diumenge, 2 de desembre del 2007

La sardana de l'arbreda

Hola, amics.

Em plau comunicar-vos que la sardana amb el nom "L'Arbreda de Can Feliciano", de l'autor calongí Ivan Joanals, ahir va ser proclamada guanyadora en el X Concurs de Sardanes per a joves compositors de Blanes. El jurat, format per persones tècnicament qualificades, va apostar per aquesta composició. El concurs rep el suport del Centre de Promoció de la Cultural Tradicional i Popular de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Blanes, entre d'altres. Organitzat per la Banda i Cobla Col·legi Santa Maria i la Colla Sardanista Sa Palomera de Blanes, enguany ha arribat a la desena edició.

Així doncs, alegrem-nos tots per aquesta emocionant notícia que ens ha de continuar donant suport i ànims.

Anna Maria Anglada

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona Ivàn. Mai havia assistit en aquest concurs i ens va agradar molt. És un goig veure que tenim uns artistes de la nostra dansa. Un altre suport moral ens ha arribat. Jo fins i tot l'enmarcaria dins de la protecció del nostre Patrimoni, en aquest cas, el de la Cultura i Tradicions Catalanes. Realment no es pot pas dir que tot ens vagi en contra. Gràcies Ivàn per aquest gest amb la nostra Dansa, amb el nostre poble de Malgrat, amb la gent de la Plataforma "Salvem la Riera de Malgrat" i amb tots els qui ens fet costat. Cada cop més veiem que, un altre poble és possible.

josep gelpí

Anònim ha dit...

Endavant les atxes Malgratencs!!!
Psoe a la foguera, juntament amb la vostra alcaldessa!
Salut!

Anònim ha dit...

Ara estaria molt bé que la notícia de la sardana tingués molta difusió, i així tindriem una mica de mogudeta!
Felicitats!

en Joan de Sa Bardissa ha dit...

Hola mainada!!!

Estic contentíssim i il·lusionadíssim de veure el que està significant per vosaltres tot això! Aquest homenatge és tot vostre! Gaudiu-lo al màxim, i que us serveixi d'arma de defensa, per aquells que pretenen fer desaparèixer aquest patrimoni!

Records!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tots. Us convidem a visitar la pàgina web www.contemporania.net en l'apartat de blog notícies, veureu que fem referència a vosaltres.

Anims i a seguir lluitant.

Anònim ha dit...

Gràcies Ivan, amb aquesta sardana has aconseguit lligar les arrels culturals amb les naturals, que no es poden deslligar, potser es perdrà aquest espai, no hem de perdre l'esperança, però, la sardana que porta el seu nom s'escoltarà i es ballarà en diferents indrets, recordant i avergonyint als que hauran fet possible la seva pèrdua i, donant esperança a les persones que lluiten, no només a Malgrat, per conservar i aprendre de la història.

mac ha dit...

i on es pot sentir aquesta sardana?

Anònim ha dit...

Molt aviat a www.contemporania.net