diumenge, 28 d’octubre del 2007

Si vostès em porten...

Paraules de Conxita Campoy, alcaldessa de Malgrat, al ple extraordinari del dia 4 de setembre del 2007

13 comentaris:

Mosca Collonera ha dit...

JO els hi acceptaré! JOOO, eh? NOOO el PSC, NOOOOOO! JOOOOOOOOOOO! Sí, senyora Mao Tse Campoy (gràcies, Kiqu)

Anònim ha dit...

Aquests del PPOE voleu dir que no son fanatics de la broma fàcil, cruel i perversa?

Anònim ha dit...

No volia dir, si li portàvem un projecte millor? Amb aquest ens quedem igual però incrementem el cost del projecte en 1 Milió d'Euros, el temps d'execució trigarà pel cap baix 6 o 8 mesos més, aixacarem l'Avinguda de Can Feliciano enlaire, talarem arbres també, no es podrà accedir al barri del castell per la rotonda del CAP, no sabem encara quins càlculs hi han fets respecte com respondrà el by-pass amb la conexió de la Riera,......podriem continuar....

Anònim ha dit...

a�a2,explicam que vol dir aixo de a�a2,i perque no dones la cara? Tu creus que es serios com o fas tu?,per dirte alguna cosa,perque anonim sona a fantasma,per desconegut.No sera que has vist masa pelicula d'aquesta mena.Apa maco animat i treuta el llensol.

Anònim ha dit...

Treute'l tu xato!

Anònim ha dit...

Aquest tall de veu,hauriau de porta-lo a la radio el dillums,i tambe fer per manera,que l'ACA,el poges sentir.
I els del llensol,perque no us el treieu tots dos.

Anònim ha dit...

Perdo l'escrit anterior ,es meu.

J Garriga

Anònim ha dit...

l'espai verd que es pot aconseguir, no té preu, el seu preu per un futur millor, és incalculable.

Anònim ha dit...

als anònims amagats darrera l'anonimat (ja sabeu que a aquest blog defensem el diàleg obert perquè creiem que el debat enriqueix, sempre que es faci amb respecte): escolteu bé que diu l'alcaldessa de Malgrat en sessió de plè (no al carrer, ni en una botiga, ni en un diari, o una ràdio), al ple de l'ajuntament de Malgrat de Mar: si vostés em porten un enginyer que firmi que una alternativa --una alternativa--a aquest projecte tindrà el mateix capdal [hauria de dir cabal] i no hi haurà problemes JO ELS HI ACCEPTARE.
Doncs tema tancat: té una alternativa, al darrera hi ha un batalló d'enginers que la signen, i cumpleix amb tots els requisits de seguretat.
Ja pot trucar a l'ACA !
Estic content ja estava cansat de tant de debats i mobilitzacions, avui me'n vaig a dormir satisfet,...tot està arreglat, l'alcaldessa diu que acceptà l'alternativa, si ho va dir en un ple de l'ajuntament confiarem en la seva paraula.

Anònim ha dit...

En sembla que "pos va ser que no", una cosa és el que diu i l'altre, ben diferent, el que fa. És d'una incoherència molt coherent, 16 anys de mandat i seguici selenita l'avalen. Quan val, Joan, la paraula d'una alcaldessa?

Anònim ha dit...

deixa'm que per una estona em faci la il·lusió que estic en un poble normal, regit pesl principis del bon govern i la ètica.

joan.

Anònim ha dit...

Aquesta proposta, no està redactada amb uns càlculs fets sobre paper que mostrin el que realment serà. És estudi fet a grans trets d'una probable opció.
És l'esborrany d'un probable projecte. El primer si que està redactat amb càlculs i mides fetes que es poden aplicar a l'execució. És lícit que no ho acepti si no ho veu redactat i definit.

Anònim ha dit...

Perdona Joan Moreno, però si vols pots consultar el projecte de l'ACA on consten tots els calculs fets dela mateixa manera i amb els mateixos criteris, doncs els ha fet l'ACA que els del projecte anterior.A més gràcies a la redacció del nou projecte s'ha comprovat que hi havia un punt negre per on sembla que no es complia el cabal en el pont del carrer Riera que el nou projecte preveu arreglar. Si t'interessa consultar el projecte sencer i les medicions, que evidentment ja han arribat a l'alcaldessa com a representant que és del poble, te'l podem fer arribar perquè el comparis amb l'altre.
Sònia.