dilluns, 29 d’octubre del 2007

Reunió a l'ajuntament

Aquest matí hi ha hagut una reunió de tots els grups municipals per fer una valoració conjunta de la nova proposta de l'ACA abans de la reunió del dia 31. La Neus Serra en parla en el seu bloc.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja l'he llegit,No se ni que dir,i podrie dir moltes cosesostres,ostres,ostres.

J Garriga

Anònim ha dit...

Gent, quina pena. Em venen ganes de plorar (metafòricament) davant de la confusió de l'equip de govern. Ara ja veig clar que naufraguen en un mar d'incoherència i contradiccions. Defensaven amb ungles i dents un projecte que semblava el millor dels possibles i amb el pas dels dies ja admeten que contenia un pont mal resolt i que el retorn de 100 anys que era innegociable, es podia reduir a 90 !. Somnien amb plantar arbres i ara veiem a la premsa com se'ls gasten amb els arbres del carrers Escoles --com ja vam veure com tractàven els lledoners de Can Feliciano. Acusen l'alternativa de ser cara i ara s'adonen que el nou pont és imprescindible ! --i el nou pont és la part més cara de l'alternativa !.
En fi, perdeneu-me companys i companyes, però arribats a aquest punt ja veig clar que l'equip de govern no es fa enrera únicament per una qüestió d'orgull malentés.
Per tant a l'assembla propera proposaré que fem un joc amb ells. Els direm que de cara enfora del poble explicarem la seGüent història. Que hi havia una vegada una oposició que amb l'ajut d'una plataforma popular va tirar endavant un projecte d'endegament de la riera mal resolt i basat en criteris antiquats, i que, a més, en posaven en perill l'aspecte natural. Però el govern en minoria del PSC armat de la raó, i amb l'ajut dels punts de vista més avantguardistes de l'ACA, va defensar aferrissadament una proposta alternativa. Molt preocupat perquè no volia perdre aquest recó natural i aquest patrimoni històric i sentimental va posar tots els mitjans institucionals per aconseguir convèncer la ciutadania encegada i l'oposició insensata que, finalment, va acatar el bon seny de l'ACA i de l'equip de govern i va "baixar del burro", acceptant l'alternativa que garantia la mateixa seguretat i preservava la riera. Finalment els va convèncer que ja que el cost addicional no era excessiu i el pagava l'ACA, valia la pena recolzar aquella gran obra pública pel poble.

No sé, a veure si així...

Anònim ha dit...

Tenim el que tenim i no en tenim més.....
erre que erre amb els seus arguments. D'aqui no els treurem ni amb "llevataps".
Que hi farem. Sempre ens queda l'esperança que és l'últim que és perd
Continuarem lluitan per un malgrat millor!

Eduard pérez

Anònim ha dit...

A mi m agradería remarcar que si l ACA no hi veies avantatges hagues fet un projecte nou, i molt menys el pagaría, no te perque ja que ja tenia un projecte aprovat i un altre punt es que per la defensa d un o l altre projecte penso que a part dels tecnics, a la plataforma hi ha gent molt mes preparada per poder parlar sobre aquest o altres temes que a l equip de govern, si mes no hi ha molta gent que te estudis i una gran cultura, i penso que si no hi veiessin avantantges no ho defendríen

Anònim ha dit...

no hagues fet un nou projecte, perdo