riera:



Finalment, les conclusions:



11 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest Power Point és molt tendenciós. Els números ni de conya s'ajustaràn a lo que diu aquí i a la planta de la nova proposta jo veig els dos arbres més propers al Camí que van a l'aire.

Anònim ha dit...

vols dir que l'agència catalana de l'aigua ha fet un power point tendenciós ?; ets enginyer hidràulic ?

Anònim ha dit...

la "a" del logotip de l'esquerra dels fulls correspon a l'ACA, nop a l'assemblea de la plataforma, no et confonguis.

Anònim ha dit...

També l'ACA va fer el primer projecte, com ara aquesta proposta. I no fa falta ser enginyer hidràulic per veure que es continuen talant arbres en aquesta proposta (veure els dos de la llera més propera al camí), que el pressupost augmenta inicialment en 800.000 Euros (que paguem tots els contribuients catalans), que d'aquests diners aniràn en detriment a altres execucions de l'ACA, que s'utilitza formigó per fer el canal, que el projecte trigarà molt més en la seva execució, que no millora la seguretat respecte l'anterior i es secciona el canal del molí.

Anònim ha dit...

perdona, dius que en aquesta proposta també és tallen arbres?, l'has llegida bé? diu que en el sector B es complementa els arbres existents (les àcies, que molts anomenen "invasores" amb vegetació de ribera. Segueix dient que l'arbrat preexistent actua l'element d'unió entre els sectors i el conjunt.
Algú ha mirat l'informe que va fer servir l'empresa Hidrocanal per fer la denúncia? sabeu quants arbres deia que s'havien de tallar? diu que havien de tallar més de 40 arbres tipus acacia...
sabeu quants arbres va anotar quan es av fer l'informe de mar i mutra?
ells només en van marcar 23. De 23 a 40 , 17 arbres eren doncs els que ja havien tallat del primer tram... per tant segons l'antic projecte NO QUEDAVA CAP ARBRE..
la millora és molt considerable, no?

Anònim ha dit...

si mires la pàgina del presupost veuràs que t'has equivocat... segons l'ACA l'increment és de 320.000 euros. I si segueixes observant veus que la proposta de bioenginyeria és molt més "barata" que la de formigó.
segueixes dient que segueix emprant formigó, a on ?, suposo que el que vols dir és que segueix emprant formigó al canal paral.lel que anirà tapat, però en cap moment l'utilitza en la llera de la riera.
i per últim només comentar unes declaracions que acabo de llegir que ha fet la nostra senyora alcaldessa diu: "PER FER EL CAIXÓ S'HA D'ACTUAR EN UN CARRER DE MALGRAT IA QUÍ L'ALCALDESSA SÓC JO"

Anònim ha dit...

ahh m'oblidava, l'antiga proposta si que seccionava completament l'antic canal del molí, ni tant sols el tenia en compete. Ara podem intentar que l'ACA i tots els tècnics de bioenginyeria en siguin més sensibles i de la mateixa manera que conserven i protegeixen els arbres tinguin cura d'aquesta estructura. Ara si que podem demanar-ho.

Anònim ha dit...

Es cert que la seguretat és la mateixa, el retorn de 100 anys. El cost econòmic segueix sent el mateix per a l'Ajuntament, "0". Però la millora és significativa, un espai verd,amb els "nostres arbres" o una llera freda de formigó.
senyora alcaldessa no veu que si que hi ha millores, i moltes.

Anònim ha dit...

és que una vegada que els nostres impostos serviran per fer una bona obra pública a Malgrat direm que no ?
segons el punt de vista d'uns quants anònims --no sé si són un o uns quants, ja que, com sempre, tan dialogants, no s'identifiquen: haurem de revoltar-nos cada vegada que l'estat o el govern inverteixin en un altre poble perquè ho fan amb "els nostres impostos"?
cada vegada que el nostre ajuntament faci una obra que no ens agradi: ens revoltarem?
pagarem des d'ara impostos a la carta ?
quan facin una carrertera a la Cerdanya, direm que no paguem?
creieu que és de bon polític negar-se a acceptar una inversió com aquesta pel teu poble ?

finalment: crec que esteu exagerant en la qüestió econòmica i el canal, que exagereu intencionadament perquè no podeu atacar la nova proposta. Econòmicament el motiu més important del sobrecost és el nou pont, necessari i no previst en la proposta Campoy. Fins i tot si prosperés aquesta s'hauria de fer nou !.
En segon lloc el canal: ara us importa?; a la proposta Campoy no existia, a hores d'ara ja no en quedaria cap senyal, ni de rec ni de riera.

Anònim ha dit...

Veig que ara els preocupa els diners que val aquest nou projecte.
Després dels diners que ja s'han gastat fent un passeig a la riera coberta, ningú s'enrecorda....

Anònim ha dit...

La proposta no és de la Campoy és de l'ACA.