divendres, 22 d’agost del 2008


Declaracions a Ràdio Marina de l'alcaldessa sobre el sopar aniversari de l'arbreda.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Acabamos de escuchar a la persona que se cree poseedora absoluta de la verdad, a la emperatriz de malgrat i aledaños, a la que nunca miente, a la que no utiliza el dinero de todos los malgratenses para comprar el voto pepero de la manera mas ruin y ahora presume de ello diciendo que no somos capazes de acatar una decision de pleno, claro 22000 euros de marras que le cuesta hacer estas manifestaciones...
Que te has creido? Sabes que eres una mentirosa compulsiva y una adicta al despotismo? Crees que la gente que no piensa como tu esta en contra de ti y tus subditos... Ignorante...
Ahora sueltas que no quieres enviar a tus tropas a la calle... ajajajajjajaj por que generaria conflicto social.... el conflicto es el que tienes tu dentro de tu mente perversa y malvada que quiere el poder a toda costa y para ti esta reivindicacion legítima utilizando todos los medios que nos brinda la ley es como un grano que te sale en el culo y no para de molestar... en fin como dice el dicho popular ajo y agua y a esperar la resolucion judicial que nos pondra a cada iuno en su sitio.

Muchas gracias.

Antonio G.F.

Anònim ha dit...

Declaracions molt i molt poc afortunades. A banda de mostrar certa ignorància que passaré per alt, mostra també no conèixer els continguts mínims i bàsics de que vol dir democràcia i respecte als que pensen i opinen diferent. S'està cobrint de glòria aquesta senyora i el seu govern. La primera que no va respectar els acords d'un ple va ser ella, despotricant a tort i a dret contra la suspensió de les obres per acord d'un ple. No va acceptar mai la decisió i es va llençar de cap a buscar el suport del més feble al preu que fos. El va trobar. Ara no accepta que la gent expressi el desacord. Quin fàstic!. Amenaça en fer una crida als adeptes per manifestar-se. Què ho faci! Jo també hi aniré, però amb el vídeo per grabar a tots els que participin. Un cop estriats, enxufats, parents de regidors amb iaia inclosa, acòlits i alimentats per la butxaca dels soferts malgratencs, o que esperen alimentar-se a base d'assistir als plens, veurem qui queda a la manifestació. Com m'agradaria veure com organitzen la gran manifestació!. Seria un fet històric a Malgrat. Una alcaldessa manifestant-se contra uns pobres ciutadans que són minoria segons ella. Frisso per veure l'eslogan de la pancarta. Proposo que digui "Volem fer i desfer en llibertat", o bé "democràcia i llibertat, però a Malgrat el que jo mani"

Anònim ha dit...

Alcaldessa:

1.- L'Ajuntament no és l'equip de govern.

2.- L'Ajuntament és casa de tots els Malgratencs, per molt que et pesi amb els comentaris que fas.

3.- No es va contra l'equip de govern sinó contra una postura presa per l'equip de govern en relació la riera de Can Feliciano.

4.- Prou d'insultar-nos i dir-nos en aquest cas concret, "cínics". Que nosaltres SEMPRE hem intentat dialogar amb tots els fronts, guardant les formes i el respecte.

5.- I sí, som gent pacífica tal i com es va demostrar amb la sentència de l'agost passat on el jutge va absoldre als 7 encausats, dient que gràcies a la gent que es va moure aquells dies es va salvar l'espai de Can Feliciano.

Existeix la llibertat d'expressió.

Merci

Anna

Anònim ha dit...

És va aprovar aturar les obres amb els vots de ERC+CiU+IC EUiA+PP i demanar que s'estudiés un projecte alternatiu, com així va ser. És va presentar un projete alternatiu i aquest va ser rebutjat amb els vots del PSC+PP, passant a resoldre aquest conflicte la Conselleria de Medi Ambient qui és juntament amb l'ACA qui ha de decidir-se a resoldre aquest conflicte polític.
Mentre ells no es pronunciïn romandrà la fractura en el municipi entre els qui estàn a favor de salvaguardar la Riera i els qui estàn a favor del primer projecte.
Si us plau Sr.Baltasar i Sr.Hernàndez, facin el favor si us plau de resoldre el conflicte i diguin que és el que s'ha de fer finalment.
No volem aguantar un any més amb aquesta situació tant Kafkiana!
Jordi

Anònim ha dit...

mes enlla d'un conflicte politic hi ha uns interessos politics, que van des de la proteccio al medi fins a la desaparicio de qualsevol espai per a crear,una vegada mes, un altre passeig mes el seu desenvolupament urbanistic. A Malgrat n'estem acostumats a la desaparicio d'espais naturals i en molts d'altres pobles, es clar, pero jo soc de Malgrat. Aquest es el desevolupament sostenible?. Mes enlla de la politica hi ha el sentit comu i aqui les persones tenen molt a dir, jo no em sento amb fractura amb ningu, cadascu defensa el que creu millor i perque el vei pensi diferent a mi no em sento mes distant a ell, al cap i a la fi, portarem mes o menys la mateixa vida,nomes faltaria que la nostra participacio tan sols fos la d'anar a votar cada quatre anys, nomes faltaria. Ara es la riera pero tambe s'ha hagut de lluitar per la Torreta de Can Sala, per la Torre del Castell, ... i es fara pel que calgui, nomes faltaria. I si l'alcaldessa d'aixo en crea una fractura, l'estara potenciant ella i un alcalda aixo no ho pot fer mai.

Anònim ha dit...

Perdona, Jordi, però no t'enteres de res. El projecte alternatiu no es va votar mai. Val?. Això precisament és antidemocràtic. Un joc politic net hagués portat a votació el projecte alternatiu, però el menyspreu amb que actuen els teus va fer que portesin només la continuació de les obres, i per més inri a sobre demanant que escobris el tram de Can Feliciano. Assumeix que sabeu que és democràcia, assumeix el que representes. El joc brut, la mentida,.......No et creguis tot el que t'expliquen, mira les actes. Ni a una república bananera s'hagués fet una cosa igual.