dimarts, 16 d’octubre del 2007

Reunió amb l'ACA

La Neus Serra resumeix en el seu bloc la reunió de la comissió de seguiment amb l'ACA d'aquest dilluns 15 d'octubre a la tarda.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que tothom de la plataforma hem d'estar atents els propers dies, perquè ens caldrà trobar-nos amb urgència per estudiar la proposta i decidir la nostra posició davant de l'alternativa. Estigueu atents a les convocatòries dels blogs i dels cartells que es puguin penjar. Com sempre hem mantingut: l'assemblea decideix.

Ànims

Anònim ha dit...

Cal que tot el pugi llegeixi,l'infome de la reunio abm LACA pengat al bloc de la nes,per estar previament informats.

J Garriga

Anònim ha dit...

Si però tingueu en compte que a l'assemblea ho explicarem tot amb calma i detall --i si podem amb el power point que l'agència passarà als regidors !

Joan

Anònim ha dit...

Si l'única font que teniu és Sta. Neus de les acàcies aneu bé, cirerer

Atentament,

Sr. Recuperat dels Aiguamolls de la Gola de la Tordera

Anònim ha dit...

Tranquil, t'agraïm que et preocipis per nosaltres, però no cal no t'amoïnis; som grandets i pensaem per nosaltres mateixos i a més, sorpresa, tenim altres fonts d'infotmació. Fins i tot en tenim una que ens ha explicat que una alcaldessa que ens representa a tots va anar-hi d'amagat, com un anònim qualsevol. Mira tu.

Anònim ha dit...

La informació que hi ha al bloc de la Neus està bé, però es tan sols un resum, espero que a l'assemblea ens pugueu donar una informació més completa. No es tracta tan sols de salvar uns quans arbres, sino de poder recuperar la riera com espai natural per tot el poble. A Europa els tecnics de medi ambient estan recomenant recuoerar les lleres de les rieres, deixant-les sense ciment.
Neus Banet.

Anònim ha dit...

que us sembla el dia 21 d´octubre per fer l´assemblea.
joan i laura.

Anònim ha dit...

sis plau s'està buscant una data per a fer l'assemblea de seguida: tingueu en compte que 1. cal tenir el local; 2. hi ha d'haver ordinador i canó de projecció perquè s'ha d'analitzar un power point ; i 3. ha de poder assistir-hi el tècnic que ens asssessora, ell donarà totes les explicacions que volguem i li podrem fer totes les preguntes. Sis plau, no doneu dates que puguin confondre, espereu que la gent que està preparant la convocatòria ens avisi

Anònim ha dit...

Em podrieu dir exactament quins són els arbres que s'han de tallar per fer el nou projecte, ademés dels que s'han esmentat?

Anònim ha dit...

Dilluns a les 9 del vespre a l'Institut t'ho explicaran tot, com pots entendre, això no és un consultori personal.