dimarts, 8 de gener del 2008

Resum de l'assemblea d'ahir

Anàlisi de la situació creada amb la moció presentada pels grups dels PSC i PP al govern:

- Amb l'aprovació d'aquesta moció, sembla que l'endemà l'Ajuntament no pot anar a tallar els arbres, sinó que es fa una petició a l'ACA i és l'ACA qui haurà de decidir què fa.

- Caldrà buscar altres àmbits d'actuació més enllà del marc municipal. Es pot aconseguir la nul·litat de la moció per les incongruències que presenta? En aquest sentit, es demana als grups de l'oposició i es demanarà als advocats que ens han donat suport que estudiïn el tema.

- Pel que fa al ple del dia 10, es fa una crida a la mobilització ciutadana. Es faran pancartes i es repartiran cartells i esqueles.

Finalment, l'assemblea aprova per assentiment la proposta de constituir-se legalment com a associació o entitat. Hi haurà una reunió pròximament per començar a treballar en aquesta qüestió.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

guanyaran aquesta batalla però, la guerra segur que no!!

seguirem lluitan!!

salut companys!!

Anònim ha dit...

I volemm altaveus ,perque es pugui escoltar el carrer per tots els assisstens al ple.

Anònim ha dit...

Em pensava que això no era en contra de ningú ni cap guerra. Això va ser una proclama popular civica.

Anònim ha dit...

MARCELO, dijous tindràs els suficients coratge per estar al ple | donant suport ala Sra. VEGA o et quedes a la teva casa dient que estas malalt, mira que en aquests moments són els que es demostren els veritables, companys i que són de partit. No siguis traïdor com as estat amb diferents companys com el teu president, Tagua, Ferran ,Manoli, Torres, Guerra, Dani, i una llarga llista de noms i tot pel teu interès que maman de la mamella de la política sense mirar a qui trepitges, però això s'acaba MARCELO . cobrant de la llarga malaltia i tu de malalt entens molt poc i això s'acaba, ull per ull i dent per dent.

Anònim ha dit...

Ups! això sembla odi i molt rèncor.

Anònim ha dit...

algu pot gravar a la una les declaracions de l alcalde de palafolls a radio palafolls a la una, es molt interesant

Anònim ha dit...

No he pogut gravar-les, les he escoltat i també les declaracions de Carles Tagua. Si algú està interessat en saber que han declarat que llegeixi el blog de radio Palafolls.

http://radiopalafolls.blogspot.com/

Montse

Anònim ha dit...

I tan que és una lluita pacífica, has sentit alguna amenaça de bomba, alguna querella per injúries, demanar responsabilitats polítiuques i dimissions de polítics que promoeun les mentides en atestats?
Pobre ignorància, governar un poble no és només sortir escollit, mira en Chavez!!! aquí igual el que compte és el que un dia vaig sentir dir a un Sr. el dia del debat per les eleccions municipals:

-Jo Sra. Alcaldessa soy de la petanca y solo pido a ver si nos puede dar un local !!!!

Ho va sentir tothom, quina pena de moemnt!!!!!

Anònim ha dit...

ja esta gravat, en unes hores es penjarà en el blog

Anònim ha dit...

Felicitats a l'Alcalde de Palafolls que tot i ser del mateix partit que l'alcadessa de Malgrat ha apostat públicament per un projecte naturalitzat a les rieres. I gràcies a en Tagua per dir públicament que està a favor del projecte naturalitzat. Espero que els votants del PP de Malgrat es movilitzin i parlin amb els seus representants. Conxita, Antonio Puignou, Lluisa Mèrida, Carme Aubanell, Anna Raja... escolteu a l'alcalde del poble veí. Que dit jo que si és del PSC no gosareu dir que s'ha begut l'enteniment com vau dir dels de l'ACA

Anònim ha dit...

el president de la gestora i ex regidor no va ser a la reunió on es va acordar la postura del pp amb la riera, tampoc la número dos i ex regidora ni la sra manoli, n tres i el senyor tores n cuatre, amb qui van fer aquesta reunió?

Anònim ha dit...

HUMANO ES ERRAR PERO SOLO LOS ESTUPIDOS PERSEVERAN EN EL ERROR.

AGRADEZCO NO SER UNA DE LAS RUEDAS DEL PODER,SI NO UNA DE LAS CRIATURAS QUE SON APLASTADAS POR ELLAS.

LA VIDA ES MUY PELIGROSA.NO POR LAS PERSONAS QUE HACEN EL MAL,SI NO POR LAS QUE SE SIENTAN A VER LO QUE PASA.

Anònim ha dit...

la reunio la fer amb marcelo i rosa maria aubanell els estrategas

Anònim ha dit...

la reunió la van fer en el cortijo, partagasss manda más, torete que yo no he dicho naaa, y la verraca come bocata de chopeee

Anònim ha dit...

hola senyors, ara direu que soc molt egoista, i si, perquè miro els meus interesos, soc una veina del carrer riera i si tapen la riera, la meva casa es revaloritzara molt i elpati que tinc al darrera, hipodre edificar, si soc molt egoista, pèro ès la meva butxaca, que hi farém.

Anònim ha dit...

NO PODEM PERMETRE QUE UNA DEMANDA NASCUDA I EXIGIDA PEL POBLE COM ES EL FUTUR DE LA RIERA, DE TAL TRANSCENDÈNCIA EN LA QUE ES EN JOC LA VIDA O LA MORT D´UNA PART NATURAL DEL POBLE I QUE NO TE TORNA ENRERE, SIGUI SUPEDITADA A LA DECISIÓ PERSONAL NI ALS TRIPIJOCS POLÍTICS QUE PUGUIN NEGOCIAR QUI SIGUI DELS NOMÉS 17 MALGRATENCS/QUES QUE SEMBLA QUE HAN DE DECIDIR-HO TOT. LA RIERA ES RECLAMADA PEL POBLE I EL SEU FUTUR HA DE SER DECISIÓ DEL POBLE, PER TOTS ELS VEÏNS!! PER AIXÒ CREC, QUE S´HA D´EXIGIR UN REFERÈNDUM DES DE DINS I FORA DEL PLE, COM A ÚNICA VIA COHERENT I SENSATA DE JUSTÍCIA DEMOCRÀTICA.
REFERÈNDUM!! REFERÈNDUM !! REFERÈNDUM!!
JOAN.

Anònim ha dit...

la riera a referendum!!!

Anònim ha dit...

hola, torno a obrir el blog, soc la del comentari de les 21,23, i ningú m'ha contestat, potser ès que tot-hom si es trobés en la meva situació faria el mateix?. amb els diners hem ensompegat i no amb els ideals.

Anònim ha dit...

Anònim de les 21, 23.

Jo et pregunto qui estava abans casa teva o la riera? Al construïr casa teva ja hi havia la riera?

La política ha d'anar encaminada al bé col.lectiu no al individual.

Sé de cases que tenen un pati la mar de llarg, que podrien aprofitar per posar-hi casa dels seus descendents i no per això els hi obren un camí o carrer expressament.

L'interés general no recau en si tu pots fer o no una casa o en si se't revaloritza el terreny, només faltaria que la política del govern de Malgrat atengués a interessos privats!!!

Jo no vull la riera tapada i per això no t'estic perjudicant. Tu el greuge ja el tenies abans i ara està buscant que les decisions municipals t'afavoreixin, això no pot ser, això no són interessos generals, això té un altre nom.

Em sap greu jo de casa en tinc una i intento buscar que les condicions económiques em siguin més favorables pel meu propi peu, no destruïnt patrimoni natural, no buscant cómplices governamentals i si timgués una casa a tocar la riera per coherència entenc que "ella (la riera" hi és en primer lloc.

Anònim ha dit...

Abans d'anar a dormir, la lectura de l'actualitat malgratenca.

A veure m'ha senblat del tot preocupant l'opinió de les 21,23. També la considero lógica com molt bé diu ell mateix, es tracte de la butxaca, dels diners, vet aquí l'origen de la moguda: els calers. El que no pot ser discutible de cap de les maneres és que una riera s'hagi de canalitzar per tapar-la perquè els veïns puguin edificar, a veure, com ha dit anteriorment algú, la reira existia i existeix i evidentment la transformació d'un poble no pot anar de remolc a les voluntats dels interessats económicament. Aquesta raó no és anar a la contra d'aquells que en poden treure un profit, però precisament aquí radica una de les preguntes.

Perquè uns puguin treure profit econòmic, la riera s'ha de tapar? o, la riera s'ha de tapar perquè els tècnics i competents (ACA) creuen que s'ha de tapar? Suposem que al meu carrer només es pot construïr planta baixa i pis, he de lluitar per canviar les ordenançes i poder construïr dos pisos, per treure'n profit econòmic?

Si la meva finalitat a la vida són les finances (profit econòmic) aposto per carregar-me una riera, la tapo, la faig desaparèixer i problema acabat, però jo ja tinc una casa més cara i si vull puc fer pisos, ara, la Riera que es quedi en el record, les fotos i les pintures. Un poble és una col.lectivitat, n'hi han més espavilats que d'altres, més especuladors que d'altres, més egoistes que d'altres, més rics i més pobres,... però tothom hem de jugar amb les mateixes cartes.

Anònim ha dit...

es que de moment, poder edificar en els patis del carrer riera, això només us ho ha dit l alcaldessa perque us posicioneu a favor d ella, però l ACA li ha dit que allà només farà la u de formigó, es a dir de botigueta res de res, de moment i fins que no es demostri el contrari, NI TAPAT NI EDIFICAR

Anònim ha dit...

No us sona a muntatge l'escrit de les 21:23h?

Anònim ha dit...

comentari 21:23, t ha quedat clar que no podràs edificar encara que es faci el primer projecte???
la conxi a promés moltes coses que ara per ara l ACA no deixa complir