dijous, 18 de juny del 2009

L’ACA continua afirmant que no es cobrirà el tram de riera de Can Feliciano


Consultada per Ràdio Palafolls, l’Agència Catalana de l’Aigua, l’administració que té les competències en matèria de rieres a Catalunya ha confirmat que el conveni entre aquesta administració i l’Ajuntament de Malgrat no contempla cap cobriment de la riera en el tram de Can Feliciano.

Segons l’ACA dels cinc projectes constructius que s’han de desenvolupar en virtut del conveni, ja aprovat pel consistori malgratenc, n’hi ha un, el referent al tram de Can Feliciano que “és idèntic al que va aprovar inicialment el Ple de l’Ajuntament i, per tant, en cap cas contempla la cobertura d’aquest tram”.

Aviat farà 2 anys que la mobilització popular va aturar les obres de canalització d’aquests tram de riera, i després d’estira i arronses entre les administracions local i autonòmica, s’ha arribat a l’acord de tirar endavant les obres de canalització.

Segons l’ACA la voluntat de cobrir aquests tram de l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, no es contempla en el projecte que sembla que finalment es durà a la pràctica.

18.06.2009 – Ràdio Palafolls

8 comentaris:

Anònim ha dit...

tindrem que fer guardia pq l'Alcaldessa no faci posar un reforç d'amagat de l'ACA

Anònim ha dit...

Boníssim,es veu que n'hi ha una que veu visions,però tranquils que vigilarem

Anònim ha dit...

Ella està per sobre l'autoritat, és la masmijor del poble i els seus súbdits l'adoren, tret de quatre radicals descontrolats que només li volen mal.

Anònim ha dit...

aneu fent cas a l'aca

Anònim ha dit...

Benvolgut conciutadà, si no podem ja ni fer cas a l'ACA a qui hem de fer cas?. M'estàs dient que un organisme com l'Agencia Catalana de l'AIgua no sap el que diu, o el més greu, enganya, manipula, i fa obres d'enginyeria hidràulica d'amagat?

Anònim ha dit...

Aquest que fa aquest comentari de "aneu fent cas a l'ACA" ja ho diu tot i després n'hi ha que encara es fan dir polítics,però quina merda és aquesta?.Jo de vosaltres aniria amb més compte amb segons quins comentaris, ja que pot induïr a pensar que més enllà del que i per ara legalment està aprovat,s'està treballant d'amagat:és a dir hi ha polítics que servidors del poble fan coses d'amagat,vigileu el que dieu i feu que aquesta manca de transparència us pot portar problemes més enllà de Malgrat,però vaja aneu fent,...

Anònim ha dit...

Ah, per cert, en campolier també era reiteradament escollit pel poble i mira ón va acabar.

Anònim ha dit...

No riguis tant que en Campolier no és exemple de res. Continua fent de les seves, amb el vistiplau de tots els ajuntaments de la comarca i pagant-li el sou amb els nostres impostos, en un xiringuito privat per "dinamitzar" el turisme.
Només voleu veure les coses a la vostra manera.