dilluns, 26 de novembre del 2007

Imatges del 27 i el 28 d'agost

Aquestes són les imatges que contenia el DVD de què ens parla la Núria en el seu resum del judici, el que van presentar els denunciats i els advocats que els representaven. Va ser filmat per en Ramon Ribas. Hem d'avisar que l'hem escurçat una mica i que el so és deficient fins al minut 3.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Es demostra una vegada més que és van utilitzar espasses, falçs, martells, pics, serres mecànices, punys americans, porres eléctrices, gasos lacrimògens i tot material anti-avalot que disposem aquella colla de delincuents que varem perpetrar aquell atemtat contra la propietat privada.... ah m'endescuidava del artilugi més perillós de tots, El xumet d'aquell nado que anava devant de tot i provocaba un escut huma infranquegable per les autoritas desplegades per la ocasiò.
Si és veritat la dita que els mentiders se li cauen les dents i tots treballen a l'ajuntament... haurem de demanar una nova partida presopostaria que no se de on la treurem (del sou de la vega, no? per el que fa...) per començar a colocar prótesis dentals a tots els polis malos que diuen mentides i no els hi portaran res res res els reis mags.


Absolució TOTAL a tots!!!
salut i força!!