dimarts, 23 d’octubre del 2007

Un projecte de consens

El nou projecte que ha proposat l'ACA per al tram de la riera que correspon a l'arbreda de Can Feliciano va ser presentat i explicat ahir al vespre als malgratencs i malgratenques convocats per la plataforma "Salvem la riera de Malgrat" en una assemblea que es va fer a l'institut Ramon Turró i Darder.
L'explicació va ser a càrrec del tècnic Eliseu Guillamon, a qui hem d'agrair el seu interès i la seva dedicació. Entre els assistents hi va haver representants de tots els partit polítics que estan a l'Ajuntament, molts dels quals havien estat presents a la reunió amb l'ACA de la setmana passada a Barcelona, a qui hem d'agrair també la seva aportació a l'hora d'aclarir els dubtes de molts dels assistents sobre el projecte mateix o sobre el procés que ara haurà de seguir.
El projecte està explicat en un document Power-Point; intentarem publicar-ne una síntesi ben aviat en aquest bloc. És un projecte que millora l'espai verd de l'arbreda de Can Feliciano (entre altres coses, es parla de la possibilitat de plantar-hi alocs), que ofereix les mateixes o més garanties de seguretat que el projecte aturat i que no comporta cap cost addicional per a l'Ajuntament de Malgrat (l'ACA se'n fa càrrec) . Segons l'opinió de l'Eliseu Guillamon, es tracta d'un projecte que conté tots aquells ingredients que han de permetre que tothom se'l pugui fer seu.
L'assemblea, en votació a mà alçada, en va mostrar el seu suport unànime. Ara haurem d'esperar quina és la posició de les diferents forces polítiques representades a l'Ajuntament: l'ACA ha deixat clar que només tirarà endavant amb el nou projecte si hi ha consens entre els polítics, cosa que s'ha de dilucidar en una reunió a celebrar el proper dimecres dia 31 d'octubre. En cas que no existís aquest consens, l'ACA continuaria executant el projecte aprovat, actualment paralitzat en el tram de l'arbreda de Can Feliciano.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

http://radiopalafolls.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Compte que venen corbes!!!!!!

Anònim ha dit...

Escolteu les declaracions que fa l'alcaledssa per radio palafolls. Com s'atreveix a dir que no hi ha cap millora!. Com pot dir que el seu grup polític vorarà que NO pq que ells són els únics seriosos en el tema.

Anònim ha dit...

si, diu per serietat i dignitat votarem no a la nova proposa de l'ACA

Anònim ha dit...

es una vergonya, la revista que s ha enviat no diu la veritat i ara a sobre s atreveix a questionar l ACA, amb l anterior projecte s amagava rera l ACA ja que ells eren els entesos i ara resulta que son tontos i fan barbaritats.
Es humillant per la gent del poble tenir aquesta senyora dirigint

Anònim ha dit...

M'agradaria saber el cost de més que tindrà l'obra. Encara que ho pagui l'ACA, també són els nostres diners.

Empestats ha dit...

el pressupost del projecte aprovat és de 1.666.211€
I el de l'ACA 2.270.000€ comptant el pont del carrer riera que és na millora considerable i que val 425.000€, en fi entre coses que sumen i que resten hi ha un increment de 179.000€, sense contar el pont.
Però en el fons només són números, i per l'ACA això no és gaire.

Anònim ha dit...

S'ha de dir, que el cost del pont hi serà igualment sigui quin sigui el projecte que es dugui a terme. Encara que el nou projecte no es tiri endavant, el pont el reconstruiran igualment. Es aixi?
Aixi, l'increment del cost a l'alternativa BIO, es molt poca.
Que no serveixi de precedent per dir NO, al nou projecte.

Senyora alcaldessa, sigui mes sensible amb la gent de Malgrat, rectifiqui a temps, i accepti que no sempre té la raó. Al cap i a la fi, si està sentada a la poltrona és gràcies a qui l'ha votat (i no gràcies a mi). D'aqui 4 anys, ja veurem qui hi perdrà.

NO PERDEM LES ESPERANCES MALGRATENCS!!!
Si cal, ens tornarem a movilitzar!

Anònim ha dit...

Viuda t'equivoques. Él cost d'increment és d'un milió d'Eurus i ademés suma-li com va dir el Director de l'ACA, que l'ampresa contractada per fer l'obra ha reclamat danys i perjudicis per haver tingut que suspendre l'obra el passat 27 d'agost i que aquests aniràn contra l'Ajuntament si no hi ha consens, tal i com va dir. Això també ho pagaràn tots els conciutadants i conciutadanes de Malgrat. És més aquest milió d'euros de més anirà en detriment d'altres possibles actuacions en el poble. Això no és diu desde la plataforma i desde els grups polítics i seria objectiu també dir-ho.

Anònim ha dit...

Si no hi ha consens que es ferà?

Anònim ha dit...

Anònim de les 10.23 això que dius no es va sentir el dia de l'assamblea, i hi eren tots els partits polítics, tant oposició com govern, "entenc" que aquest detall se li pugui passar a la oposició i dic "entenc", entrecomillat, perquè penso que no hi ha res a amagar en tot aquest procés, però el que no entenc es que els qui estaven allà i formen part del govern, aquest detall se'ls hi passen per alt, i no comentessin que s'hauria de pagar una indemnització i que a més fos l'Ajuntament qui tingués que pagar, quan es parlava del pressuost.
Anònim de les 10.23 ja que tens tota aquesta informació de primera mà, perquè no ens informes més sovint?, si surts del teu anonimat sabrem de la verecitat de les teves paraules,si no serà com els avisos bomba que es fan als instituts abans d'un examen, només serveixen per retrasar l'inevitable. T'ho demano si us plau i de tot cor, per poder tenir informació des de dos punts de vista, cosa que ampliarà la nostra visiò analítica i en conseqüència crítica i podrem decidir amb més certessa. Però si al contrari les teves paraules son verí que emborrona tot el que es vol fer des d'una transparència, cuidat d'escampar aquestes informacions tergiversades, hi ha una dita que fa: una mitja veritat, és una mentida.
Pakyto

Anònim ha dit...

I tú no vols enganyar, oi?

Anònim ha dit...

Segons fons de l'ACA increment del projecte 800.000€, pregunta-ho!

Anònim ha dit...

Si em dius qui ets ho preguntaré, sinó i pels números que jo he fet veient el pressupost, veig que els 800.000euros te'ls treus de la butxaca,son com diuen aprox. 400.000euros més, que com bé saps, també serveixen per millorar un pont que no s'havia previst en el projecte inicial, tot i que un cop començada l'obra tindrien que millorar, i aix+o imagino que també implicava un augment del pressupost inicial de l'antic projecte que no estava contemplat.
Jo també ser marejar els números i les paraules, per això el que dius no m'ho crec, ho sento, rere l'anonimat perds credibilitat.
Pakyto