dimarts, 13 de novembre del 2007

Xocolata i truitada popular de dissabte

Els de la comissió de festes necessitem col·laboració:

· Necessitem més truites i coques: després de l'èxit de la passejada, es preveu que serem força gent. Qui pugui fer alguna truita o alguna coca, que ho comuniqui aquí en forma de comentari o que truqui a l'Assumpta (937653989) o a l'Amèlia (651943066).

· També ens caldrà gent per ajudar a l'organització de tot plegat. Tothom que pugui que vagi dissabte a les quatre a les peixateries velles. Si algú no pot venir a aquella hora però vol ajudar més tard, que ens ho faci saber.

Per altra banda, informem que l'Ajuntament ens deixa els espais per fer els dos actes, però només ens deixa 5 taules i 30 cadires (no en tenen més i les haurien de llogar). Ja ens hem procurat més taules (totes les necessàries), i tenim una setantena de cadires. Si algú en pogués portar unes quantes més, que ens ho digui.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs ens veièm a les 16h el dissabte a les peixateries velles!

Anònim ha dit...

dissabte a les 5 de la tarda la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament organitza teatre (contes) per la mainada.
Qui son el taller de teatre?
aquesta activitat estava prevista?

Anònim ha dit...

si, es un grup de teatre de nens amb mencances que ho porta en paquito

Anònim ha dit...

Sobre això del teatre, ja estava previst i pel que sembla no es res que ens hagi de preocupar a nosaltres ja que es una obra curta que solen anar-hi els pares dels actors, el que hem de fer nosaltres es anar tots els que poguem a les quatre amb forces truites i pastissos per organitzar un dia animat i amb molta gent. Us esperem i sobretot correu la veu a tota la gent que conegueu perque vinguin després a sopar


Amèlia

Anònim ha dit...

L’equip de govern, PSC, ens ha presentat aquest migdia el DVD “informatiu” de la riera als regidors de l’oposició.
Aquesta tarda ens han dit que el penjaran a la web de l’Ajuntament.

Portarà cua....

teresa

Anònim ha dit...

http://www.ajmalgrat.es/actualitat/noticies/Endegament-de-la-riera-de-Palafolls/view

Anònim ha dit...

Acabo de veure el DVD , no tenen vergonya si es que alguna vegada l'han tingut. Veure per creure. Aquest Ajuntament far pudor de Metropolita deu ser per algo.

Anònim ha dit...

ja està clar: Jesus Gil ha reviscolat i s'ha reencarnat a Malgrat !

Visca el caciquisme !

Anònim ha dit...

Acavo de veure el DVD,molt carregat de manipulacio i mentida.

J Garriga

MALGRATOT ha dit...

Execrable mostra de patètica demagògia populista pels que diuen governar amb "la cabeza y el corazón".
Son com son i no poden fer-hi més.

Anònim ha dit...

vaya menjada de coco de DVD! i el final el mes bo: reflexioneu objectivament...
parlen de greus problemes de circulació, com si ara anés tant bé la cosa!
per cert, qui paga aquest dvd? el psc amb els seus diners o l'ajuntament amb els diners de tots? algu que m'ho expliqui siusplau, perquè per mi si seria una vergonya destinar diners de tots a fer aquest video...SUBJECTIU!

Anònim ha dit...

Hola!!!

Sóc el que fa dies que reclamava saber quans arbres quedarien amb l'alternativa de projecte, ja que vaig firmar, pq no es tallessin. Acabo de veure el DVD per internet i em sembla que això de fer una riera alternativa i a sobre tallar els arbres de més valor...

Estic una miqueta trist i decebut!!!

Anònim ha dit...

anònim de les 20.4O, ets regidor socialista?

Anònim ha dit...

De debò costarà tants diners? Perquè si és així em sembla una despesa exagerada.

Anònim ha dit...

L'assumpte és el següent: el video s'omet conscientment que la diferència de cost entre un projecte i l'altre l'assumeix l'ACA o sia la Generalitat de Catalunya, la que ha de repartir pressupost entre tots els municipis. Sí, sí i també a Malgrat, també. És evident que el que projecta aquest vídeo és la voluntat d'executar el primer projecte, ara bé, de quina manera ho fa? carregant-se el segon principalment, és a dir, un atac per una defensa. El que em sorprén del tot plegat és que els tècnics i especialistes en la matèria, l'ACA, afirmin que el segon és un projecte més elaborat i respectuós i l'Ajuntament del nostre poble (equip de govern) tinguin l'osadia de qüestinar-ho, desconeixia que a Malgrat el nivell de les nostres autoritats estigués per damunt d'especialistes qualificats? o, el que és el mateix que el nivell dels especialistes de l'ACA fos tan baix? Quan faci reformes a cas, trucaré a l'Ajuntament, quan se m'espatlli el rentavaixelles, també, quan vulgui canviar de companyia telefónica, quan vulgui canviar d'escola, quan vulgui comprar una arbre,.... també, són tan llestos i nosaltres i l'ACA tan ignorants, ... no ens els mereixem.