dimecres, 21 d’abril del 2010

Atenta la companyia!

Qui vulgui que enviï aquesta instància per correu administratiu a l’adreça següent: C/ Provença, 204-208
08036 Barcelona (Barcelonès). S’ha d’omplir la instància, anar a correus i dir que és correu administratiu.

També podeu expressar les vostres queixes a:

http://aca-web.gencat.cat/aca/appmanager/aca/aca?_nfpb=true&_pageLabel=P2400345571208877336419

AL DIRECTOR DE L’AGÈNCIA CATALANA DE L’AIGUA

En/Na, ………………………………………. amb domicili a efectes de notificacions al carrer, ……….., núm., …………… de Malgrat de Mar, davant aquesta Administració,

EXPOSO:

1. Que l’Ajuntament de Malgrat de Mar (la coalició PSC,PP) ha aprovat definitivament les obres d’endegament en el tram de la Riera de Can Feliciano.

2. Que sóc coneixedor, sinó part, d’un contenciós administratiu contra la decisió del Ple de l’Ajuntament pel qual es demana la continuació de les obres atenent al projecte de l’any 2004 i no de l’alternativa proposada per aquest òrgan. Que alhora sóc coneixedor, sinó part, de les al·legacions presentades contra l’aprovació provisional del projecte abans esmentat que s’ha hagut de tornar a aprovar per aquesta Corporació, per tal de dotar-li del curs administratiu necessari i del contencios administratiu que també s’ha formulat a la desestimació d’aquestes al·legacions.

3. Que aquest òrgan està enganyant a la població, per les raons que tot seguit exposaré:

a) L’Agència Catalana de l’Aigua és l’òrgan que ostenta la competència sobre matèria hidràulica de Catalunya, no els municipis.

b) Que la seva actuació ha d’anar encaminada, com no pot ser d’altra manera, a preservar la seguretat i mantenir els sistemes d’aigua.

c) Que va ser l’ACA qui va presentar una alternativa al projecte de formigó, molt més avançada, més curosa i que defenia l’ecosistema de la Riera de Malgrat en aquest tram, mantenint també els criteris de seguretat.

d) Que aquest òrgan, lluny de defensar aquesta alternativa mediambientalment més sostenible, ha claudicat a les exigències polítiques del partit Socialista de Catalunya. Entenem que davant les reiterades peticions de la nostra Alcaldessa als seus companys de partit, l’Agència Catalana de l’Aigua, ha traït la seva vocació: L’Agència exerceix la seva activitat garantint la màxima eficàcia en el compliment de les funcions i en la prestació dels serveis, d’acord amb el principi de participació dels usuaris i amb ple respecte per les competències que corresponen a altres administracions i pels drets i interessos dels particulars (article 5.2 dels Estatus de l’ACA).

e) Que el projecte de l’any 2004 és contrari a Llei i l’Agència Catalana de l’Aigua n’és coneixedor de que s’estan vulnerant:

Els criteris funcionals i competencials que s’atribueixen a l’Estatut d’Autonomia de Catalunya i als Estatuts de l’Agència Catalana de l’Aigua.

La Llei d’Aigües (Reial Decret Legislatiu 1/2001, de 20 de juliol): article 92, 92 bis i 99.

Article 15 del Reglament Públic Hidràulic, Reial Decret 849/1986.

Article 1 i 4 de la Directiva Marc ed l’Aigua.

f) Que el desig dels òrgans de govern municipal de Malgrat de crear un passeig on hi ha una riera, no és, ni de bon tros, el que ha de defensar l’Agència Catalana de l’Aigua.

Per tot això,

DEMANO: Que si l’Agència Catalana de l’Aigua es va crear per preservar i garantir els espais fluvials, que si aquest òrgan és el competent en aquesta matèria, dicti immediatament una Resolució vinculant per tal d’aturar les obres d’endegament de la riera en el tram de Can Feliciano, en cas contrari, he d’entendre que, malauradament, la planificació, també dels ecosistemes fluvials, depèn només de criteris polítics i no tècnics.

Data i signat.

1 comentari:

TheBloggist ha dit...

Bardzo fajny blog, zapraszam też na swoją stronę gabinet kosmetyczny warszawa sądzę, że będziesz ukontentowany!