dilluns, 17 de desembre del 2007

Tothom al ple!

Corren rumors sobre la possibilitat que s'entri com a urgència en el ple de demà (que és a la una del migdia) la votació del nou projecte per a la riera.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Cap sorpresa no?

Anònim ha dit...

per nadal arbres al tall y cimen al calaix

Anònim ha dit...

per nadal arbres al tall y cimen al calaix

Anònim ha dit...

per nadal arbres al tall y cimen al calaix

Anònim ha dit...

No ho poden fer això, els punts del ple ja estan elegits i no es pot incorporar un punt d'un dia per l'altre.

Anònim ha dit...

Em costa molt de creure, que tots els 8 regidors/res de l´equip de govern tinguin la mateixa insensibilitat, la mateixa insensatesa i sobretot el mateix fetge, com per deixar-se embrutir les mans i carregar amb la mort de l´arbreda. No crec que tots 8 regidors/res defugin de la racionalitat i puguin fer ulls cecs i orelles sordes a una alternativa de riera naturalitzada, que garanteix tota la seguretat en cas de riuada, que respecta l´Arbreda i que no incrementa el cost ja que ho assumeix l´Aca inclòs el pont del carrer riera. Un projecte que respon a la reivindicació del poble en paral·lelisme amb un moviment global reivindicatiu per un mon més respectuós amb si mateix.
Malgrat de Mar, amb l´Arbreda de can Feliciano i inherentment la riera, ens brinda l´oportunitat de fer un pas endavant en el tractament del nostre patrimoni, una evolució en harmonia amb les necessitats actuals sense necessitat destruir, d´aniquilar, d´esborrar. Per això, convençut de que hi ha regidors i/o regidores del equip de govern que comparteix aquestes conviccions, els demano, que repassin ben bé els valors pels quals estan disposats a apostar, i que estan disposats a apostar, cal tinguin ben present que el seu vot te do de donar o treure la vida a un espai únic que no es podrà recuperar mai més. Perquè, si arriba la mort a Can Feliciano, després, no hi cabran justificacions, un a un els noms dels regidors/res que decretin la mort de l´Arbreda quedaran gravats en el formigó armat i ja no es podran esborrar mai més. Malgrat per més que vulgui, no ho podrà oblidar.

Anònim ha dit...

sempre es pot entrar per urgencia un tema, pero l'alcaldessa ha tingut una oportunitat d'or i no ho a fet, perque ho ha de fer avui?
el sr. marc va dimitir i el nou encara no hi es, podia haber convocat un ple per urgencia i.... zassss..
ai! rumoresss lalalalala rumores.. la lalalalalal

Anònim ha dit...

Si que pot entrar com a urgencia si tenen la informació del progecte i la majoria està d acord

Anònim ha dit...

si durant el matí algú pot tenir més informació d' avui al ple, estaria bé que ens ho fes saber

Anònim ha dit...

si durant el matí algú pot tenir més informació d' avui al ple, estaria bé que ens ho fes saber

Anònim ha dit...

encara estan en el ple, però ja queda clar que el tema de la riera passarà a un altre dia

Anònim ha dit...

He al.lucinat amb el nivell d'arguments que fa servir la molt honorable regidora Sra. Ana vega
Increíble tota ella!!!!
Que DEU ens agafi confesats!!

raspberri

Anònim ha dit...

trobo, que hi ha molt poc transit al bloc, per un dia tant atrefagat ¿? algú amb informació?

Anònim ha dit...

Dubto molt que el comentari anterior ho hagi escrit uns dels que vàrem assistir al ple, érem unes 10 persones, i estic completament convençut que dels presents cap escriuria aquest tipus de comentaris. Personalment crec que la persona que ha escrit el comentari anterior, ho fa per a confondre als altres, i si és veritat que estaves al ple, digués el teu nom.
Miguel.

Anònim ha dit...

Al comentar-hi de les 12:15h: si estàs enfadat amb els del PPC de Malgrat, penso que hauries de solucionar el problema o deixar-ho estar. Potser ha arribat el moment que prenguis una decisió i deixis tu o qui sigueu d'utilitzar els blocs per publicar aquests comentaris totalment despectius, que la veritat, almenys a mi no m'interessen. Aquest bloc és per parlar del tema de la riera de can feliciano. I aquests comentaris no hi tenen res a veure. Moltes gràcies

arbreda@gmail.com ha dit...

Hem suprimit un comentari despectiu d'autor anònim.