dijous, 13 de desembre del 2007

Assemblea

Aquest divendres dia 14 de desembre
ASSEMBLEA
a les 9 del vespre a l'institut Ramon Turró

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Esperem que no hi hagi canvi d'horari.

Anònim ha dit...

El departament d'ensenyament autoritza aquest ús de l'IES?

Sembla que a l'IES us hauríeu de dedicar a transmetre coneixements i no posicionaments polítics sense base científica.

Anònim ha dit...

Benvolgut Oriol:

Et puc assegurar que a la majoria d´assistents a les assemblees de la Riera de Malgrat no els manca coneixement.
Sobre la base científica dels posicionaments polítics,personalment opino que són com els diagnòstics dels doctors,millor valorar-ne dos que
només quedar-se amb un.
salut.

Anònim ha dit...

al anonim del dia 13 / desembre / 2007 19:35 que diu Esperem que no hi hagi canvi d'horari doncs ara la meva pregunta és hi haura canvi d'orari de l'assamblea si o no.

Anònim ha dit...

A l'Oriol Riera Coberta només dir-te que gràcies que ens deixen l'institut, saps que l'Ajuntament de Malgrat no ens ha facilitat cap local per reunir-nos, malgrat ho hem demanat, ens diu que només el deixen a entitats.

Anònim ha dit...

hola, m ha surgit un imprevist i no podré venir, ja m informareu, gràcies


Amèlia

Anònim ha dit...

espero que els que defensen el primer progecte s adonin que el pont es el punt feble i que l ACA no l arregla en cambi amb el segon progecte si, a més s ha vist clarament les intensions de la conxita de tapar i edificar, després que vagi fent xerrades del cambi climàtic, potser si que ens creiem que es culpa de les laques de perruqueria, va home va

Anònim ha dit...

Deixeu que l'Oriol riera coberta parli, ell sol es desqualifica, no sap que el Departament de la Generalitat no és d'Ensenyament sinó d'Educació, per ell, ensenyar és repetir el que hi ha escrit, per ell ensenyar és repetir, deu ser el que va a prendre a l'escola. El concepte educació és molt més ampli, Oriol Riera Coberta, informa't, investiga, crec que et convé.

Anònim ha dit...

Oriol, Oriol, per coneixements et deus referir als que emana a dojo la teva alcaldessa, no?
Juajuajuajuajuajuajuajuajuajuajua
juajuajuajuajuajuajuajuajuajuajua
juajuajua i jua!!!

Anònim ha dit...

Benvolgut Oriol
Pel teu coneixement i el general de la població dir-te que l'Ajuntament de Malgrat encara és el propietari del terreny on està construit l'edifici de l'Institut... després de 15 anys de funcionament. D'aquí pocs dies és farà la cessió oficial. La cessió del domini és un acord de Ple del 1990... no cal dir res més.

Anònim ha dit...

Es va inaugurar 10 anys més tard. Amb això ho dic tot.

Anònim ha dit...

Collons 17 anys son molts anys, no?. Aquesta gent de quina hora a quina hora treballa, si es que treballa?

Anònim ha dit...

Anonims, jo no sé en quin poble viviu, però crec que de la cesió que parleu no és d'aquests IES, és del futur CEIP que el propi Conseller Maragall va comentar durant la inaguració de la guarderia. Probablement no hi erets.

Anònim ha dit...

Jordi:
Si realment no creus el que et diuen,escolta si et plau el ple de la corporació.(Dimarts vinent a la 1)

Anònim ha dit...

Estimat Oriol,
La poca base científica a la que et refreixes, és la mateixa que regeix el primer projecte ja que els dos han estat elaborats per l'ACA no els hem fet nosaltres que a diferència de l'Ajuntament reconeixem que no tenim la formació per anar a discutir als tècnics medicions, projectes ... Si estaves d'acord amb el primer projecte (calaix de formigó) perquè qüestiones el segon que ha estat mesurat amb els mateixos criteris? En tot cas ens hauríem d'alegrar que la normativa i les tècniques evolucionin i que actualment l'ACA ens pugui oferir solucions que no malmetin l'entorn i a més reconeixi que és millor arreglar el pont de davant de la farmàcia que a l'anterior informe ja qualificaven de "punt gris". Els que ara qüestionen des del consistori als tècnics de l'ACA perquè no ho van fer quan es va presentar el primer projecte que presentava aquesta deficiència? No havien fet encara el "master" en mesures i cabals? Què passarà si torna a ploure un dia com fa dos anys i es torna desborda la riera per culpa d'aquell pont? A tú potser no t'afecta però jo no vaig poder sortir de casa en dues hores, el cotxe quasi em queda negat i vaig tenir l'ascensor espatllat uns quants mesos. Ja no recordes les imatges que van sortir a tv3 i a el Periódico d'uns veïns que anaven en barca? L'únic que demanem és una mica de responsabilitat i coherència.

Anònim ha dit...

us creieu que l'aca hauria fet un segon projecte si realment no millorava l'anterior?

Anònim ha dit...

La segona proposta de l'ACA no és un projecte definitiu. Les medicions són fetes però no són definitives, cal fer-les al detall i complimentant-ho amb els detalls constructius definitius i amb el material a emprar per elaborar-ho. Això podria comportar modificacions no cabdals pel projecte però sí en la forma.