divendres, 25 de gener del 2008

Resum de l'assemblear del dimecres 23

1. Informacions i debat sobre les possibilitats de fer al·legacions contra la moció aprovada per l'equip de govern del PSC-PP.
No es poden posar al·legacions perquè no hi ha exposició pública de cap projecte. El primer projecte ja va ser exposat i aprovat en el seu moment i va passar tots els tràmits pertinents.
Per altra banda, s'ha fet una consulta al síndic de greuges sobre quines actuacions podríem emprendre. Se'ns ha contestat que els fem arribar tota la documentació del cas.

2. Informacions sobre els procediments a seguir per a la constitució formal de la Plataforma com a entitat dedicada a la defensa del patrimoni natural i històric de la vila (preservació, estudi, divulgació i debat).
L'assemblea nomena Núria Arís i Maria Regí per treballar conjuntament amb Neus Serra en la preparació dels estatuts de l'entitat. Per a la sol·licitud caldra també una acta fundacional i l'elecció d'una junta directiva. Es decideix convocar una assemblea el dijous 31 de gener a les 9 del vespre a la biblioteca La Cooperativa (lloc pendent de confirmació) per a la constitució de l'entitat.

3. Debat sobre la proposta de la comisió lúdica de muntar una carrossa sobre la riera al Carnaval.
Es decideix no participar com a Plataforma en les festes del Carnaval. Per tant, es descarta la possibilitat de muntar cap carrossa.

4. Presentació i debat sobre l'esborrany d'un comunicat als mitjans de comunicació expressant l'opinió de la Plataforma sobre la moció de l'equip de govern de la coalició PSC-PP.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones altre cop!!

No vaig assistir a l'assemblea, però la informació del punt no és del tot cert.

Encara que no hi hagi exposició pública es pot interposar un recurs de reposició (previ i potestatiu, article 52 de la Llei 7/85 de règim local) contra un acord que posi fi a la via administrativa abans de dirigir-se a un contenciós administratiu. El recurs de reposició es presenta davant l'Ajuntament que ha pres l'acord i és aquest mateix que decidieix sobre el recurs.
Si bé, la proposta en forma de moció aprovada és en part de consulta i en part executiva; s'aprova el retorn al primer dels projectes i alhora es demana una ampliació del mateix. No veig la impossibilitat en: 1.- Oposar-se a la nova aprovació del primer dels projectes i 2.- Oposar-se a la consulta d'ampliació que es fa a l'ACA.
En resum, qui en tingui ganes sí que pot dirigir-se a l'Ajuntament argumentant la desavinença.

Si tinc una estona més, procuraré fer l'explicació el més extensiva possible.

Salut!!!

Anònim ha dit...

Me n'he oblidat, sóc la Núria, anònims, no, gràcies!!!

Anònim ha dit...

Continueu així, la millor arma es la informació.
Paquito

Anònim ha dit...

Paquito, no t´anaves a fer de "Pallasso" sense fronteres, el circ a Malgrat ja ha acabat.

Anònim ha dit...

D'anònim a nàonim: tens bastanta mala llet. En qualsevol cas, el que ha anat a fer en Paquito crec que no cal defensa, ja se sap de sobres que és una bona tasca i experiència. I una cosa el circ a Malgrat encara no ha acabat, els actors encara tenen ganes d'actuar, estigues atent que després del maravellós acte del 10 de gener cal una segona part.

Anònim ha dit...

Paquito,
no contestis a l'anònim de les 11.35.Ni cas.
Hi ha gent amb molta mala baba.
Disfruta del que estàs fent.
molta sort i salut,
teresa verdaguer

Anònim ha dit...

en Paquito es paga el viatge, tot sencer.
no com altres (fill de l'Alcaldessa, germà del Romero, germà de l'Aubanell, amics cunyats etc...) que paguen alguna cosa i la resta l'Ajuntament

Anònim ha dit...

Joder quanta mala baba corre pel món...
I quant de capullo que parla sense tenir ni idea de que va la cosa.

Anònim ha dit...

pregunteu qui paga el viatje dels que surten dema cap el áfrica que son 16

Anònim ha dit...

Aviam, qui paga el viatje dels que surten demà cap a âfrica que són 16?

Anònim ha dit...

Cadascú trinku trinku de la seva butxaca.

Anònim ha dit...

Jo no en tinc ni idea de qui paga el viatge osigui, avió (transports en general) de Malgrat a l'aeroport de l'aeroport a ón es vagi, de si es va a algun lloc a un altre, estada (dormir), menjars (esmorzars, dinars, sopars, begudes, txuxeries, aigües,...),... tampoc ser què si va a fer, projecte en concret i el què van a fer cadascuna de les persones que hi viatgen, quina tasca se'ls hi ha encomenat, surt al projecte les coses què fan??? Crec que els projectes es fan així: objectius, metodologia, subvencions o no, treballs, comisions,....En fi, a la tornada suposo que els 16 ens ho ex`plicaran i suposo que ho justificaran.

Anònim ha dit...

Paquito ni cas,
Visca els pallassos i tots els que encara somien que les coses poden canviar.
Records al subcomandante!

Anònim ha dit...

Ja m'he assabentat del projecte que es vol desenvolupar ala zona deGàbia-centre de salut, el que encara em queda pendent és: perquè hi van aquests "16" germà, germana, amiga del fill de,..., nòvio de l'amiga del fil de,..., germana de l'amigadel fil de,..., ... La cosa canta una mica?? Està bé tenir amics i familiars a l'ajuntament. Sabem que els 16 no tenen la pocavergonya de dirigir-se a aquest pais de turisme, això ja ens ho pensem, ara bé, si el que es volia era buscar a persones col.laboradores, us ben asseguro que a Malgrat hi ha un munt d'entitats que diàriament treballen i molt,... ara una cosa potser no treballen a l'Ajuntament (des d'ara afins, comprats o venuts) ni tampoc són familiars de, ... amics de,... germans d,... nòvios dels amics de,... És collunut l'estrany concepte que tenen alguns de col.laborar amb un projecte.Visca la solidaritat!!!

Anònim ha dit...

sí, potser trinku trinku el bitllet, però en aquests viatges no sé perquè, sempre acaben sortint més barats que si hi anessis tu pel teu compte.
jo el que em pregunto és: com és que no s'ha obert la possibilitat que hi anés qui vulgués en aquest viatge? a mi ningú m'ho ha preguntat.

Anònim ha dit...

Home, ja se sap que els viatges amb grup solen fer algun descompte. I qui digui que no menteix, però el que si sé, és que cada membre de la expedició s'ho ha pagat del a seva butxaca cèntim a cèntim.
Osti es que hi ha enveja o que?
I a l'anònim de les 11:42 dir-li que a mi tampoc m'ho han preguntat i que!
Tens un minim atac d'enveja? Que potser hi haguessis anat tu a aquest viatge? I en el cas de que hi anessis, t'garadria que parlessin de tu?
En fi...molt parlar desde l'altra bandol, no?
ÉS molt fàcil.
QUe els hi vagi bé el viatge!
Bon dia a tots!

Anònim ha dit...

Et ben asseguro que no tinc cap mena d'enveja d'anar a un viatge "solidari" de, per i amb l'Ajuntament. Em sé buscar la vida i si vull col.laborar en projectes trenco barreres de l'insult persistent del nostre Ajuntament cap el cabdal públic.
A veure que no cal ser gaire llest per fer la relació dels setze i veure la pocavergonya que s'amaga, i és clar qu a par6t de nosaltres no ens ho diran??? NOMÉS AFINS, PILOTES, COMPRATS O VENUTS.
Així hi tot, bon viatge!!!

Anònim ha dit...

Però aviam..qui són aquests 16???

Anònim ha dit...

em fa l'efecte que el que cal esbrinar és:
quin és l'objectiu del viatge ?
quines tasques caldrà realitzar-hi
quin tècnics o experts calen per fer-les i quants
en què són experts o tècnics els que hi van
és a dir: cadascú dels que hi han anat...què hi van a fer, quina tasca hi faran ?, són les persones més preparades per fer aquestes tasques ?
qui ha decidit que hi vagin aquestes i no unes altres ?, a qui s'ha consultat per trair-les?, en funció de quins criteris ?
Esperem que quan tornin ens donin un informe ben detallat de les feines que cadascun hi ha realitzat. Esperem que la seva tasca hagi estat ben productiva i que puguin desmentir que si hi han anat ha estat en qualitat de germà, amic, cunyat de...

Anònim ha dit...

El motiu del viatge vull pensar que és solidari. La resta no està ben muntat. Els que van de viatge -no tinc res contra d'ells- poden dir el que vulguin, però a mi em faria vergonya. Són gent que van en nom d'un Ajuntament i no representen ningú. Estàn aquí per amistat o per vincles familiars, mentre que altres persones -fins i tot alguns regidors- ni s'han assabentat del viatge. No ho trobo correcta. El viatge en si costa diners públics, sho paguin o no, perquè amb el grup van regidors i persones del consell que ho paga l'Ajuntament. Allí rebran atencions perquè van en nom d'un Ajuntament. A Malgrat hi ha molta gent que té el mateix dret a viatjar d'aquesta manera i ells són els escollits. D'altra banda, els treballadors de l'Ajuntament haurien de procurar no barrejar tant les coses. Fa lleig cara el ciutadà. Només cal escoltar els comentaris que es fan aquests dies a molts llocs. La gent ho interpreta com un abús i cal anar en compte amb aquestes coses. No dubto que siguin solidaris, però hi ha molta altra gent per fer aquest viatge i ja saben allò que "la mujer del césar no solo debe ser honrada, sino parecerlo".