dimarts, 30 d’octubre del 2007

Número ocult

En Joan Piña ens escriu:

Hola,

No vaig poder venir a la darrera assamblea, però em van comentar que en J. Bosch va treure el tema de la meva trucada.
Va ser el dia de la reunió a la biblioteca de l'institut, tenia el mòbil en silenci i per això va deixar un missatge al contestador, a les 23:10 (a mitja reunió).

No em fa res que ho pengeu i es faci públic, crec que s'hauria de fer saber. No ho considero una amenaça, és més un consell. Com que ho va fer ocultant el seu número no puc contestar-li agraint les molèsties que li va ocasionar el fet de tenir que educar els meus gustos tant polítics com socials.

Vagi bé!


Així doncs, fem públic el missatge. Com que el so és força deficient, el transcrivim a sota.



"Hola buenas noches, me parece que te estoy llamando bien, ¿tú eres Juan Piña, verdad? Bueno, pues mira, te llamo porque me he enterado de la reunión extraordinaria de esta noche, y yo solo tengo que decirte que yo soy... voy a favor del Partido Socialista de Catalunya y a mí me parece que lo que se está haciendo es muy vergonzoso, que teneis que valorar más esa alcaldesa que teneis en Malgrat de Mar porque como ella no teneis a nadie. O sea que..."

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina manera de desgastar. Això sí que és fer por per manipular.
Joan, no els facis cas, ja saps com les gasten.

Anònim ha dit...

Vergonyós, a sobre un membre de la comissió històrica, que fan un bé tant important com interpretar el nostre llegat. M’atreviria a dir que és la comissió que més lluny queda de ser conflictiva!
Ai xaval! Això et passa per emmerdar-te amb aquestes coses a la teva edat! Espero, però, que no et tombin i que continuïs amb nosaltres. El seu objectiu és intimidar i has de fer que no ho aconsegueixin, cada gra de sorra és important!

Anònim ha dit...

Aquestes trukades són objecte d'estudi. Algun antropòleg disponible?

Anònim ha dit...

Vergonyós és el que esteu fent vosaltres que és no informar amb exactitud i objectivitat el que esteu recolzant i ademés teniu la desfaxatesa de autoproclamar-vos com a veu del poble sobirana, quan no la teniu, sou només una part. Vivim en un poble que gràcies a Déu té disparitat d'opinió i en aquest tema també. Jo m'he informat del que preteneu i amb sinceritat penso que és malgastar uns diners que podrien anar a gastar-se amb la desenbocadura o amb el clavagueram del Passeig. Miraculosament ara resulta que l'ACA té un milió i mig pel cap baix per gastar-se per fer semblant barbaritat i fa sis mesos no els tenia per fer lo altre. Com s'enten això? jo ho sé a l'ACA l'han pressionat politicament i ara no sap com sortir-se'n ni tampoc els grups municipals que han donat suport a la moció del 4 de setembre.

Anònim ha dit...

ai tony (ronald?): que et podem dir si ets sord ?, si estàs encegat en el sectarisme ?. Poca cosa, només continuar-te informant de bon grat --però ja farts de tanta ignorància interessada.

(1)Nosaltres informem: no ens discuteixis això perquè insultes la intel·ligència. Mira el tríptic i comoprovaràs (a) que és la única informació que el poble ha rebut sobre aquest tema (b) que l'ajuntament no informa a la gent sobre les alternatives ni sobre les deficiències del projecte del PSC; (c) fes un joc: compara els arguments i el to del butlletí de l'ajuntament (el Boe) i els del tríptic.

2. Mai no ens hem proclamat la veu del poble. En som part i tenim dret a manifestar-nos i expressar el nostre punt de vista. Llegeix bé els escrits de la plataforma. Creiem en la democràcia i el vot. I la democràcia i el vot ens diuen que al ple de l'ajuntament hi va haver una majoria favorable a l'alternativa (9 contra 8).

(3) els diners no es malgrasten com dius erròniament: s'inverteixen en crear un espai de gran qualitat ambiental integrat en la trama urbana. Trobo que si et preocupava tant la desembocadura ja fa mesos que hauries d'haver pronunciat contra el projecte que no contempla cap intervenció en aquest punt crític. Tampoc he vist cap escrit d'en Tony rondinant perquè la cobertura de la riera al carrer Bon Pastor no preveu cap mena de manteniment. Finalment pensa que l'ACA amb aquesta alternativa experimenta un procediment més econòmic d'endegar rieres que el del caixó de formigó. Encara que a Malgrat els pot costar més cal
és, perquè creuen que val la pena salvar la riera --ells, també !-- a mitja termini estalvien amb el procediment de la bioengenyeria.

Anònim ha dit...

Coneixeu a la noia aquesta? que és de Malgrat?
M'agradaria dedicar-li unes paraules a la cara, però com que s'amaga no puc!
Que tingui cara i la dongui carai. Com s'ha d'anar pel món..

Anònim ha dit...

Tony, ja està bé.. cony.

Anònim ha dit...

Algu sobra, aquest blog no és prou gran per encabir-hi tants ignorants!
Joan! Ens retem en duel amb aquesta dama?
Bang!

Anònim ha dit...

he reconegut la veu!!!!!

que fort, sé qui és i puc demostrar!

Anònim ha dit...

tony,
informa't bé. l'aca ha fet un esforç que no ha fet l'ajuntament.
els diners, no és que siguin de l'ajuntament i "si no es posen aquí es posen allà". són diners que posarà l'ACA. ho entens o et faig un mapa??
neus.

Anònim ha dit...

Digues qui és doncs!

Anònim ha dit...

jo no el puc sentir. algú em pot dir què puc fer per escoltar-lo?
Gràcies!

Anònim ha dit...

Si entres amb l'explorer sembla ser que no va, proba a entrar amb mozilla o un altre navegador.

Anònim ha dit...

jo diria que es la veu de la seva mare , mira que en sou de manipuladors!!un telefono oculto que sap el de joan piña , aiiiiiiiiii,
joan a qui dons el teu numero?

Anònim ha dit...

Si el PSC està ple de Sectaris i fanatics que es dediquen a trucar a la gent anonimament i amenaçar, no es culpa nostre, es el vostre estil, ja o sabem.

Per cert, anònim de les 11:14, la proxima vegada que Nostre Senyor reparteixi cervell poset més endavant.

Anònim ha dit...

Digues qui és?

Anònim ha dit...

si has reconegut la veu, digues qui es!va valent que tu pots, digues.... qui?