dissabte, 29 de desembre del 2007

Crònica d'una mobilització

Posem a la vostra disposició el vídeo que hem projectat en l'acte celebrat aquest vespre al Centre Cultural. En aquest vídeo es fa un resum del que ha estat la nostra mobilitació.

42 comentaris:

Anònim ha dit...

i que no es maco aixo?, tot-hom fent videos bonics, bucolics, amb una veu "melosa", en definitiva informant objectivament?. jo crec que tots ja sabem com acabará tot plegat i el que no ès normal ès que aquest fet s´hagi convertit en l'excusa per fer una campanya "d´acoso i derribo" contra la conxita, sembla ben bé el que fá a nivell estatal el PP, tot s'hi val, perque aixo de la "plataforma", desenganyem-nos, res de res, erc i prou. apa siau.

Anònim ha dit...

estic prou d'acord amb el comentari de la 01,07, tot i que jo vaig estar quasi tots els dies a les mobilitzacions desde el primer día, tambe veig com es transgiversen les coses, escoltant els comentaris dels partits i veient la "rabia" d'alguns envers d'altres i tampoc hi estic d'acord, no pot ser bona tanta "mala llet" gratuita.

Anònim ha dit...

ospa, sembla que tots els que ara estam llegint aquest blog, tenim les mateixes sensacions, llastima que tots siguem anonims, pero es que el fet de ser-ho és perque com ha dit l´anterior, hi ha molta mala llet. bueno ja veurem com acaba tot plegat i el temps dirá qui tenia raó ó ens oblidarem de tot plegat, acabi com acabi, en poc temps, com ja ha passat en altres fets i a esperar la propera relliscada per esmolar altre vegada les dents. fins aviat.

Anònim ha dit...

Quanta ràbia, quanta ràbia i desgast a la Conxita. Per què no defenseu la riera cimentada? no en sou capaços? no teniu arguments? m'encanta aquest poble, on sembla ser que qui ens mana sap mes que tècnics de tot el mon. També feu com els seguidors de l'emperador del conte que no sou capaços de dir-li que no portava vestit? el poble de Malgrat haurà de buscar a algú amb inocència i poca por, que sigui capaç de fer-ho?
Segur que seguiu les estúpides campanyes de sostenibilitat que monta l'equip de govern, bé millor dir el mandat d'una persone que mana.
Heu reaccionat ràpid a contestar a aquest fil, no deu ser que la Plataforma ha encertat i pot despertar consciències adormides? que bé, que bé, que bé, quants en voleu de que bé?
Fins aviat i, que tingueu bon any.

Anònim ha dit...

Benvilguts/es,

Molt maco el reportatge. Simplement fer un apunt que m'ha cridat l'atenció. La veu en off que parla durant el reportatge acaba dient: "...acabarà quan la riera recuperi el seu aspecte natural..."
Perdoneu però no sóc cap entès en el tema però per recuperar el seu aspecte natural cal que les cases que hi ha a un costat no existeixin i també caldria que desaparagués el carrer de la policia i el mur d'uns quants metres hi ha en aquest mateix carrer.
Ja m'agrada aquesta frase. Per tant, i pensant que faig firmar per que no tallessin els arbres, prego feu i fem mobilitzacions perquè no es faci ni un projecte ni l'altre ja que cap dels dos recupera l'aspecte natural de la riera, com diu el reportatge.
Per tant, m'agradaria que les cases del carrer riera no existissin -pq sinó recordo malament estant a la mateixa llera- i que el carrer desaparegui.
Senyors, senyores prego -i que quedi clar pq sinó segurament començaran a dir les tonteries que si jo sóc seguidor/a del equip de govern, que si soc de l'ajuntament..., sóc un simple ciutadà del poble, que no digueu frases que no podran ser mai.
Millor dir les coses com són.

Gràcies.

Anònim ha dit...

o afirmo el mateix que el coeari anterior. Fora les cases de la riera, desde carr riera al sant esteve tot a terra.

Anònim ha dit...

aquest powerpoint és de pati de colegi, manipulador i tergiversador, un atac a Conxita, i molt mal fet.

Anònim ha dit...

Uiiiii quanta ràbia que veig en els posts anteriors. El vídeo em sembla molt bé i de manipulador res. Que l'alcaldessa ha dit el que ha dit i no he estat jo qui li ha posat les paraules a la boca. Veig que utilitzeu els arguments de sempre com si ens haguessin d'afectar. Doncs si nois, dins la plataforma hi ha gent de tot tipus, si veniu hi trobareu de tot una mica. No ens dirigeix ningú, només la idea de la riera naturalitzada. Encara no he sentit de la vostra boca l'argument de la riera amb calaix de ciment. Siusplau, que aquí ens coneixem tots i simplement mirant l'hora dels primers posts veig que els anònims els ha escrit la mateixa persona. Argumenteu-me el calaix de ciment, no sóc jo qui el defensa.

Anònim ha dit...

Felicitats a la Plataforma! un bon resum de tot plegat!

Anònim ha dit...

al primer comentario le diria : se nota que no has venido a las asambles,verias que lo que dices de erc es totalmente mentira .Pero si no sabes reconocer que no tienes una buena alcaldesa es tu problema.

Anònim ha dit...

crec que podem estar satisfets: potser no aconseguirem una riera naturalitzada perquè l'Anna Vega tenia un preu i el PSC l'ha pagat, però haurem fet una gran tasca en favor de la millora de la salut dels malgratencs anònims: els hem donat un blog per expressar-se i despotricar, per demostrar la seva incapacitat per entendre arguments i per defensar-ne...com a mínim esperem que ara que ens acostem al final, ens doneu les gràcies. Penseu que la vostra Conxita no us permet cap espai de diàleg obert com aquest ni us informa del procés que s'està seguint amb l'ACA. Almenys aqui els amants formigonat us manteniu al dia. N'estem contents: de franc us donem la possibilitat de desfogar-vos i us informem.
Per cert a un anònim de poca electricitat neuronal: el nostre vídeo és un video d'opinió!, de la nostra opinió, del nostre punt de vista, i per tant, és legítim que sigui tan esbiaixat com ens doni la real gana. No hem malgastat diners públics, no hem usat mitjans de comunicació de tots per expressar una opinió deformada, no manipulem amb diners del poble.
Finalment, com que esteu tan inspirats, encara esperem que ens doneu alguna raó convincent en favor del calaix de formigó. Animeu-vos exercit d'anònims --o són uns pocs anònims que escriuen molt?

Anònim ha dit...

em fa l'efecte que la campanya d'acoso y derribo al:ludida se l'ha feta la Conxita tota sola. Des de fa mesos va posant en peu en una galleda darrera l'altra, desacreditant-se tota soleta, sense necessitar ningú.
Primer amb la denúncia contra set malgratencs, després defensant el text de l'atestat...el jutge li ha callat la boca
després dient que la mobilització era manipulada, desenraonada, íncívica,...el jutge li ha callat la boca amb una sentència exemplar,
després demanant a l'ACA de tapar la riera....l'ACA li diu que ni li passi pel cap
després defensant un calaix de formigó que l'ACA ja ha dit que és més insegur que l'alternativa
després dient que si es trobava una alternativa avalada per experts i amb la mateixa seguretat ella l'acceptaria, una mentida més en el gran estil de Zapatero "aceptaré el estatuto..."

acosada i derribada, si, però s'ho ha fet tota soleta (angelica!)

Anònim ha dit...

A tots aquets anonims els hi dic,
la gran diferencia es que nosaltres defensem un projecte alternatiu que millora moltísim l'anterior amb arguments raonats i recolçats per gent entesa amb la materia i vosaltres nomes defenseu una persona mitificada per les vostres creencas que no es el mateix.

feliçitats plataforma, bona feina!!

Anònim ha dit...

Els tres primers anònims són de la mateixa persona? ho sembla. Tens raó, el temps dirà qui té raó. I si observessis i escoltessis o observéssiu i escoltéssiu, si sou tres de diferents, l'entorn, t'adonaries o us adonaria-ho que vivim en un planeta anomenat Terra que s'ha de respectar, que encara que ens hagin fet creure que l'home és l'únic ésser intel.ligent que l'habita, el planeta és revolta.
L'ésser intel.ligent (home) està deteriorant l'entorn on ha de viure i, encara hi ha persones que són capaces de justificar el seu comportament, persones que són incapaces d'entendre que els envolta, persones que ho justifiquen tot en nom del progrés sense coneixements, persones que només els interessa el guany econòmic que poden rebre.

Anònim ha dit...

Felicitats ala plataforma i recordeu cuan aquesta gent acavi el seu mandat se tindra que anar de Malgrat Eh! Apor ellos

Anònim ha dit...

Crec que els tres primers comentaris són de la mateixa persona, algú que no utilita ni les majúscules ni l'accent a les "a" obert....ja em direu, a més, cada cinc minuts, quina poca traça!

Anònim ha dit...

siguem comprensius, aquest blog serveix els anònims per fer teràpia

Anònim ha dit...

no hi vaig poder ser, i la veritat és que m'hagués agradat. amb el vídeo es veu tota la feina que ha fet la plataforma. amb gent de tot tipus, sense diners públics, i sobretot amb arguments. dóna gust veure que els que volem un malgrat diferent no som quatre, sinó cada cop més.

Anònim ha dit...

Quanta gent hi havia? 100 persones com a molt!!!!!!
Per tant, de tots amb la riera...res de res.

Anònim ha dit...

Marti deixa de tocar la moral home.

Anònim ha dit...

aux armes anonimés !, munteu una manifestació o una concentració de suport a donya conxita...amb el lema formigonar és bell !, a veure quants en convoqueu !

Anònim ha dit...

A part del cinisme que desprenen les paraules de l'alcaldesa quan diu que ara l'indret de Can Feliciano val la pena, voldria fer constar que no esta permes de fumar en cap edifici public, o aixo es el que tinc entes. Perque la nostre alcaldesa si ho pot fer?
A quantes coses mes te dret pel fet de tenir un carrec public, que la resta de mortals no podem fer?

Anònim ha dit...

Com la Maria Jesus, tots els qui esteu darrera de la plataforma i demés forces polítiques amb l'únic propòsit de fer fora l'alcaldessa que volguem o no ha estat escollida democràticament, esteu cansant a la població de Malgrat de Mar i sou més aborrits que un discurs de J.Nadal i Montilla junts.

Anònim ha dit...

Potser sí que som una mica "cansinos" però què hi farem, bé, hem de dir el què pensem, aportem, debatim, recerquem, concluïm,... No només aquells que han estat democràticament escollits poden dir la seva. Amb tot, els que han estat escollits democràticament se'ls hi hauria de requerir un mínim de prudència i negligència, cosa que mirant la gravació del post de més amunt, no és així. M'estimo més ser del tot cansina a ser: contradictòria, inargumental, l'atestat encara va ser fluix, els carrers són meus, l'ACA s'ha ficat en un "berenjenal", ... és a dir, el que vulgarment es diu: "per collons els meus". Aquesta és a l'elecció democràtica que et refereixes, oi? Doncs jo ja t'avanço perquè no et deixis d'aborrir que diré, faré i cridaré el que em sembli quan et sembli sobre els afers polítics en els quals no hi estigui d'acord i saps perquè? doncs perqué jo no l'he votada mai i, és més, si l'hagués votat posaria els collons sobre la taula per frenar aquest narcisisme compulsiu.

Bon any a tothom.

Anònim ha dit...

Apreciat anonim de les 21:49, perquè no dones la cara i el nom?
Et fa vergonya defensar el que penses? Per motius personals, per desgracia jo no soc de les persones que han participat mes en defensa de l'arbreda i dels nostres drets, pero penso que la democracia consisteix en el poder de la gent per canviar alló que no ens agrada. Ara mateix el que no m'agrada es la prepotencia del govern local de Malgrat i hem dol no poder votar socialista al meu poble perque penso que la persona que representa aquest partit a Malgrat de socialista no en te res.

Anònim ha dit...

...i per cert... perque punyetes tothom escriu sense posar el seu nom? tot son anonims... de que teniu por?

Anònim ha dit...

Quina alegria, despertar-te al matí i mirar el blog: sempre et trobes que s'ha contribuit a desfogar els baixos instints d'un anònim més. I normalment coincideix que és un anònim del perfil que li agrada a la Campoy: desinformat i manipulador, dels que parla de les coses sense entendre-les ni escoltar el que en diuen els protagonistes, i dels que creuen que la seva opinió personal és tan interessant que la considera representativa de tot el poble de Malgrat --aquest lloc que l'alcaldessa Campoy està convertint en ex-Malgrat.
Doncs, desfogat estàs anònim/anònima. Perquè la nostra contribució al teu benestar sigui completa només et diré que com sempre tornes a errar: la plataforma no té com objectiu atacar la sra. Campoy sinó la salvaguarda de l'aspecte naturalitzat de la Riera. Uff, mira que ho hem explicat vegades.

Anònim ha dit...

Benvolgut Sr.Joan Bosch;
Errat vas quan dius que la missió de la suposada "Plataforma" (que mai s'ha constituit com a tal amb estatuts) és la de la preservar l'entorn naturalitzat. Estic marejat/da quantes versions he escoltat/da de quina és l'esmentada finalitat: salvaguardar l'arbreda, l'entorn naturalitzat,....Només n'hi ha una i única és la de desgastar l'actual equip de govern i la seva alcaldessa.
Podria dir-li el mateix que la teva missió és la de desinformar, manipular i desfogar els seus baixos instints, ja que coneguda és la seva animadversió per l'actual alcaldessa i escollida democràticament pels malgratencs/ques.
Pena em fa sentir-lo parlar i omplir-se la boca quan parla de la sobirania popular. Estic d'acord que cal escoltar a la gent quan parla, però vosté també ha d'escoltar la gent que no parla (en el sentit figurat).
NOSOKOMIO

Anònim ha dit...

Senyor metge de malalts, cregim, el seu diacnosric es totalment herroni per actiba i per pasiba.
El diacnostic seria,fixacio maniaco depresiba,per part del governant,aferrat a la trona,o sia sindrome del manaire,que confon govern amb poder,i per tan ja no distigeix democracia i dictadura,i aixo no vol dir anar contra qui mana ,sino que es no estar d'acord amb certe manera de fer en certs afers i aixo es totalment legitim i democratic,i en aquest cas apolitic,pero si social i popular de ple dret.
Tot aixo es dit sensa cap anima adversio envers ningu.

J Garriga

Anònim ha dit...

Benvolgut/da i entranyable Nosokomio. Ja hi som --quin avorriment, uff. Convindrà encara recordar-te /demanar-te que facis memòria i llegeixis el que ha escrit la plataforma aquests mesos?. Si ho fas de bona fe observaràs que sempre, sempre, sempre s'hi diu el mateix: la riera naturalitzada !.
És el que diu una vegada i una altra, per a qui ho vulgui entendre --tu no vols, ja ho tenim clar--, una plataforma ben real i no suposada. Per ser-ho no li calen estatuts no siguis ridícul, pensa una miqueta, posa en marxa tantes neurones com puguis, ànims, de qui és el bloc on has escrit el darrer missatge ?. Pensa-hi bé, segur que si t'esforces trobaràs la resposta...tictac, tictac: de la plataforma salvem la riera ?. Molt bé, doncs ja tenim una plataforma real que no necessita estatuts per a existir --quina en necessita?--, només gent amb un projecte comú: intentar evitar la desaparició del que ens queda de riera, intentar evitar que l'ajuntament faci el ridícul formigonant-la contra totes les recomanacions de la Directiva Marc de l'Aigua, intentar evitar que es reprengui un projecte menys segur que l'alternatiu.
Aquets són els objectius. Cap més. Del desgast de l'alcaldessa se n'ocupa ella sola amb les seves denúncies, manipulacions, dvds a costa de tot el poble, manca de paraula...
La crítica de la plataforma i les meves sempre s'han limitat al tema de la Riera. Si vol en puc fer d'altres temes, però no és el cas ara --per exemple també li puc criticar com està permetent que s'enruni i s'ensorri la Torre la la Vidua Sala, un Bé Cultural declarat. No s'empatolli amb animadversions imaginaries. Jo em limito a formular opinions sobre un tema públic i sobre actuacions públiques. Només faltaria que encara ens ho vulguessin impedir !. S'ha d'escoltar la veu de la gent !, s'ha de dialogar i sobretot s'ha de confiar en ella, en que la gent té criteri i intel·ligència, quelcom que la sra. Campoy questiona en totes les accions referides a la riera, amb les seves denúncies, declaracions i manipulacions a través d'instruments públics pagats pel poble de Malgrat.
És això i res més el que jo li retrec.
Repassi el que he/hem escrit i no digui ridiculeses.
Doni raons i arguments per defensar el que la sra. Campoy ha fet en aquest tema. Justifiqui-la. Duigui que està d'acord amb que es denuncii la gent que es manifesta. Digui quee està d'acord que s'usi el Butlletí Municipal per desinformar a la gent. O que s'usin diners de tot el poble per manipular l'opinió pública. Digui que a vosté li encanta el calaix de formigó encara que sigui una opció menys segura que la riera naturalitzada. Ànims.
Ara, amagat/da darrera d'un pseudònim no s'atreveixi a donar lliçons de diàleg, ni de democràcia ni d'educació: Tregui's la màscara hi hi haurà diàleg de bona fe !. No tiri pedretes i amagui la maneta.
Potser s'ho pot proposar per l'any nou: dialogaré cara a cara, responsablement, democràticament, sense por, amb respecte als meus interlocutors, cara a cara...Intenti-ho, serà més divertit i vosté no patirà tant.

Anònim ha dit...

Joan, gràcies per l'escrit.
Avui acaba un any, nefast no només per Malgrat, sinó pel país on visc. Ahir el President de la Generalitat ens demanava que ens esforcem més per ser el motor "de España", ens venia a dir que no tenim dret a queixar-nos, ja que hi ha democràcia, en què Malgrat va perden els seus vestigis històrics i els seus espais naturals, en què a Malgrat s'ha intentat destruir un moviment ciutadà que s'oposava a la destrucció d'un dels pocs espais que ens queda i, que s'intenta seguir apagant la veu d'aquests ciutadans i ciutadanes, amb escrits anònims que desqualifiquen a les persones que legítimament, de manera cívica i dialogant, s'hi han oposat. Peró, malgrat tot, a Malgrat i a Catalunya hi ha persones que no són súbdits (no us estranyi que utilitzi aquest mot al segle XXI, analitzeu que estem vivim).

Desitjo un bon 2008 per a tothom i, que cada vegada hi hagi més persones lliures i menys súbdits.

Anònim ha dit...

Sosteniblitat és un concepte econòmic, social i ecològic complex. Pretén ser una manera d'organitzar l'activitat humana de manera que la societat i els seus membres siguin capaços de satisfer les seves necessitats i expressar el seu potencial màxim en el present al mateix temps que es manté la biodiversitat i els ecosistemes naturals, i planejar i actuar per poder mantenir aquests ideals indefinidament. La sostenibilitat afecta a tots els nivells organitzatius, des del barri fins al planeta sencer. És sovint una qüestió controvertida. Va ser un dels eixos del Fòrum Universal de les Cultures, Barcelona-2004.

Anònim ha dit...

A mi em sorprén que a aquestes alçades hi hagi qui s´ha entossudit a dir que la protesta és per desgastar al govern. home! quan falten més de tres anys per unes eleccions fa riure dir això. Jo crec que per alguns no hi ha més democràcia que manar ells, no admeten cap divergència, cap crítica, cap suggeriment. Aquesta manera de dir que tothom està contra meu comença a ser preocupant. La gent estem contra una manera de fer un projecte i no pas contra ningú. A la fi, els alcaldestard o d´hora -per sort- acaben marxan. Els projectes queden i són nyaps per sempre més.

Anònim ha dit...

Sr.Bosch com és diu l'adreça d'aquest blog? Potser "arbreda"?

Anònim ha dit...

sr/sra anònim/a --un més?, un d'habitual?. No continui intentant que baixem al seu nivell d'intel·ligència. Esforci's, aquests dies di té temps llegeixi els textos del blog, els articles i manifestos, repassi'ls...i no ens faci perdre'l a nosaltres amb brometes absurdes, pròpies d'aquest petit batalló d'anònims que juguen sempre d'amagadet --quina por no fos cas que haguéssin de dialogar amb criteri !. Vostès són el simptoma que a Malgrat la domecràcia no té gaire bona salut.
Ah !, miri el títol del blog i el subtítol: "Espai de trobada, debat i informació de la plataforma "Salvem la riera de Malgrat": la riera de Malgrat.

Anònim ha dit...

Ja que hi som, i com que la història del blog ja s'acaba.Deixeu-me dir que em sorprén que els anònims/es, pseudònims/mes no estiguin més relaxats. Perquè perden el seu valuós temps amb nosaltres, aquests anònims i pseudònims, amants del diàleg i la transparència?...
Ja tenen tots els vots que necessiten, ja han format una coalició de govern --a més amb una regidora de gran qualitat política i d'idees tan clares com el seu discurs-- que els garanteix els necessaris per trinxar l'arbreda i la riera --tot. Tallaran els arbres i faran el calaix de formigó; el poble haurà de gratar-se les butzaques per refer el pont del carrer Riera...Tenint en compte la categoria política de l'equip local del PSC, és evident que els nostres comentaris no poden fer-los trontollar. Així, doncs, quina por els fem ?, quina compulsiva necessitat tenen d'entrar al blog a intentar pessigollar-nos amb absurditats i ridiculeses, sense mai no aportar ni un sol argument útil i constructiu, sense mai donar-nos cap argument que pugui fer-nos replantejar o matisar els nostres punts de vista, sense mai aportar-nos ni una sola informació?
A més saben que no ens cansem ni ens cansarem. Que sempre els contestem i els informem. sabem perfectament el que pensem perquè ho diem clarament, ho escrivim, ho publiquem, ho repartim a cases i carrers...Aleshores, perquè d'amagar.se darrera tant d'anonimat i pseudònim per tirar pedretes inofensives contra qui no para de donar arguments i raons?
A veure si amb l'any nou, a Malgrat, podrem dir-nos les coses a la cara. Però sobretot, a veure si tots aquests anònims i pseudònims tenen alguna cosa a dir-nos, exposen alguna idea i surten de les barricades del temor.

Anònim ha dit...

Com va anar la reunió del divendres?
Josep

Anònim ha dit...

Per cert, si no recordo malament a Hitler tambe el varen votar democraticament, vol dir aixó que estaba legitimat per fer tot el que va fer? No es que compari la Conxita amb Hitler, simplement vull recordar als anonims que el fet de ser elegits democraticament no els dona el dret d'atropellar la opinio de la gent o de menysprear als que pensen different. I per cert...potser seria bo començar a ignorar tots els anonims.

Anònim ha dit...

Molt bé Josep. Va anar molt bé:
1. Es va presentar el resum de les activitats d'aquests mesos en el format video que tens a la teva disposició
2. Es va fer un resum dels arguments de la plataforma en contra del calaix de formigó;
en favor de l'opció naturalitzada, que no és una opció ideal però que defensem com una bona proposta de consens
3. Es va fer un homenatge als set denunciats per l'atestat de la policia local ple de falsetats desenmascarades per la sentència judicial
4. Es va convocar a tothom que pugui a assistir al ple del proper dia 10 de gener que decidirà la sort de la riera

Anònim ha dit...

Nosokomio, quan dius q l'alcaldessa va estar elegida democràticament tens raó, però cal recordar que no va obtenir una majoria prou clara, fins fa 4 dies governava en minoria i això comporta haver de dialogar amb les altres forces polítiques q per tant q defenses la democràcia hauries de saber q tb representen a gent. A més cal tenir en compte una altra dada, el 40 i pico % d'abstenció q va permetre al PSC fer-se amb un regidor més. Potser molta gent de la que no va anar a votar sí q s'expressa en altres fòrums en els que els partits polítics no tenen el predomini, potser alguns dels q van votar PSC però en aquest tema no estan d'acord amb la Conxita, q no vol dir q votar a algú´comporti estar d'acord amb tot el q fa (això només ho pensen les persones amb molt poc esperit crític), tb s'han afegit a la protesta, potser que persones q van votar a l'oposició tb s'hi afegeixin... mira si hi ha possibilitats de gent que exerceix la democràcia participativa permanentment, no només cada quatre anys per anar a dipositar un vot i després desentendre's del que passi. Recorda que la sobirania (el poder) és del poble que el delega, no el regala com un txec en blanc i en els països en que els pobles estan al cas i poarticipen la democracia funciona pq això tb obliga als governants a fer el millor q poden la seva feina, en els països en q tothom passa, la democràcia es pot convertir en una farsa q cada 4 anys orquesten els assesors d'imatge.
L'alcaldessa en vers de sentir-se atacada hauria d'estar contenta de tenir un poble viu i intentar de totes les propostes extreuere la més bona per tothom.

Anònim ha dit...

I tant que esta contenta, la vega a votat lo que ella volia,de totes les propostes la mes bona, "LA DE ELLA"

Anònim ha dit...

Maria Jesús, tu dius que Hitler també va estar escollit democràticament. I tens raó, però no 5 vegades.