dimecres, 19 de desembre del 2007

Reunió amb el Partit Popular

A l'assemblea de divendres passat es va acordar que una comissió parlaria amb representants dels diferents partits amb representació a l'Ajuntament de Malgrat.

Ahir dilluns ens vam posar en contacte amb una persona del Partit Popular i amb una del Partit Socialista. El mateix dilluns vàrem rebre resposta del PP i ens reunírem al vespre. Avui hem rebut resposta del PSC i ens reunirem demà al vespre.

Ahir assistiren a la reunió tres persones del PP, entre elles la regidora Ana Vega i com a membres de la Plataforma els que s'acordà a l'assemblea.

A continuació us fem arribar un resum del que es parlà:

Es va iniciar la trobada explicant-los els motius pels quals els vàrem demanar la trobada, fent un petit resum dels esdeveniments succeïts des de l'inici de la mobilització fins al moment actual.

Se'ls va anar responent les preguntes que sorgien envers els dos projectes i sobre l'arbreda, que per a ells és el que defensa la Plataforma, se'ls va explicar que no sols eren els arbres, que la mobilització inicial va ésser pels arbres, però, ja des del primer dia, es va englobar aquesta defensa a mantenir un entorn natural de la riera.

En tot moment ens van escoltar, i ens van dir que no es pronunciarien sobre el seu vot fins el dia del Ple. La resposta nostra fou que no érem allà per saber què votarien i que només els volíem informar dels motius de la Plataforma “Salvem la Riera de Malgrat” per defensar el segon projecte: garanteix la seguretat que es demana, riera naturalitzada (més respectuosa amb el medi ambient) i soluciona un punt conflictiu del projecte aprovat, el pont del carrer Riera.

Ens van informar que un punt molt important per a ells és tenir per escrit el compromís per part de l'ACA que el cost addicional del nou projecte l'assumirà plenament aquest organisme.

Montse Giol, Lluís Marré i Amparo Tudela

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No perdeu el vostre temps amb el PPC per que el seu vot ja aquesta definit per ordes de la direcció| és a dir Marcelo Gómez i Rosa Maria Aubanell cal votar amb els socialistes i per matisar-ho va venir la presidenta comarcal a tancar el pacte de la riera amb l'alcaldessa pel qual li ban a donar sinó un despatx i 12 pagues .El vostre temps és or i el seu el paguem entre tots. Feliç nadal a tots

Anònim ha dit...

Confirmo el comentari anterior. Un membre del PP m´ha confirmat que la direcció del partit està molt molesta amb la vega per haver firmat un pacte sense encomanar-se a ningú i que la raó de fons era el suport a la riera que ho va precipitar tot. també m´cha confiormat que la sra. vega va dir unes quantes mentides sobre els grups de l´oposició per fer espantar la jefa i que sines ràpid.

Anònim ha dit...

Ana, però si ets la reina del mambo! ets dins l´alcaldia, pots fer la feina des de la teva regidoria i a més pots salvar l´arbreda i la riera. que més vols, una oportunitat com aquesta no passa cada 2X3, jo de tu ho aprofitaria. ja pots dir que t´ha tocat la loteria.

Anònim ha dit...

montse, lluís i amparo: enhorabona !; com he dit altres vegades, passi el que passi crec que la suma de tantes accions --mobilitzacions, defensa de l'arbreda, escrits, festes, pins, cartells, díptics...--, fetes per tantes persones amb entussiasme, és una lliçó esplèndida de vitalitat ciutadana

Anònim ha dit...

Si enora buena y sobretodo hay que darle caña en los blog que se los leen.