dissabte, 3 de novembre del 2007

Imatges de la riera - 2 de novembre







Imatges de la riera (de vegades fa ganes de començar a dir-ne exriera i de malpensar que l'empresa Hidrocanal és la funerària que el PSC local ha contractat per enterrar-la). Són del 2 de novembre.
La primera és una meravellosa vista del nou calaix de formigó entre el carrer Passada i el carrer Fonlladosa. És guapo, no? Tan net, de línies tan pures... Es veu que fa uns anys es portava molt aquesta manera d'endegar rieres. Ara el PSC nostrat es vol apuntar a aquesta moda donant-li un aire retro, quin glamour! Però algun membre del partit deia l'altre dia que això no es veuria. Què faran? Un teló òptic sobre les baranes del pont del carrer Passada amb una pantalla de plasma on veurem el DVD i un Nodo de les grans fites del govern municipal dels darrers anys?

Les altres permeten veure l'agonia de la riera i la "cura exquisida" amb què va treballant Hidrocanal, com una formigueta laboriosa i incansable. Aniria bé anar-ne fent dia sí, dia no, per comprovar l'estat de la nostra malalteta, no sigui que li estiguin aplicant una eutanàsia subtil, sense ella adonar-se'n ni demanar-ho. De cop he pensat en la Verge del Pilar, "que no quiere ser francesaaa, que quiere ser capitana de la tropa aragonesa..." I he tingut la visió d'una Verge de la Riereta -podríem dir-li la Felicianeta- cantant una jota catalana: "no vull ser de formigooó, que vull mantenir-me ufana i verdaaa..." O alguna cosa així.

Joan Bosch Ballbona

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Joan que ruli, no te'l quedis per tu sol que agafaràs un bon globus tu solet.

Anònim ha dit...

No et preocupis: la compartire; però no és la classe de doping que penses, dolent, sinó unes famoses conxiteroles

Anònim ha dit...

Ja sebeu quins patis i donen en aquets tram,i quin constructor i fara negocinvull air el tram que estan formigonan?

Anònim ha dit...

Anònim de les 15:11h del 3/11, per les faltes d'ortografia que fas et delates. Quan dius "air" et refereixes a "air Jordan".

Anònim ha dit...

això mateix deuen dir els lladres als policies: ara no ens distreieu, que estem treballant

Anònim ha dit...

Jose Feliciano:el teu tems de lleure,perque no el dedicas a coses mes productibeses.Potstenir l'ortografia molt correta,pero l'educacio iel respecteque n'has fet,en tens?,tu diras que si,encara que no o demostres,en els teus escrits.

Anònim ha dit...

Deixa en pau a la Verge....