divendres, 11 de gener del 2008

Formigó


En Joan Bosch ens fa arribar aquesta fotografia i aquestes paraules de l'amic David Pavón:
"No sé si hauràs vist la barroera canalització a base de formigonat que s’ha fet al tram de la riera de Sta. Susanna, entre la carretera i la via del tren, però allà s’ho han carregat tot. Només han pensat que l’obra sostingui la moguda urbanística i especulativa que es pensa desenvolupar al seu voltant. És molt semblant a la proposta inicial per Malgrat. En fi, que si no s’està a sobre es continua actuant igual que sempre. Et passo alguna imatge. El més lamentable és que l’ACA hagi d’esperar a que entitats "tallafocs" com les nostres es moguin per assumir uns posicionaments que ja haurien de tenir més que integrats. Més encara si un es llegeix el que diu la seva web."

33 comentaris:

Anònim ha dit...

I aquest és de Convergència i Unió!!!!!

Anònim ha dit...

No ens equivoquem, no té res a veure ser d'un partit o d'un altre, el verdaderament important és la dignitat de les persones.

I de dignitat veig que no només a Malgrat ens en falta en la Gobernanta i demés "Esbirros" (ara que ja saben la definició no en tindran problemes per saber de que es tracta).

Anònim ha dit...

Macu, macu....sóc de CIUi no m´agrada aquest caixó. vaja una merda.

Anònim ha dit...

L'ACA té la mateixa sensibilitat medi-ambiental que a Malgrat a Santa Sussana? I són verds també a Sta.Sussana?

Anònim ha dit...

En el punt diari

dissabte, 12 de gener de 2008
>
Maresme. El PP de Malgrat diu que la dimissió del president local no és a conseqüència de la crisi de la riera



T. MÁRQUEZ. Malgrat de Mar

El PP de Malgrat de Mar ha estat en l'ull de l'huracà els darrers mesos a causa del conflicte de les obres de canalització del tram de Can Feliciano de la riera. L'única regidora, Ana Vega, ha estat clau per decantar l'aprovació d'un dels dos projectes que hi havia sobre la taula. Un pacte recent amb el govern del PSC i el suport a la proposta inicial que la pressió veïnal havia aturat l'agost passat són els darrers episodis que han afectat el partit, però no han estat els únics. Durant el ple de dijous es va fer pública la dimissió del fins ara president de la junta gestora i exregidor, Joan Carles Tagua. El secretari general del PP del Maresme, Lluís Tejedor, va confirmar ahir la renúncia al càrrec de Tagua i va avançar que ja s'ha transmès al comitè executiu de Barcelona el nom de la persona que l'ha de substituir. «Estem a punt de resoldre la situació i garantir una nova direcció del partit a Malgrat», va precisar. Tejedor va desvincular la marxa de Tagua de la crisi de la riera. «En la seva carta de dimissió hi diu que ho fa per motius personals, no per desavinences amb el grup», va puntualitzar. En unes declaracions a Ràdio Palafolls, Tagua va assenyalar la preferència pel projecte alternatiu de la riera.

Lluís Tejedor manté que tant en la decisió del pacte amb el PSC com en el vot sobre el projecte de la riera «Ana Vega ha tingut el suport del partit i de la majoria de membres de la junta gestora». «Crec que l'episodi ens ha reforçat, perquè no hem rebut cap baixa i sí, en canvi, 42 altes més de militants», va explicar el secretari general.

El PP de Malgrat ha viscut importants sacsejades els darrers mesos. El nou candidat a les eleccions, Miguel Muñoz, va plegar per desavinences amb la direcció local i va ser substituït per Ana Vega. Poc després, era el president local, Ramon Martínez, qui dimitia del càrrec i obligava a activar una junta gestora.

Anònim ha dit...

42 altes? esclar, com no s'ha de pagar per ser militant. Et donen un cromo i ja està. Pots posar tota la familia, nebots, avis, cosins i assalariats......ara, lo del Tagua no m'ha fet mai el pes. Sempre veig un escorrer el bulto en la seva decissió. En realitat molta gent el va veure entrar i sortir de l'Ajuntament mentre es negociava el pacte que va ser molt abans del ple dels pressupostos i ell sempre era pel mig. Ara les declaracions del Sr. Tejedor ho confirmen les meves sospites. El PP és un partit de cagats i llepaculs que s'ha venut per un plat de llenties.

Anònim ha dit...

I ara què?
Perquè jo només tinc ganes de plorar. Em sento impotent

Anònim ha dit...

això que la tia si aquesta de la foto és ella, te pinta de las que fan carrer-a

Anònim ha dit...

HI HA ALGUNA JUSTIFICACIÓ PER LA CAPOLADA D´ARBRES DEL PASSEIG DE LLEVANT????????????
JOAN.

Anònim ha dit...

m'han dit que es fa nou el passeig i per això s'ha tret els arbres.
Explicació cap ni una, és la voluntat política dels qui ens estan governant!!!!!. Es podria arreclar el passeig sense tocar cap arbre.. però ja se sap.... qui mana.

Anònim ha dit...

es va donar llum verda al projecte per tots els partits de l'ajuntament... aiiiiiiiii que no us entereu de res!

Anònim ha dit...

I LES PALMERES TAMBÉ ANIRAN FORA, O NO PERQUÈ SON AUTOCTONES???

JOAN.

Anònim ha dit...

DONCS PER MI, LA CAPOLADA DEL PASSEIG DE LLEVANT, ES EL MATEIX TEMA O GREUGE (ENCARA QUE LES COMPARACIONS PUGUIN SER ODIOSES) QUE LA RIERA , LA MATEIXA MANCA DE SENSIBILITAT, LA MATEIXA MANCA DE RESPECTE, LA MATEIXA MANCA DE DIOPTRIES, ELS MATEIXOS BARROERS, ELS MATEIXOS MORTS, EL MATEIX PERDUT...EL QUE TROBO A FALTAR ÉS MÉS VEUS AL RESPECTE, ¿NO SE PERQUÈ? EM SAP MOLT DE GREU, JO AQUESTS ARBRES M´ELS ESTIMAVA MOLT TAMBÉ.
JOAN.

Anònim ha dit...

aiiiiii, déu meu! i lo maco que és el gris ciment què eh? freakis que sou una colla d'esnobs de pacutilla del tres al quartu, no volíeu pellofes, doncs té ciment. A més d'un tindrien que formigonar a la riera.
Viva el pugres!

Anònim ha dit...

QUE NO US EN ADONEU, EL QUE ESTEU FENT ES LAPIDAR MALGRAT, EL SEU PASSAT I EL SEU FUTUR, PERÒ, ES CLAR, A VOSALTRES QUE MÉS US DONA, QUE US IMPORTA. PERÒ EL DIA QUE CAIGUEU SERA TANT FORTA LA AMORRADA, QUE LLAVORS MALAIREU EL FORMIGO I LA MARE QUE EL VA PARIR.
JOAN.

Anònim ha dit...

No us estimeu tant la natura i, sobretot, l'arbreda? doncs sàpigueu que, un cop vau desmontar tendes per tornar cap a casa després d'aquella idíl·lica excurció de dues setmanes, vau deixar la riera en un estat que repugna (fustes, rètols i llençols penjant dels arbres,...)! Jo les coses que m'estimo les tracto amb afecte.

Esteu demostrant claríssimament que heu aprofitat l'ocasió per fer-vos notar. Com que no esteu al gevern, teníu una falta d'autoestima. Tot és política, no ecologisme.

Anònim ha dit...

Aquest Martinez, té pinta de ser el mateix "malgratonto", que sempre utilitza el nom de "pallofa" per desqualificar en altres blocs a malgratencs/ques.

Anònim ha dit...

No sabia el que estaba passant al passeig de llevant i penso que s'han de defensar tant uns arbres com els altres. De totes maneres no es d'extranyar que la majoría no sabem el que está passant als differents racons del nostre poble, no hi a manera de passar. La mobilitat es nula, potser ho fan expressament perque tot quedi amagat. No se si prefereixo pensar aixó o que els que s'encarregan d'aquest tema al ajuntament son una colla de bretols.

Anònim ha dit...

Respecte a la canalització de Santa Susanna, no en teniu ni idea, i quan no es té ni idea, no s'opina. Algú a vist el projecte? algu sap com quedarà? Doncs va...
Per cert els arbres del passeig de Llevant n'esteu fent un gra massa, així que defenseu individu per individu, no el conjunt en si... que els arbres que la natura, jo ho defenso però fins a un punt...
M'agradaria quans de vosaltres quan aneu a bosc no trepitjeu cap herba, cap esser viu... o també m'agradaria saber quans teniu llar de foc...
Apa...

Anònim ha dit...

jeje, sempre discrepant, sempre insultant, no hi ha arguments, senyor baldrick, saps realment el que es el medi natural?
Creus que uns arbres plantats artificialment entre rajols, mig ofegats, es medi natural, o simplement un recurs decoratiu urbanístic?

Anònim ha dit...

Si si, però més maco que els arbres que hi han ara i que són mig podrits per fongs, segur que serà, baldrick.

Anònim ha dit...

Medi natural és tot el contrari del que promou l'ajuntament, es a dir tot ciment i formigó i sobre tot la manca d'equilibri i armonia entre gris i verd. El carrer escoles era un carrer ombrat de moreres fins que tu i els teus subtilment vareu decidir exterminar-les totes. El vostre model de poble, per pena del propi poble és el Seymod dels pebrots, però en versió made in Spain, que encara es pitjor. M'entens?

Anònim ha dit...

no es veritat que es vagi embrutar la riera per l'acampada. Mai he vist una protesta més neta i respectuosa que aquesta. T'hauria de fer vergonya parlar del que no saps.

Anònim ha dit...

como ser que vive en la riera doy fe de que los amigos de la misma que estuvieron con nosotros toda una semana ni la ensuciaron ni la maltrataron.Tienen de todo menos falta de autoestima,ganas de luchar,de pelear por que no se carguen lo poco que queda de natural en este pueblo,y si no se desaniman tendran cuerda para rato.
Asi que a decir mentiras a otro sitio
acacia..sentenciada

Anònim ha dit...

Pròxim divendres dia 18 de gener, Show pepero a la Biblioteca a les 21 hores.
Podrem donar-los les gràcies pel be que actuen a Malgrat.

Anònim ha dit...

Els regidors d'aquest ajuntament es mouen per Malgrat? sembla que estan desapareguts.

Anònim ha dit...

L’agència catalana de l’aigua continua aquesta setmana el procés participatiu que ha engegat a les conques de Catalunya.
Avui s’ha programat una jornada sobre les rieres del Maresme a Badalona, i dijous se’n farà una altra sobre les rieres de Blanes i del Cap de Begur a Santa Cristina d’Aro.
Els darrers mesos l’Agència Catalana de l’Aigua ha iniciat els processos participatius a les 11 conques d’arreu de Catalunya amb l’objectiu de redactar el Pla de Gestió.
Es tracta de posar solució als problemes detectats a cadascuna de les comunitats fluvials del país.
Es tracta d’establir les mesures, solucions a les problemàtiques detectades a través de la participació dels diferents col•lectius de la ciutadania que han participat al procés.
S’han convocat dues sessions de treball on es realitzarà la mateixa dinàmica, incidint en les diferents problemàtiques en funció de cada territori per facilitar l’assistència de tos els agents convocats.
Avui dimarts se celebra a Badalona la trobada corresponent a les rieres del Maresme.
Les dues jornades, que es presenten sota el títol “taller de diagnòstic”, estan organitzades pel Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat, així com per l’Agència Catalana de l’Aigua.

Anònim ha dit...

El dia 18 tots ala biblioteca per aduna-li la ven vinguda als del ppc i al sr. tejedor. porteu xiules i cosses per fer remo son els culpables de la votació del altra dia i venen recolza ala vega, i marcels rosa aubanell, per demostra que o fan mol be.

Anònim ha dit...

I si surt elegida, deixarà l'alcaldia en mans de la Merida?

Anònim ha dit...

he escoltat per Ràdio Malgrat.
Demà divendres Alberto Fernandez Diaz, Victor Ros, Dolors Montserrat, Ana Vega al vespre acte públic a la biblioteca la Cooperativa.
demostració de força!

Anònim ha dit...

que no hi vagi ningú. voleu dir que el PP de Malgrat ara té prou gent per omplir la biblioteca?, si hi anem encara es pensaran que en som simpatitzants!

Anònim ha dit...

No feu cas del que escriu que s'hi vagi amb xiulets, ja s'ho faran, ja han demostrat qui son, ja han demostrat la nostàlgia que tenen de l'època franquista, tots aquells que mostren una certa coherència, que mostren una certa acceptació a altres maneres de pensar, han estat apartats, pot ser és dur, però, crec que ja s'ho trobaran, el millor és ignorar-los, penseu que si se'n parla se'ls dona vida, els hauríem d'ignorar, són persones que es van presentar a les últimes eleccions municipals amb el lema "confiança" i tot el que han fet fins ara és demostrar la falsedat d'aquest lema, no s'hi pot confiar.

Anònim ha dit...

SI EN FRANCO AIXEQUÉS EL CAP US POSARIA A TOTS A PUESTO RETRASATS.