divendres, 21 de desembre del 2007

Reunió amb el PSC

Com s'ha informat en el resum de la reunió mantinguda amb el PP, ahir ens vam reunir amb representants del PSC. Hi assistiren quatre persones del PSC, entre elles l'alcaldessa i dos regidors, i com a membres de la Plataforma els que s'acordà a l'assemblea.

A continuació us fem arribar un breu resum del que es parlà:

Es va iniciar la trobada explicant-los els motius pels quals els vam demanar la trobada, fent un petit resum dels esdeveniments succeïts des de l'inici de la mobilització fins al moment actual.

Ens van argumentar per què defensaven el projecte aprovat; vam escoltar el raonament que ens feren i els el vam rebatre, defensant, raonadament, el projecte de la riera naturalitzada. La defensa argumentada de les dues postures va durar més de dues hores.

En tot moment ens van escoltar, i ens comentaren que aquesta reunió l'hauríem d'haver mantingut abans. Els vam demanar si ens podien facilitar algunes dades que creiem interessants dels càlculs hidràulics dels dos projectes; l'alcadessa no hi va posar cap inconvenient, al contrari: demà divendres anirem a recollir aquestes dades. També vam demanar poder accedir a la riera per poder mesurar l'amplada actual de la llera; també hi va accedir, comentant la possibilitat que ens acompanyés algun tècnic de l'Ajuntament. Si no pot ser, la policia ens facilitarà l'accés.

Aquest escrit i l'anterior només són un petit resum de les reunions que hem mantingut, creiem convenient fer una assemblea per informar-ne d'una manera més àmplia.

Montse Giol, Lluís Marré i Amparo Tudela

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona feina companys.

J Garriga

Anònim ha dit...

També és cert que vàren rebatre els arguments de la defensa i de les seves exposicions de la Plataforma de l'"arbreda". Les coses clares.

Anònim ha dit...

Anònim, la plataforma no és de l'arbreda, és Salvem la riera. Pel que dius devies estar a la reunió. Si que varen rebatre el que dèiem, normal, tothom defensa el que creu.
Hem sap greu que no t'identifiquis.

Montse Giol

Anònim ha dit...

"rebatre": impugnar, refutar.
Em sembla que el que va fer el PSC a la reunió va ser exposar i defensar els propis arguments. Només això --i està molt bé. Almenys per una vegada els van defensar sense denúncies pel mig i sense manipulacions a cost del diner de tots, ni sense màscares d'anonimat. Ja és un pas. Però pel que em consta --si no és així ja em rectificareu-- ni un sol dels arguments favorable a la riera naturalitzada ha estat com dius per error anònim amagadet, "rebatut":
1. El segon projecte és més segur !
2. El pont del carrer Riera del projecte del PSC no és prou segur
3. Continua vigent l'evidència que la nova proposta millora l'anterior --ho diuen tècnics i experts que tot govern responsable hauria d'escoltar
4. L'opció de formigó és obsoleta i va contra les recomanacions de sostenibilitat
5. L'alternativa ens llega una riera de més qualitat intergrada en la trama urbana; la vostra proposta la fa desaparèixer
6. Cap obra pública d'interès ciutadà s'atura per por a les conseqüències que pugui tenir per la mobilitat --temporalment. Mireu sinó que fan els vostres companys amb l'AVE o la vostra ministra amb la Nacional II. Que no ens afecten la mobilitat ? I l'obra del pas a nivell, no fa molts mesos que afecta la mobilitat ? --fins i tot l'afectat tot l'estiu sense que s'hi treballés...

Rebatre, com veus, anònim, amagadet, és una cosa diferent

Anònim ha dit...

ja hi tornem a ser;"anònim amagadet". que no podem deixar que la gent s´expresi des de l´opció que més s´estimi. Pel que sigui, (i som molts) la gent tria.

Anònim ha dit...

que més dona qui sigui qui exposi, responem comentaris o no, i el debat segueix. Deixem que la gent s´expresi sense por. l´anònimat és una opció vàlida, deixem llibertat a la forma mentres sigui respectuosa. l´important és el contingut.

Anònim ha dit...

discrepo, les formes també són molt importants, sobretot en els debats: quin problema hi ha en debatre cara a cara, mirant els ulls, qui té quelcom per ocultar ?, quina mena de democràcia contruim des dels missatges anònims...sobretot el d'aquest post, on una persona que va estar a la reunió, que està perfectament informada i que evidentment és un representant del poble, amaga el seu rostre en el debat...

Anònim ha dit...

i com saps que era a la reunio? que no ho poden explicar els de la reunio i en aquest cas els del p.s.c. a altre gent i aquest gent escriure en el blog? ai... quantes males interpretacions....!

Anònim ha dit...

tens raó, és el que passa quan parlem entre anònims, quan la gent juga amb el camuflatge...que mai no saps qui et parla, amb qui parles...en fi