dimarts, 11 de desembre del 2007

La justícia ha sentenciat

La justícia ha fet la seva feina, ara la paraula és vostra, nostra, i d'ells.






Felicitem-nos-en, ha guanyat Malgrat.

31 comentaris:

Anònim ha dit...

Llàstima que la sentència estigui escrita en castellà. I després diran que l'idioma de les castelles està marginat a Catalunya. El que està marginat és l'autòcton.

Anònim ha dit...

Malgrat ha lluitat, Malgrat s'ha manifestat i Malgrat ha guanyat malgrat alguns i algunes "palmeres del desert".

Anònim ha dit...

és una molt bona notícia. a veure si això fa reflexionar els que ens governen

Anònim ha dit...

Ploraré!

Anònim ha dit...

Estic molt content i emocionat per la noticia.
Enhorabona per els encausats i las seves famílies que de ben segur ho han pasat molt malament.
D'una vegada per totes s'ha demostrat que la movilització ha estat legítima i pacífica.
I ara ens queda esperar....

Visca Malgrat!!


Eduard Pérez

Anònim ha dit...

Era totalment innecessari haver de passar per aquesta situació ,i sobretot les families dels encausats i ells mateixos.
Enhorabona a tots, ens n'hem d'alegrar, és una bona noticia.

Anna Maria Anglada

Anònim ha dit...

Magnífica notícia. Una abraçada de felicitació a tots els encausats !.
A més la sentència té un gran valor per a nosaltres: s'hi afirma que la manifestació prové del fet que s'estava talant els arbres sense cap control --contra l'acord del projecte; que la mobilització va ser espontània i pacífica; que no hi va haver cap mena d'acció agressiva --ni de paraula ni de fets; que era enraonada i legítima --tal com avalà el ple de l'ajuntament i la rectificació de l'ACA.

Tal com la Plataforma digué des del començament.
En contra del que els panflets de l'equip de govern han repetits sistemàticament
En contra d'allò que l'alcaldessa no ha parat d'afirmar, amb una tossuderia que l'hauria d'avergonyir. Sinó repasseu les manifestacions de fa pocs dies a Ràdio Palafolls.

L'arbreda caurà: aquesta senyora que ara ha estat desautoritzada pels jutges i una altra que creu que ens pot enganyar dient que els projectes són molts semblants, demà votaran contra la riera naturalitzada. Només em queda l'esperança que algun regidor socialista faci honor a la història i la tradició del seu partit i faci costat a la posició de la plataforma, la de la sostenibilitat i la de l'amor pel llegat històric i sentimental.

Perderem aquesta causa, segurament. I haurem d'acatar-ho, són les normes del joc democràtic. Però, entre d'altres coses, la sentència ja ha desenmascarat el tarannà i les formes de l'equip de govern i l'alcaldessa.

Ara ja no és l'opinió subjectiva d'uns centenars de ciutadans i ciutadanes, ara ja ho diu una sentencia judicial. I la sentencia també afirma que la causa d'aquella gent era justa !

Anònim ha dit...

Avui no toca plorar, si no esta molt contens QUE NASOS!

Anònim ha dit...

Sí hem d'estar contents, però fot que tenint la raó i amb "entitats objectives i exteriors" que ho reconeixen no poguem salvar els arbres. M'indigna, em supera i cada vegada m'és més difícil callar davant decisions "democràtiques" que es prenen després de signar pactes que comporten millores econòmiques. Al segle XIX li hauríem dit un altre nom. Tot i això, felicitats als encausats i als advocats.
Sònia

Anònim ha dit...

FELICITATS!!

MARC

Anònim ha dit...

FELICITATS!!

MARC

Anònim ha dit...

ESTIC MOLT CONTENT, ENHORABNAAAAAAA,A TOTS

Tambe dir, que la Dolors Monserrat, diputada del PP a estat aquest mati saludan a l'alcaldesa,amb l'escusa de donar sport a la Vega.

J Garriga

Anònim ha dit...

demà, qui pugui a les 12h per davant de l'ajuntament!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats, s'ha acabat el malson, pels encausats i les seves famílies. S'ha confirmat la legitimitat de la mobilització contra una tala d'arbres indiscriminada, que era el primer pas per la desaparició de la riera.
També dono les gràcies als advocats que han defensat als encausats.
No hem de perdre l'esperança, hem de pensar, que potser, ja no hi haurà arbres, ja no hi haurà riera al tram de Can Feliciano, però, haurem fet tot el que estava a les nostres mans per evitar-ho i, Malgrat tampoc serà el mateix, a Malgrat hi ha molta gent, que encara que ens vulguin fer creure que no som demòcrates, acatem les decisions que es prenen per majoria encara que no hi estiguem d'acord, això és la democràcia, que escoltem, que som capaços de consensuar, que som capaços d'arribar a acords i, sembla que això per una part de persones és no escoltar, és voler imposar els nostres criteris... Quan es governa s'ha de fer per tothom, s'ha d'escoltar a tothom, als que pensen com els que governen i als que no, perquè, cap govern, en democràcia és escollit pel 100 % dels votants, quan no és fa això, crec que no es governa, que es mana i això, per a mi, no és democràcia.

Montse Giol

Anònim ha dit...

Tens tota la raó, Montse. Demà serà el dia de la gran alegria o desilusió, està per veure. Però certament, la mobilització ciutadana que ha generat l'arbreda té un valor humà incalculable, i el fet que "la justícia" la consideri legítima ens fa sentir una mica millor.
Només dir que és una llàstima que el futur del nostre entorn estigui en mans d'algunes persones sense valors ni consciència dels anys que calen per regenerar un espai natural.
Des d'aquí vull animar a tots els representants polítics a dir sí a la vida i donar una segona oportunitat als arbres.

Anònim ha dit...

bufa! ens hem tret un bon pes del damunt, una forta abraçada a tots, als encausats i els per la causa.
joan D.

Anònim ha dit...

per vosaltres qui es malgrat? perquè que jo sapiga a malgrat som 18000 habitants i no tots pensem com vosaltres vosaltres que en prou feines heu recollit 2000 signatires qui us penseu que sou? quina democracia prectiqueu? prectiqueu allo del que no pensa com jo no es malgratenc? perquè aquesta es la sensció qure doneu el que no esta amb mi esta contra mi aquesta es la clase de gent que sou vosaltres ?

Anònim ha dit...

Ei anònim demócrata i tu que en penses, tan democràtic que ets, de la sentència?, va estic expectant amb la teva profunda lectura plena d'interrogatives. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

I perdona aquesta afirmació de "qui no està amb mi està contra mi" és de la teva jefa, no li atribueixis a la Plataforma aquesta suada profética.

Anònim ha dit...

la meva democracia accepta totes les opinions tu mateix t'estas retratant jo t'he fet tres preguntes que segurament els teus fills si son petits te les contestarien de seguida dir-te que jo simplement he opinat crec que hi tonc el mateix dret que tu jo no tinc cap jefa veus aqueste es la diferencia entre tu i jo jo soc una persona que diu el que pensa i tu de seguida i poses pel mig terceres persones que no saps si vni tant sols les conec i amb les teves paraule m'acabes dedonar la rao jo ja sabia que vosaltres que us atribuiu la represntació de la gent del poble no voleu que us diguin el que no voleu sentir i perdona si t'he ofes peró no has contesteat les meves preguntes ha i jo no necessito que ningú em digui el que haig de fer ho pensar. jo en faig una lectura mes respectuosa que la que feu vosaltres que sembla que us agradi fer una victória de cada acció que empreneu la justicia te tot el meu respecte encara que no m'agradi al reves que vosaltres que no feu mes que gemegar i fer el que us he dit EL QUE NO ESTA AMB LA PLATAFORMA ESTA EN CONTRA DE MALGRAT, aquest es la base del vostre pensament ha i felicitats pels 7 encausats.

Anònim ha dit...

quina jefa

Anònim ha dit...

per cert si em vols contester pots fer-ho peró sapigues que si no et contesto ès perquè tinc coses més importants que fer que estar penjat de l'ordinador

Anònim ha dit...

ja et contesto jo. s'ha dictat sentència. la justícia està de part dels encausats i de part de tota la resta de manifestants. ets demagògia pura, a més de mentider. i com a exemple les 5.000 signatures que es van aconseguir. no cal dir res més, desprèns supèrvia i molt poca humilitat. la gent de la plataforma som ciutadans com tu, per això acatem a la majoria i a la justícia. tu no sé de quina democràcia parles.

Anònim ha dit...

Anònim de les 15.54: estas en condicions de dir-nos --per informació nostra-- quanta gent a Malgrat és partidaria, ara mateix, de formigonar i tancar la riera ?.

Anònim ha dit...

Avui sóc l'anònim 2:

Si el teu pensament és aquest anònim (16:47), greu em sap, potser hi ha persones que no diuen o expressen massa bés les seves paraules o pensaments en un cert moment, però et ben asseguro que el tarannà de la Plataformano no és aquest. Es fan Assemblees i qui vol venir ho té fàcil, es fan activitats i qui hi vol participar ho pot fer i hi ha un bloc i qui vol opinar també ho pot fer (com ara tu, el veï o el de més enllà). Com a persona que assisteix a les assemblees de la Plataforma en la mesura que li és possible, penso que la segona alternativa de Riera proposada per l'ACA és més encertada, estarà feta als temps actuals (no fa 10 anys enrera) i crec que respectarà més un espai atorgant-li la possibilitat de que es pugui crear un espai per a que la fauna s'hi pugui desenvolupar (i això no ho dic jo tan sols, ho diu l'ACA). El calaix de formigó no m'agrada, ara bé, si algú no pensa així perfecte doncs, però jo, bé hauré de treballar col.lectivament i quan no queda més remei individualment pel que m'agrada, defenso o aposto.
Et demanaria que no afirmèssis aquest tipus de pensaments, que una vegada més, són teus i només teus. Que et semblaria que jo ara et digues que el teu discurs em sembla poc ferm, que és un atac simplista, que no està argumentat i que, després de la pregunta que t'han fet tan sols has dit: felicitats als set encausat (i crev que ho has dit amb la boca petita). Evidentment són pensaments que jo puc tenir cap a tu, però aquest pensament està incomplert, no té sentit que et llanci aquestes afirmacions per quatre ratlles que has escrit en un bloc, per tan, em limito a defensar la Riera i paso de parlar de persones que ni tan sols conec. I tu que ens coneixes prou i a tots com per afirmar que el nostre pensament és "qui no està amb mi està contra mi", sincerament que cadascú pensi el que vulgui, sort que gràcies a deu hi ha la justícia per posar ordre (veure sentència)amb la mobilització també es deia que l'atestat era perfecte i que els manisfetants eren quatre dropos, ... doncs aquí està el resultat. Jo sóc lliure, lliure i per ser-ho no arrambo a ningú,ni faig judicis de valor, tan sols vaig a la meva i si per això he de posar entredit una actuació municipal tendent al menyspreu d'uns tècnics de la Genralitat i de set persones que van ser titllades d'agressives, d'utilitzar nadons com escuts humans,... seguiré endavant sent lliure i per fer-ho posaré entredit aquestes actuacions revestides de menyspreu a una part de la ciutadania i a una part de l'administració. Això no és dir que qui no està en mi està contra mi, això és defensar les coses sense pors ni temors (que malauradament encara moltes persones pateixen) (VEURE SENTÈNCIA)

Anònim ha dit...

ja et contesto jo malgratenca. s'ha dictat sentència. la justícia està de part dels encausats i de part de tota la resta de manifestants.A més i com a exemple les 5.000 signatures que no es van aconseguir perque hi havien signatures de gent de fora de malgrat i no són valideseh.

Anònim ha dit...

??? ves a dormir, anònim de les 18.41h. et convé descansar una mica.

Anònim ha dit...

Torno a se l'anònim 2 i em dirigeixo a l'anònim de les 18:46: Però què dius que les signatures de persones que no són de Malgrat no són vàlides? d'on ho has tret això? n'hi ha per riure, sempre emprant els mateixos arguments que resulten ser "inventats" "trolats" "de collita pròpia" "segon bufa el vent" i així i axí pren,... que tothom pot signar com si són del planeta de Neptú!!! Que no firmes tu per desgràcies que pasen en d'altres contrades? que no has firmat mai en contre d'una lapidació, fixa't que fins i tot es tracte d'un altre continent? o de la'lliberament d'algun pres? (no en això segur que no hi signes) o pel patrimoni d'un altre poble o pen Pepe Rubianes o per la COPE, o,.... Una mica de serietat i cordura siusplauuuu!!!!!!!!!! Digues alguna cosa de profit!!!

Anònim ha dit...

Doncs té tota la raó.
Com que no heu trobar gent de Malgrat que hi vulgui signar, heu recollit firmes de gent d'altres pobles.
Un près pot anar de poble en poble a fer mal. L'arbreda serà sempre a malgrat i, si es formigoneja o no, és desisió de Malgrat!

Anònim ha dit...

avera retrasats,no us doneu kompte de ke sou kuatre hipies k esteu en kontra dun projecte k ja sa aprovat i k eu perdut??
sou la vergonya del poble, sou escoria, sou les rates ke corren per larbreda de can feliciano, i per manka darguments, nomes feu k insultar, sou repugnants i em feu vergonya, la gent te vergonya d tenir gent kom vosaltres al poble, am dirigents ke fan pena, k nomes fan k kritikar!!!

Anònim ha dit...

els arbres seran tallats, i vosaltreus no podreu fer res menjaflors.

Anònim ha dit...

A aquests tres últims anònims insolents:

a) les signatures es poden recollir de les persones que vulguin i les persones que vulguin poden signar.

b) a l'altre o el mateix que parla de repugnància, de rates, ... i que només insultem, caram el teu nivell gaire didàctic i educat no és. Què demanes?

c) Per finalitzar, ja ho veurem si es formigonaritzarà la riera, ja ho veurem!!!!