dilluns, 17 de desembre del 2007

Carta a la redactora del Punt

Benvolguda:

Després de llegir els diferents articles que el Punt ha dedicat al debat sobre la riera de Malgrat, la Plataforma Salvem la Riera ha acordat a la seva darrera assemblea de demanar-vos un espai per a publicar un article en el qual poguéssim explicar els arguments que ens guien i quina és la nostra posició davant les dues propostes en litigi. Creiem que la veu i les idees de la nostra Plataforma, un dels actors principals del debat no han estat prou recollides i ens sembla que convindria publicar-les perquè s'acosten dies decisius quant a la decisió i, en coherència amb les actuacions que hem fet fins avui, considerem que els nostres arguments són de gran interès per als lectors malgratencs --i pels maresmencs que ens consta que segueixen el tema amb gran interès. També us ho demanem invocant la força i el prestigi del vostre mitjà com a eina de servei als ciutadans. La Plataforma es troba indefensa davant les sistemàtiques manipulacions que de la informació fa l'equip de govern de Malgrat i inquieta en veure que la població no acaba de rebre mai una informació prou rigorosa del que està passant amb els dos projectes ni de quina és la
posició dels defensors de l'actual alternativa de l'ACA.

En fi, us demanem que us plantegeu la possibilitat de permetre'ns la publicació d'un article raonant el nostre punt de vista --o si ho preferiu estem a la vostra disposició per respondre les vostres preguntes. Creiem que les nostres argumentacions són sòlides i estan poc contaminades per interessos partidistes i creiem que si ens permeteu exposar-les amb algun detall contribuirem molt a clarificar el debat --que a parer nostre l'equip de govern està procurant emmascarar.

En tot cas gràcies per escoltar-nos. Quedem a la vostra disposició.

Plataforma Salvem l'Arbreda

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Suposo que teniu pasta per pagar l'espai en el diari, no?

Anònim ha dit...

això, s´envia directament l´article amb la carta, i ells ho ho publicaran.
joan

Anònim ha dit...

anònim (un de tants): ens ho poses en safata. No hem de fer com l'alcaldessa. No malbaratem els diners de tots. Encara hi ha gent que té ètica i entén qué és un servei al ciutadà.

Anònim ha dit...

si poseu en dubte el criteri dels periodistes, ho sento però actuèu de la mateixa manera que el psc de Malgrat, pensant que teniu la veritat absoluta de les coses.

Anònim ha dit...

Ara sembla que no entrarà el tema de l´arbreda però no us en fieu que en qualsevol moment pot entrar per urgencia