dissabte, 3 de novembre del 2007

Penja una pancarta!

Penja una pancarta! Fotografia-la i envia'ns-la! O fotografia les que vegis pel carrer i envia'ns-les! Les anirem publicant totes aquí. Ja en tenim unes quantes:



10 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo en penjaré una que posi:
"Recuperem la dignitat del Delta de la Tordera"

Anònim ha dit...

Endavant, doncs!!!

Anònim ha dit...

jo tambe la penjare per el delta de la tordera, es mes important i ecologica, i un verdader corredor ecologic.

Anònim ha dit...

Jo penjaré una que digui: "Salvem la Conxita", perquè està clar que no hi guixa gaire bé...

Anònim ha dit...

La Conxita deu haver prohibit als veïns del carrer riera que pengin pancartes, jo no n'hi he vista cap...

Anònim ha dit...

Que més voldries tu!

Anònim ha dit...

En comptes de penjar pancartes per salvar la riera de malgrat perquè no pengem pancartes per recuperar la dignitat del delta de la tordera que fa més falta eh.

Anònim ha dit...

Em sembla molt bé si comences el moviment pel delta de la tordera. Hauràs d'informar-te bé del què s'ha fet fins al moment des de l'Ajuntament i dels passos que es podrien fer. T'animo que si aquest tema no t'interessa però si el de la Tordera, que et moguis, i com en aquest cas la gent que l'interessi ja respondrà. Però has d'entedre que aquest bloc ara està obert com bé diu el nom per la riera de can Feliciano, i per tant, no és un bloc amb posts de diversos temes, perquè l'assamblea no ho ha decidit així. el seu únic objectiu és salvar la riera.

Anònim ha dit...

si home si, la conxita ha prohibit als veïns del carrer riera que pengin pancartes, va home, va! I a més, m'han dit que ara prohibirà les reunions al carrer de grups de més de tres persones...

Anònim ha dit...

aquest matí m´ha dit la meva germana que un senyor baixet, que li sembla de l´ajuntament o proper al psc,no recorda de que el coneix, es passeja bloc en mà pel carrer anotant les cases que tenen pancarta, casa i número. Ella mateixa l´ha vist. No li ha quedat clar si ho anotava per comptar.les o per saber si són votants, però el fet és el que us dic. Si algú en sap alguna cosa més que doni informació. Poser per això molta gent no les posa les pancartes.jo per exemple passo de posar.la, però aniré a la caminada.