dimarts, 30 d’octubre del 2007

DVD

"L’ajuntament de Malgrat farà un DVD explicatiu comparant els dos projectes de l’ACA per la Riera." Podeu llegir la notícia al bloc de Ràdio Palafolls.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Legit,i amb els cales de tots.

J Garriga

Anònim ha dit...

uff que chungu,,,,

Sera un un DVD mes o menys amb el grau de manipulació del butlletí informatiu.

Anònim ha dit...

val la torta un pannnnnnnnnnnnnn?

Anònim ha dit...

Si l'Ajuntament som tots, suposo que la Plataforma podrà participar del DVD? suposo que la oposició podrà encarregar-se d'explicar el perquè del segon projecte? Perquè sinó és així, i només poden opinar l'equip de govern, ja sabem què si dirà, serà joc brut. Si volen ser objectius no poden fer-s'ho sols, el poble no ho acceptarà.

Anònim ha dit...

millor dit, el poble no acceptarà que es gastin diners per pagar un DVD, i menys per donar només la postura d'una de les parts. Si el PSC vol explicar la seva postura amb un DVD, és ben lliure, però que ho pagui amb els seus diners.

Anònim ha dit...

bona idea!

Anònim ha dit...

quant costa fer aquest dvd?

Anònim ha dit...

a mi el que em fa mes gràcia es que es parla que el nou projecte encara que el pagui l ACA es diners de tots, i els de l ajuntament que no son de tots.
no hi ha vergonya, entre bulletí amb copies de marimutra, dvd, potser que s ho mirin, no es pot derrotxar d aquesta manera, la plataforma a informat sense un duro de diners publics, que ho pagui ella que cobra prou

Anònim ha dit...

a mi m'han dit que només fer-ho ja val 4000 euros....

Anònim ha dit...

paro l'orella digital i no escolto els nosokomio, els oriol riera, els tony, i els variats anònims al servei de l'alcadessa, queixar-se que es faci una despesa així per una causa partidista amb diners de tots

Anònim ha dit...

4000+3000 mar i mutra+ bullatí, fotocòpies....quants diners ha de derrotxar aquesta senyora, ja n hi ha prou