dilluns, 19 de novembre del 2007

Autocar per anar al judici

Hem contractat un autocar de 44 places per anar dimecres dia 21 a Arenys de Mar en motiu del judici. L'autocar (de l'empresa Pujol) serà a les 11 a la plaça de la Germana Campos. Sortirem a les 11:15. Fins ara han confirmat la seva assistència 27 persones. N'hi ha sis més que estaven a la llista com a possibles: estaria bé que confirmessin si finalment vindran o no. Tot i així, encara quedaran unes quantes places lliures. Qui es decideixi a venir, que enviï un correu electrònic, que s'apunti posant un comentari aquí o que em truqui (937653989, Toni).
Si algú té temps per dedicar-hi, estaria bé dur alguna pancarta. Ànims!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

COMUNICAT DE PP A RADIO PALAFOLL,AVUI EL MATI



El PP de Malgrat assegura
entre els dos projectes de l’ACA sobre laque no hi ha tanta diferència
riera .
Pocs dies després d’entrar a formar part del govern local la regidora del PP a Malgrat, Ana Vega, ha aprofundit en la seva opinió respecte als projectes que l’ACA ha presentat per al tram de la riera de PLF, que passa per Malgrat.

Segons Vega entre el projecte aprovat fa anys i la proposta presentada recentment per l’ACA no hi ha tanta diferència, però assegura no haver pres cap determinació encara sobre el sentit del seu vot.

Vega assegura a RP, que el que fa el PP és mantenir-se fidel al vot expressat el passat mes de setembre, en el que segons ella, es demanava salvar els arbres de Can Feliciano. La regidora popular assegura que amb el segon projecte sembla que es talaran el mateix nombre d’arbres, i fins i tot alguns que dels que estan en millors condicions de salut.

Per tot plegat Vega creu que s’ha perdut l’esperit primer de la moció que va aturar les obres el mes de setembre i que demanava salvar els arbres i que ara la reivindicació és un altre.

La regidora popular també assegura que un punt important és saber qui finançarà l’increment del cost proposat en el segon projecte, i demana que en tot cas l’ACA expressi per escrit que totes les despeses possibles del segon projecte les assumirà l’administració.

La regidora popular també ha dit a RP que la 2a proposta li sembla molt interessant i que li agrada, però que s’ha d’analitzar els peros i contras.

Amb tot el PP encara no té decidit si votarà a favor de la segona proposta o pel contrari votarà en contra, com el seu soci de govern el PSC.
Demà dimecres es veurà la vista judicial als 7 encausats per les mobilitzacions del mes d’agost. Al matí els 7 malgratencs acusats hauran d’anar als jutjats d’Arenys per fer front a la denuncia de l’empresa Hidrocanal, adjudicatària de les obres, i també de la fiscalia que ha actuat d’ofici a partir d’unes diligències de la policia local de Malgrat.Els 7 encausats no estaran sols, ja que la plataforma Salvem la Riera, ha preparat un autocar per acompanyar als 7 malgratencs en la vista de demà dimecres.

J Garriga

Anònim ha dit...

aquest en Pujol no és el de CiU?

Anònim ha dit...

¿¿¿en el juicio os dejaran hablar en catalan????

Anònim ha dit...

Mireu el bloc de l'Alert Serrano.

J Garriga

Anònim ha dit...

Com s'ha d'interpretar això que ha penjat? Una ironia o burla?

Anònim ha dit...

penjem pancartes dels balcons, que el carrer clami, convideu a quanta més gent millor, cap carrer callat. per la riera, per l´arbreda, pels encausats, per tota la feina feta, per malgrat, SALVEM LA RIERA!!!
i que vaigi tot com ha de anar a arenys. MOLTIIIISSIMA SORT!!!!

Anònim ha dit...

una absolució com una casa de pages!!!! per natura.

Anònim ha dit...

"La regidora popular també ha dit a RP que la 2a proposta li sembla molt interessant i que li agrada, però que s’ha d’analitzar els peros i contras".
Genial el periodista, la brodat!

Anònim ha dit...

ja vaig dir que aquest és el pacte de la fam. nyam, nyam