dimarts, 23 d’octubre del 2007

Declaracions de Conxita Campoy a Ràdio Palafolls

Cliqueu en el següent enllaç per llegir el contingut de les declaracions que l'alcaldessa ha fet per als informatius de Ràdio Palafolls:

http://radiopalafolls.blogspot.com/2007/10/declaracions-exclusives-de-conxita.html

En Bernat Estornell ens envia el tall de Ràdio Palafolls:

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest matí en un altre post, un "simpatitzant" poc educat em penjava la llufa de "demagog". No el conec i per tant no li dono importància. Però aquella paraula no m'ha marxat del cap. Encara que potser el meu interlocutor poc respectuós, confonia el seu significat --per a ell potser jo ho era perquè tinc tendència a parlar amb veu forta--, jo l'entenc molt bé i en voldria compartir un dels significats amb vosaltres.
Curiosament, les declaracions tan desenraonades de l'alcaldessa s'hi ajusten com anell al dit:
"Política fonamentada en la utilització de mètodes emotius i irracionals per a estimular els sentiments dels governats cap a l'acceptació de programes d'acció impracticables i fal·laciosos que miren només de mantenir situacions de privilegi".
Em sembla una diagnosi perfecta de la manera de fer arbitrària, capriciosa i tossuda que s'està desplegant en aquest tema de la riera.
Com a ciutadà em dol que el màxim càrrec institucional adopti maneres tan allunyades del cor (els sentiments) i el cap (la raó i l'esperit, els ideals): que no hi hagi sentiments envers el patrimoni i la història sentimental de Malgrat; i que no es demostri la raó de acceptar el que és evident, cristal·lí: que afortunadament, malgrat els seus desitgos, l'ajuntament té entre mans una proposta millorada per endegar la riera. Natural, no agressiva, capaç de cumplir els requeriments de seguretat -tots quan fa unes setmanes ella ens deia que això era impossible--, sense cost addicional per al poble, capaç de posar en valor la nostra riera. Una proposta avantguardista que Malgrat mereix. I a més millora el punt feble del pont del carrer Riera --això és o no una millora objectiva i considerable?.
A aquestes alçades d'aquesta llarga història, tan feixuga perquè no entenc que calgui tant d'esforç per a defensar un patrimoni natural davant d'un partit que es presenta com progressista, llegint el que acaba de dir per ràdio Palafolls, ja em queda clar que algú de gran rellevància al PSC local desconeix el contingut de la paraula ètica tan invocada al seu panflet informatiu trimestral. M'agradaria pensar que els afiliats i els regidors socialites no ho veuen com l'alcaldessa. Voldria pensar que hi haurà reaccions contra aquesta forma pre-política d'entendre el debat entre ciutadans/nes. Espero que facin honor a la gran història i la noble tradició del seu partit.
EStic segur que entre els qwue erem a les mobilutzacions hi havia votants del PSC també, ells no es mereixen aquest entossudiment que pot privar a Malgrat d'una proposta magnífica.

Empestats ha dit...

Completament d'acord amb el que dius!

Anònim ha dit...

Totalment d acord joan, va quedar ben clar que era una millora sense gastos adicionals, penso que qualsevol persona que vegi el projecte s adonarà que es una gran errada posar-s`hi de cul.
Una persona que decideix a casa seva pot fer el que li doni la gana però no es pot dirigir un poble enganyant a la gent i fent el que li sembla, l actitud es ben be de pati de col.legi,i ademés te els sants pabrots de parlar de dignitat, va home va
si estimes el seu poble almenys es cuestionaria una mica el projecte

Anònim ha dit...

Aquest mati l'escrit sobre etica m'ha deixat perplex,Com es pot ser tan poc etic i parlar detica,tan descaradament,com o fa aquesta Sra,Com es pot picar el pit,o dire d'una altre manera,a deu pregan i amb el vasto picant.Lhi faria falta una cura d'umilitat,i acceptar,que,no perderia re acceptan el fet.Pero no ella no en te pro,que tambe a de menysprear L'ACA,igual com o afet,amb el poble.L?Hi falta sentit comu,i servei real al poble.Lhi sobre.menys servei al partit amb detriment del poble,menys varallarse amb els altres partits,fent mala politica,en detriment del poble.Hauria de tenir menys sovervia i menys orgull,que tambe ban en detriment del poble.Jo ni no dic ,ni dire,que no fa coses ben fetes,aig de dir quesi, moltes,n'estic plenament convençut,i les i reconec publicament,pero ella tambe haurie de reconeixe que en aquet cas tambe pot estar equivocada,i que reconwxeo no la devilitaria,ni com a persona ,ni com alcaldesa,ans el contrari,ens donariem tots plegats,una bona lliço.No te perque haber'hi ni vensadors ni vensuts,i guanyarien tots.DEixeu la politica,en aquets cas ien d'ltres que pugin venir,el poble necesita bons gobernans ,no mal politic.Seny,seny,i servei el poble el poble te el dret aers escoltat.

Joan Garriga