dissabte, 27 d’octubre del 2007

Correu electrònic

Hem rebut a l'adreça de correu del bloc de l'arbreda aquest escrit:

La solución que proponeis, es una "mierda" comparada con lo que se ha conseguido en el tramo Buen Pastor.
Veo en todo este esfuerzo que haceis personas honradas y de buena voluntad, la manupulación política de otros no tan altruistas.
La persona que me entregó el triptico dijo: "si votas PSOE, este proyecto no se hará."
En ese momento me dí cuenta que se esta utilizando "Can Feliciano" para
fines inconfesables de politiquillos domagogos y poco honrados.
Se publicará este escrito en medios de comunicación.

ANGEL MENA PÉREZ DNI 70991515Z
Vecino de Malgrat de Mar


Des de la Plataforma, lamentem profundament que algú hagi pogut repartir el tríptic dient "si votas PSOE, este proyecto no se hará". Des de la Plataforma mai s'ha donat aquesta consigna. La informació que hem demanat que es doni al poble de Malgrat, i tothom ho pot veure en l'entrada "Notícia de l'assemblea d'ahir dijous 25 d'octubre", és la següent:

- Que nosaltres, com a plataforma, INFORMEM al poble sobre el nou projecte de l'ACA, cosa que l'Ajuntament hauria de fer i NO FA.
- Que el COST del nou projecte per a la gent de Malgrat és 0. En aquest sentit, l'alcaldessa diu que sí que ho paguem nosaltres: l'ACA pertany a la Generalitat i es financia amb els nostres impostos. Mirat així, nosaltres també paguem, per exemple, l'AVE Madrid-perifèries o les expos de Sevilla, Saragossa o on sigui. Està bé, doncs, que per una vegada els impostos de tots serveixin per fer una bona obra a Malgrat.
- Que el nou projecte compleix amb els criteris de SEGURETAT. Recordem unes paraules de l'alcaldessa en el ple extraordinari del dia 4 de setembre: "Signo qualsevol projecte que garanteixi els 100 anys de retorn". Doncs molt bé: el nou projecte de l'ACA els garanteix (més i tot que el projecte aprovat).

Senyor Angel Mena Pérez: ens sembla molt bé que vostè enviï el seu escrit als mitjans de comunicació. Esperem que hi adjunti aquesta resposta: així els lectors tenen les opinions de les dues parts. En aquest sentit, podrà vostè comprovar que des de la plataforma hem publicat el seu escrit en el nostre bloc.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

i de que es mante l'a.c.a? es mante del meu impost i del teu i del de l'altre... es a dir dels diners de tots. a malgrat fan falta mes inversions que no es precisament aquesta. mentiu en el vostre "fullet" perque no dieu que s'ha d'aixecar tot el carrer de can feliciano, per fer una riera paralela coberta. es a di no voleu formigo ni rieres cobertes i en el carrer ni haura una creant una afectacio innecessaria al carrer. i tampoc dieu que s'ha d'aixecar el pont del carrer ponent per fer la riera paralela. mentiu! i el que feu es politica de crits i demagogia.

Anònim ha dit...

Sos: porto una estona pensant-hi i encara no veig el sentit d'una frase com aquesta. ni aconsegueixo veure perquè l'hauria de dir algun de la nostra plataforma. no entenc que significa una frase així, si justament és el partit socialista que està contra la proposta. Si un dels nostres hagués tingut un mal moment i fes una patinada --i jo crec que això no és possible, més aviat ho hauria dit d'una manera ben diferent perquè justament a nosaltres el que ens interessa és que el projecte alternatiu tiri endavant. En tot cas siusplau que ens n'expliqui el significat.
També lamento les expressions despectives del senyor Mena cap un projecte de l'ACA i Naturalea, i els insults contra els polítics --que el desqüalifiquen, perquè no és decent generalitzar i acusar sense provar o raonar els fets.
Finalment, com justament se li indica des del blog i encara que a ell li costi de creure: la plataforma està integrada per persones que comparteixen un projecte comú: la defensa de l'aspecte natural de la riera. Per a nosaltres la contribució de cada persona és igualment valuosa. No ens interessen les ideologies o les activitats polítiques de cadascún dels membres de l'assemblea sinó el seu compromís davant de la riera.
En cas de manipulació política, creguim, ho notaríem i no l'admetriem. Respecti'ns senyor Mena, som persones intel·ligents, amb criteri i idees pròpies,
com s'atreveix a creure que se'ns pot manipular !

Anònim ha dit...

anònim emprenyat, veig que no hi ha manera que vulguem dialogar cara a cara, de manera educada i transparent. En tot cas, com sempre també informem als anònims:
(1) el fullet és un resum del contingut del projecte de l'ACA
(2) com s'indica al final, el projecte sencer és pot veure al nostre blog, completet !
(3) si t'el mires bé hi ha una de les diapositives que diu "desavantatges" i parla de l'afectació a tercers per culpa de l'execució del calaix. Encara que aquest aspecte tampoc cal subratllar-lo, com tampoc el dels impostos, ja que en això ja comptem amb l'ajut de l'alcaldia que els està magnificant. També hi ha un g`rafic on consta : "discorre soterrat per sota de la calçada de Can Feliciano"
(4) ja veus que no tenim por d'explicar quelcom més important: l'increment de cost, que pagarà l'ACA. Per una vegada no estas content que els teus impostos s'inverteixin en el poble
(5) una part important del sobrecost va a càrrec d'un pont nou que s'ahurà de fer al carrer riera. Aquest pont també s'haurà de refer si es manté el projecte de l'alcaldia !. O sigui que sobre cost n'hi haurà, et posicionaràs contra l'alcaldessa i diràs que ja t'està be el pont vell ?
(6) no es poden fer obres públiques sense afectacions temporals !, quan és va ordenar el carrer passada no n'hi va haver d'afectació ?, ara que es talla un pas a nivell no n'hi ha d'afectació, quan s'expropien terrenys per fer obra pública no hi ha afectació?, cal aturar-ho tot perquè podem correr el risc d'afectar ?
(7) tingues almenys la gentiles ad'agrair a la plataforma que estigui informant al poble de malgrat: sinó fos per aquests tríptics i aquestes webs, qui l'informa ?, el butlletí municipal?

Anònim ha dit...

joan el butlleti es informacio. el vostre fulleto es manipulacio. te agradi o no, esteu defensan una riera coberta... nomes expliqueu una part....... com diu la mosca collonera el burro vostre no pot mes, ara ja peseu mes que el que porta la conxita. te rao el sr. mena. avui no era dia de el ridicul.i tothom deia el mateix; quina colla!

Anònim ha dit...

algú coneix a l'Angel mena de marras? o hem de pensar que és parent d'en Josep López?

Mosca Collonera ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mosca Collonera ha dit...

¿que el butlletí és informació i el fulletó de la plataforma manipulació?
Juas, juas, juas! Me río de janeiro! Quin acudit, anònim. Vols col·laborar en el nostre bloc? Tens un humor molt fi. Et felicitem! El burro, ja ha quedat clar que hem de fer el favor de deixar-lo en pau. I si algú no ho té prou clar, que visiti el bloc de Campassol & Feliciano.

Anònim ha dit...

"el butlleti es informacio"

Molt bo, el poble sense enterar-se del fenomen. El dia d'avui passarà als annals de la història de Malgrat com el dia del ridícul de la guarderia. Esteu desviant l'atenció dels temes importants pel municipi, sou mestres de la manipulació informativa i us atreviu a donar lliçons de tarannà democràtic. Quina vergonya sento per tots vosaltres, orbs de coneixements i ebris d'orgull, encara, predemocràtic.

Sou PA-TÈ-TICS!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Anonim ,perque no dius qui ets,perque t¡amagas sota l'enonim?No sera que si donesis la cara,tindriem sorpresa?l'anonimat no es de valents.

J Garriga

Anònim ha dit...

Señor mena-no será que lo que ha escuchado es que "EL PSOE VOTARÁ QUE NO A ESTE PTOYECTO-Y A USTED LE INTERESA DARLE LA VUELTA?

CONCHI

Anònim ha dit...

anònim. tu tens sort de poder-me dir pel nom, jo t'he d'anomenar així d'aquesta manera trista i oculta: "el butlleti es informacio" dius. Davant d'aquesta finesa que acredita un sentit de la realitat que jo no posseeixo, no dic res. He buscat en el butlletí informacions sobre el projecte de l'ACA, he intentat veure-hi un reconeixement a favor de les mobilitzacions ciutadanes, de la democràcia participativa, del diàleg...no m'en surto. Però to ho veus ben clar: "el butlletí és informació". Davant d'això, em trec el barret, em quedo bocabadat, i, ai, m'adono que el diàleg és impossible. Deus viure una existència paral·lela al planeta predemocràtic: quan hagis reflexionat sobre el que és informació en una societat democràtica, torna i parlarem. Descobriràs que en democràcia la gent pot parlar obertament.

Anònim ha dit...

m'oblidava: com pots imaginar soc en joan.

Anònim ha dit...

com passava abans de la democràcia ara amb el conxiterisme informar serà delicte, manifestar-se també, i tenir opinions pròpies, encara més
sembla mentida: acateu els designis i els dictats de la nostra Gran Timonel, Mao Tse Campoy

Anònim ha dit...

Me passat tot el matí informant a la gent dels DOS projectes, dient les avantatges del projecte nou de l'ACA que a mi personalment em pareix molt millor i ara em trobo que el nostre bloc d'informació hi ha gent que es queixa precisament d'això de que els informem. Hi ha gent que pareix que lo que lis agradi sigui la desinformació. Jo crec que aquesta gent seria molt feliç si aquest país tornes a l'època del NODO que amb color i format paper es el que pareix el butlletí informatiu municipal.
A més dir que em sento insultada si em diuen que estic manipulada perquè soc prou grandeta per pensar per mi mateixa i mai m'agradat que ningú em digui el que tinc que dir, pensar o fer.

Anònim ha dit...

Aquest succés era d'esperar, després de polititzar el tema. Tots hauriem de reconsiderar la situació i calmar els ànims, perqué el rencor i la mala llet amaini. De debó!

Anònim ha dit...

Bona nit senyor Mena, avui estic contenta, els veïns han pogut conèixer el nou projecte de l'ACA, la gent ha respòs molt bé. Penso que ha estat una bona idea sortir al carrer i informar directament als Malgratencs. Em sorprenen les seves afirmacions, tractant els projecte fet experts -no per la Plataforma i per polítics- de "mierda", i dir que algú de nosaltres li ha dit "si votas PSOE esto no se harà". Deixim dir-li que no el crec, que des del moment que tracta de "mierda" un projecte presentat per l'ACA les seves paraules no em convencen, no m'argumenta res. Avui anàvem a informar a la gent del poble sobre el nou projecte, a explicar avantatges i desventatges, i que necessitàvem concens a l'Ajuntament perquè es pogués fer. No vulgui girar la truita, no vulgui crear maranya, aquí ningú ha atacat el PSC, no anem encontra de ningú, no anem en contra de vostè. Li pot agradar més o menys el nou projecte, però amb el què diu no aconseguirà treure'm l'orgull de formar part de la Plataforma "Salvem la Riera de Malgrat". Com deia el principi, estic contenta, s'ha fet molt bona feina i si té el tríptic encara el pot llegir i veurà que hi sortirem guanyant tots.

Anònim ha dit...

Bona nit! sóc una anònima que vol felicitar a tota aquesta gent que avui, amb cara ja cansada però sempre amable m'han ofert una i altra vegada el tríptic pel carrer i s'han fet un tip de treballar. Jo no tinc massa fe en la política, ja sé que tothom mira pels propis interessos. Però des del primer moment, el tema de l'arbreda es va moure per la gent senzilla -i anònima, com tants- que es deixa portar pels sentiments i la intuició del que està bé o no.
A tots, gràcies per treballar per nosaltres :)
Marieta Voladora

Anònim ha dit...

Anna; et creixierà el nas. Tu dius que no creus el senyor Mena, i jo dic, no em crec que tot aquest espectacle no sigui en contra de ningú. Vagi bé!

Anònim ha dit...

maranya, valent, tens tota la raó ho reconeixem: el projecte va contra molta gent, contra els que volen que Malgrat esdevingui un barri sense personalitat, contra els que volen esborrar tots els records de la seva història sentimental, contra els que amb formigó ataquen la natura, contra aquells que no tenen cap sensibilitat ambiental, contra els especuladors del futur que e sfreguen les mans esperant que es formigonegi aquell tram per després tapar-lo i edificar-hi...contra els polítics que no tenen sentit institucional...

Anònim ha dit...

Pep maranya, hi ha una dita que diu: "el ladrón sé piensa que todos són de su condición", o algo així. Aquí ningú va en contra de ningú, aquí no s'ha muntat cap espectacle, com sempre els mateixos arguments fàcils evitant parlar de la millora del nou projecte. Simplement s'ha sortit a informar al carrer sobre el nou projecte de l'ACA. Perquè si no ho feiem nosaltres no ho hagués fet ningú. La gent no pot decidir sense conèixer les dos opcions. Bona nit Malgrat! Bona nit Pep Maranya!

Anònim ha dit...

L'anònim de les 19:17h m'ha respóst a la pregunta implicitament. Jo ja ho sabia, però m'hagrada que ho diguin en veu alta: aneu en contra d'una representació de 2700 vots i també de totes aquelles i aquells que han votat altres formacions polítiques que tenen representació a l'Ajuntament i no opinen ara com ells en aquest tema.

Anònim ha dit...

L'anònim de les 19:17h m'ha respóst a la pregunta implicitament. Jo ja ho sabia, però m'hagrada que ho diguin en veu alta: aneu en contra d'una representació de 2700 vots i també de totes aquelles i aquells que han votat altres formacions polítiques que tenen representació a l'Ajuntament i no opinen ara com ells en aquest tema.

Anònim ha dit...

tu creus, maranya, que els 2700 vots socialistes estaven a favor de l'especulació, la destrucció de l'ambient, l'oblit de la història del poble, etc. Fixa't que estas reconeguent que aquells votants volen aquesta política ! i en son cómplices. Jo no ho crec així, crec que són víctimes d'un govern local d'aire caciquil, que ja fa temps que no escolta el poble de Malgrat

Anònim ha dit...

Senor Angel mena perez podrias haver dicho más de lo que has dicho en el email yo estoy de acuerdo con tigo

Anònim ha dit...

fa dies que no em connectava al bloc per temes laborals, i alucino com hi pot haver gent que critiqui que s'informi el poble. de què tenen por? pensin més en les futures generacions, en els vostres fills o néts. Es tracta d'una MILLORA. no és més cec que el qui no vol veure!