divendres, 21 de desembre del 2007

Assemblea

Demà, dissabte 22 de desembre
a les 4 de la tarda al GEM.


Per informar de les reunions mantingudes amb el PP i el PSC i per analitzar la situació actual.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot acabant el sopar de la nit de Nadal i després d'haver fet cagar el tió llegeixo el text del llibret del cd d'homenatge a Lluís Llach, "Si véns amb mi". Entre moltes altres lletres em crida l'atenció i la vinculo directament a l'experiència viscuda en defensa de la riera:
"He d'esborrar les nits de ràbia i de feblesa/ He d'esborrar el pensar que sempre ens toca perdre/ mirar molt més enllà d'aquesta boira espesa/ he d'aprendre a lluitar sense tenir cap eina"

Malgrat el que pugui passar i el que ens puguin dir la nostra dignitat de ciutadans lliures i compromesos resta intacte. La nostra raó -que no vol dir que sigui la única- ens permetrà seguir explicant el que hem fet i perque ho hem fet... d'altres, en canvi, amb tot el poder al seu costat només poden vencer comprant la veu i el vot de qui no és digne d'ocupar el lloc que ocupa, per escarni de tots plegats. Ara ens toca mirar més enllà i saber que altres causes demanaran la nostra presència.

Anònim ha dit...

Continuarem mirant més enllà, i continuarem pregonant als quatre vents que un poble millor és possible.

Anònim ha dit...

I tant, sabem que som més dels que ells volen i diuen i que representem el poble tot, el poble pla i sense perversions, ells només es representen a si mateixos i a les seves miserables intencions.
Que tingueu tots salut, calma i persistència. Això està guanyat!