dissabte, 1 de desembre del 2007

Acta de l'assemblea d'ahir

Data: 30-11-07
Lloc: Institut de Malgrat (Biblioteca)
Hora d’inici: 19:10
Hora de finalització: 21:10


- Estat de comptes:
El tresorer (en Pere Matas) ens informa que en el banc hi ha uns 1270 € i que totes les despeses estan pagades. Per tant, són diners nets.

- Preu del bus:
Es considera que els que van anar en autobús al judici d’Arenys haurien de pagar 5 € (190€ \ 39€ = 5€ aprox.). Tot, però, va quedar ajornat per falta de posicionament unànime. El tema es tractarà en assemblees posteriors i en relació a l’estat de les arques en un futur.

- Judici:
Se li demana a la N. Casajuana que faci un resum del judici proppassat: recorda que ja en va fer un per penjar al blog (i que allà es pot consultar); hi ha indicis que tot va bé i que no cal preocupar-se: anaven amb moltes proves i evidències. Tothom va quedar-ne content, però cal esperar la sentència del jutge (no se sap quan arribarà). En un primer moment no interessa querellar a la policia municipal per la denúncia falsa i sense proves.

- Declaracions de la Conxita a Ràdio Palafolls:
Va declarar que la seva intenció era tapar la riera. La Plataforma es mostra contrària a aquest posicionament.
Es va fer saber que el dia 12-12-2007 a les 12:00 vindrà l’A.C.A. a buscar un acord.

- Propostes d’activitats:
La pressió ciutadana és important, tant com actuar en festes locals com el mercat de Sant Nicolau. La N. Casajuana va proposar diferents formes jurídiques per pressionar. Les principals activitats seran informatives, i possiblement abans de la reunió amb l’A.C.A., en dates com la Festa Major. Es proposa un debat públic i obert entre les dues opinions respecte al nou projecte. S’intentarà de fer pancartes per penjar als balcons. Es vol anar a parlar amb tots els polítics per conèixer els diferents posicionaments. Es faran més targetes-pins per repartir.

- Acords:
El dia 6, mercat de St. Nicolau: repartir pancartes amb una caixa per donatius, repartir targetes-pins amb una caixa per donatius i repartir fulls explicatius. La gent que es va proposar per fer les feines consten en llista.

Qui vulgui fer alguna rectificació de l'acta o apuntar-se per participar en alguna de les activitats que ho faci saber.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Heu llegit la nostícia del post de "Des del castell"?

Xè Concurs de sardanes per a joves compositors celebrat a Blanes.

El guanyador: Ivan Joanals i Ametller (Calonge 1984)

Aquesta sardana guanyadora es titula “L’Arbreda de Can Feliciano".

Anònim ha dit...

Si,m'han dit que aquest mati l'abien posat per radio malgrat.

J Garriga