dissabte, 15 de desembre del 2007

A la Catalunya Nord parlen de nosaltres

Hem rebut aquest missatge de l'amic Eduard de la Cobla Contemporània i que ens participa el següent:

Cliqueu aquest enllanç al 3/4 de programa i parlen d'en Joanals (El Contemporani Premiat), Mans Unides i de l'Artur Rimbau (Disc de Sant Andreu).

http://www.arrels.net/

i cliqueu el programa Matins de sardana i veureu que diuen coses bones,

http://arrels.nerim.net/Sons/sardanes.mp3

Millor cliqueu aquest enllanç directament

Eduard

23 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agradaría escoltar la sardana de l'arbreda. A on la puc trobar?

Gràcies

Anònim ha dit...

a algun lloc i deu ser

Anònim ha dit...

A ara torna a ser l'arbreda?

Anònim ha dit...

Al comentar-hi de les 12:41h: si algún dia escrius un llibre jo et diré com titular-lo, si algún dia tens un fill et diré com l'hi has de dir?... doncs llavors deixa fer a l'autor de la sardana, que per això és seva.

Anònim ha dit...

Àl diari diuen que són tres els arbres més que es tallaran. Però és fals, us enrecordeu que hidrocanal va dir que anaven 40 arbres tallats? i n'hi ha 42. Si us fixeu quan van arribar a la riera el primer dia, les balles només deixavaven fora de la riera uns quatre arbres. Ja en tinc prou, això és manipular!

Anònim ha dit...

Aquests de l'ajuntament no saben ni quants arbres hi ha...ara, en tenen unes ganes de tallar-los...

Anònim ha dit...

I els que van talar? s'haurien pogut conservar?

Anònim ha dit...

veig que hi ha molt interès en escoltar la sardana de l´Arbreda ¿aquest noi en Joanals no vindria a fernos-la sentir?
(una idea)
Joan

Anònim ha dit...

s´el podria trucar i ballem sardanes ¿no?

Anònim ha dit...

Desseguida que tingui l'arxiu en el format adequat per penjar-ho al blog la podreu escoltar.
Al programa de les sardanes que fa en Lluís i la Maria per Ràdio Malgrat, ja l'han passat un parell de vegades.Aquest programa és el diumenge de 8 a 11.

Anna Maria Anglada

Anònim ha dit...

ja, però vull dir en directe aquí a Malgrat...
joan

Anònim ha dit...

Pudrian toca la sardana de las dugas gordas, la VEGA I LA SEVA JEFA tindrian mol de exsit.

Anònim ha dit...

Aninim de les 11.25 ,no fa falta ni cal insultar per dir las coses,i comprometen a la gent de la plataforma,ja que la gent que la formem no estem gens d'acord, amb aquestes formes i maneres,pr tan et demanaria respecta per a les dues part, la aludida i a la afectada,i crectambe potser et caldria una rectificacio.
Cordialment.

J Garriga

Anònim ha dit...

Garriga, jo flipo amb tu. Ara demanes una rectificació, quan el dia del ple del 2 de setembre, vas desqualificar desde baix el carrer cridant contra l'alcaldessa?. Fes-t'ho mirar que pot ser greu.

Anònim ha dit...

Per comensar crec que t'hauries d'0identificar per poder mentenir un dualeg,ja que jo donc la cara i tu no,i pregunto perque ?.
I si ,tens rao varaig cridar pero, no contra,ja que jo no baig contra ningu,baig cridar envustera,i donant la cara, per las mentides que com tu be saps i tot-hom sap,ella diu,altre cosa es dir el que has dit tu al.ludint a espectes fisics o corporals de manera que es pot interpretar com insultant,i a sobre amagat en l'anonimat.

J Garriga

Anònim ha dit...

mentides? quines?.

Anònim ha dit...

no cal amoinar-se amb aquest tipus de comentaris, a insults directes comentari esborrat, ningú mereix ser insultat i punt. a més, molts cops son provocadors contra-plataforma.

Anònim ha dit...

Suposo que en Garriga vol dir, Que des del PSC es diu que es vol seguretat i resulta que amb el projecte antic el pont nou per absorvir el cabal d'aigua adequat no està previst. Que fer el pont nou amb el projecte antic vol dir pagar-ho l'Ajuntament, i amb el projecte alternatiu ens el paga l'ACA. I que si vol seguretat com és que a la reunió de l'ACA va dir que volia cobrir la riera, si calia amb una pasarel·la de fusta?

Anònim ha dit...

perque vol tapar la riera, de qualsevol manera, encara hi farà unes vies per passar-hi amb una vagoneta.....un interès desmesurat contra projectes medioambientals

Anònim ha dit...

Estic contra els insults i grollleries,amb sembla que esta prou clar,jo no he dit re mes,i el que bulgi meregar que s0hen busqui un altre.
J Garriga

Anònim ha dit...

Si,l'anònim de les:11:35 del dia 16/12/07 té raó.S'hauria de fer una sardana de les 2 gordes,la VEGA I LA CONXI.

Anònim ha dit...

Al conmentar-hi de les 14:17h. No ets membre de la plataforma perquè cap dels membres de l'assamblea mai els hi he escoltat un sol insult, al contrari, com diu el company garriga, aquí parlem amb respecte. Deus voler posar maranya. Crea un blog i escriu el que vulguis però no t'amaguis com anònim, que aquí no insultem a ningú.

Anònim ha dit...

no se perquè no surt cap comentari sobre l´idea de portar en Joanals, ho trobo genial, si pogues ser, estic segur que molta gent de malgrat la voldria escoltar i ballar la sardana de L´ARBREDA DE CAN FELICIANO, penso que seria com homanetgar al compositor i a l´hora un reclam de 1ª per seguidament fer un parlament, etc.
penseu-hi...
joan