divendres, 11 de gener del 2008

El ple de l'Ajuntament aprova per 9 vots a 8 la moció presentada pel PSC-PP

86 comentaris:

Anònim ha dit...

Com a ciutadà de Malgrat sento, després d'haver escoltat el ple d'ahir, una profunda decepció. Quedi clar que entenc absolutament legítim que cadascú defensi el seu posicionament, especialment quan ho fa exercitant els mecanismes i/o instruments que l'estat de dret li proporciona; ara bé, el que m'indigna és que aquesta defensa es faci des d'interessos personals, per salvar un orgull malentès o amb demagògia.

Com ens pot dir, l'equip de govern, que hi ha una relació directa entre el cost del pont del carrer Passada i la pujada del rebut de l'aigua? AIXÒ ÉS DEMAGÒGIA, aquest és l'argument d'aquell que no té arguments, d'aquell que pretén confondre.

I com pot, una regidora de l'Ajuntament, Sra. Vega, respondre als regidors de l'oposició que les preguntes que li fan al Ple les respondrà, per escrit, un altre dia, quan li convingui?. Això, més que decepció o indignació em fa sentir vergonya aliena. Sra. Vega, vostè té tot el dret de defensar el que consideri o el que el seu partit li aconselli, ara bé, ha d'assumir que el Ple de l'Ajuntament té com a funció i/o atribució, entre d'altres, el control i fiscalització dels òrgans de govern i que, per tant, si vol fer la seva feina ha d'assistir al Ple preparada per oferir les explicacions que els regidors de l'oposició, com a legítims representants de molts ciutadans/nes, li demanin. Sra. Vega, si no s'hi veu amb cor no passa res, però no es posi en ridícul, no faci pujar els colors a aquells que no l'hem votada i, sobretot, a aquells que l'han votada. La manca d'explicacions ens fa veure que el sentit del seu vot es fonamenta en un interès personal.

En fi, crec que l'equip de govern de Malgrat ha perdut una oportunitat d'or per mostrar una cara amable, conciliadora, per fer que els ciutadans/nes ens sentim propers a l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

totalment d'acord. he sentit vergonya aliena en escoltar al senyora vega, la mérida i en puignou. resulta que en puignou és regidor d'hisenda, i quan la teresa verdaguer li pregunta quan ha costat l'últim estudi que han encarregat per la riera, li respon que en aquest moment no té la informació, i que no s'enrecorda!!! després respon que segurament es va aprovar per junta de govern, quan no va ser així!!! on anirem a parar...

Anònim ha dit...

Primer vull recordar pels assistents i oïents que en cap moment és va dir que la pujada del rebut de l'aigua era relacionat per les obres de la riera. Es va dir que el tant per cent que pujarà l'ACA del rebut de l'aigua de TOTS els catalans és conseqüència de les obres d'infrastructures que es preveuen per a tot Catalunya. Diners dels quals també recauen a Malgrat. Que no es tregui de contexte si us plau.
Després voldria recordar a la senyora Verdaguer i als oïents i assistents, que el Regidor d'Hisenda no té perqué saber de "pe" a "pa" totes les factures que s'entren per registre de l'Ajuntament. En aquests cas en concret, com va dir ella mateixa, és una despesa que es va passar com a Decret d'alcaldia, cosa que els alcaldes estàn facultats per fer.

Anònim ha dit...

a mi em sembla que el comentari va ser que amb el segon projecte incrementava en un 7% el rebut de l aigua en plan confondre, el que passa es que llavors li van preguntar si fent el primer projecte no incrementava el rebut, ella va contestar que era una pregunta poc intel.ligent, però be, el tinc gravat, ja ho escoltaré a veure si es que m he confós

Anònim ha dit...

Segons una veïna a la riera hi han ratas si la riera estapa les rates i seràn igual pro aniran al mar suposo ah i els politics haurien de consensuarse ara segur que els blocs anonims que parlen malament de l'ajuntamenti i parlen tant bé de la riera deixaran d'existir perque sinó llavor que pinten mireu l'ajuntament o sigui psc i pp van votara a favor de la moció però el que no entenc perque collons l'oposició erc ciu i icv presentaran un recurs encontra la moció votada a favor que algu baixi del cel i m'ho expliqui gracies.

Anònim ha dit...

Podrieu penjar la gravació del ple d'ahir? Desde alla fora no es senita bé i m'agradaria escoltar totes les barbaritats que es vàren arribar a dir!!

Gràcies!

Anònim ha dit...

El post 5 es la vega

Anònim ha dit...

però l ACA ha dit que deixarà cubrir la riera?, a mi em sembla que no
s ha tingut en compte el segon projecte que va surgir a partir de la moció de l oposició?, a mi em sembla que no, per tant, no te dret ara l oposició a intentar que la barbaritat que s intenta fer no tiri endevant? em sembla que si!!

Anònim ha dit...

després del ridícul que va fer ahir davant de tot malgrat per un sou a final de mes, no crec que tingui ganes d escriure al blog

Anònim ha dit...

Anònim de les 11:01: Qui treu de context les paraules de la Ilma. Sra. Alcaldessa? Quan parlava de l'increment de cost que suposaria la nova proposta o estudi de l'ACA va treure ELLA SOLETA el tema de la pujada del rebut de l'aigua, si això no és establir una relació directa causa / efecte amb ganes de confondre que m'ho expliquin!!

Per cert, el que comentem de la Sra. Vega també està tret de contexte? Curiosament no en dius res!

Anònim ha dit...

Ahir vaig assistir al ple, i la veritat, el que es diu vergonya aliena, no en vaig sentir, si ells no en tenen no sere jo el que m'en preocupi de la seva dignitat.

El que si em preocupa, es el que els malgratencs poden demanar-los als treballadors de l'ajuntament, quan necesitem quelcom, dona't l'exemple que es va poder veure ahir, en el ple, on es suposa que al ser una vegada al mes, ha de ser la millor manera d'informar al poble, doncs així va anar:

- Ma Luisa Mérida (PSC) 34.000 €
- Carme Aubanell (PSC) 28.000 €
- Enric Viñolas (PSC) 28.000 €
- Antoni Puignou (PSC) 22.050 €
- Anna Vega (PPC) 24.000 €

En total 136.050 € i les contestes a les preguntes de l'oposició eren: No m'en recordo, no ho sé, jo no hi era, li remetre la contesta per escrit, etc, etc. Doncs això no us sorprengueu massa de les contestes quan aneu a l'ajuntament, que amb l'exemple que tenen es pot esperar tot.

No, no m'oblido del Sr.

-Valentín Rodríguez (PSC) 22.000 €

Volia fer menció a part, ja que ell si que va parlar per "defensar" la policía, encara que crec que els hi estarien més agraïts si els hagués defensat el dia que algú els va fer firmar la denúncia contra 7 ciutadans de Malgrat, que els va portar a fer el ridícul davant un jutge que després de veure el que els havien fet declara no li va caldre escoltar els testimonis de la defensa.

Però tot i això el tenim que disculpar, doncs aquell dia segurament no es va recordar, o no ho sabía, potser no hi era, o potser ho va enviar per escrit i va fer tard.

Anònim ha dit...

A la policia alguns estan fins als collons del sr. valentí i les seves intervencions.

Anònim ha dit...

El Sr.Puignou per 22.000 euros que cobra per no fer res i escalfar un despatx hauria de saber el que se li pregunta al Ple sobre cada qüestió relativa a factures, o com a mínim fer el que fa l'oposició: mirar els decrets d'alcaldia abans d'un ple. S'estalviaria situacions de fer el ridícul com les d'ahir. Fa anys que el conec i pensava que era una altra cosa. Vaja un inútil. Tants anys a la caixa l'han tornat un caixer automàtic: ni parla ni sap.

Anònim ha dit...

És patètic! Que hi hagi aquest tipus de gent gestionant el poble. El que vaig concloure ahir dp d'escoltar el ple, és que tenim uns regidors que no sé que kullons fan, fa mesos que anem dient l'alcadessa aquí l'alcaldessa allà, però per a mi aquests que callen i quan se'ls pregunta no contesten encara són pitjors. A l'alcaldessa ja la coneixem i sabem com és, però com a mínim defensa els seus arguments encara que no hi estem d'acord i contesta, els regidors que l'acompanyen en canvi s'amaguen darrera d'ella i no són capaços de dir res, només remenen la cua per cobrar un sou que no es guanyen i per gaudir dels privilegis que els comporta el càrrec. De la Vega no puc dir res pq no tinc paraules.

Anònim ha dit...

Companys!
No ens desanimem queda molta feina per fer i hem de seguir lluitant.
Guanyaran però no ens convenceran!

Anònim ha dit...

És cert que un "regi" ben "hisendat" va acostar-se a un "plataformero" i el va saludar afectuosament dient-li que "ara ja pots deixr de fer el pallasso"??

Anònim ha dit...

i de la violencia amb que parlava la señora verdager ningu en parla semblava un doberman cabrejat si voleu una riera verda pinteu-la home pinteu-la que es nota que teniu poca feina fent tan de merde per tonterias preocupeu-vus per coses realment importants i no per cuatre arbres curcats. si en franco aixeques el cap segur que us aplicava la llei de vagos y maleantes.

Anònim ha dit...

Després del comentari de les 13,55
he comprés amb més claredat que el pacte fet en aquest ajuntament te un caire indubtablement neofeixista.

Anònim ha dit...

el comentari de las 13:55 es la Sra vega

Anònim ha dit...

O la senyora Ubbanell.

Anònim ha dit...

al comentari 13:55, estic segura que si aquest personatje al que et refereixes aixequés al cap, tu aniries al seu costat.
Per altre banda, la sra Verdaguer el que va fer es defensar allò que pensa i amb criteri propi, no com l'equip de govern que els tenim, els paguem, i alhora de parlar un no hi era, l'altre no sap, ara no toca....

Anònim ha dit...

Companys, mai es perd el camí quan un mira endavant, i es veu més enllà de les estrelles el cel que s'obre davant el formigò, no es que la raò la tinguin uns o altres es que la veritat es compartida. Mai s'ha d'impossar, sempre consensuar. A la nostra vella Europa hem d'apendre a gobernar escoltant, a gobernar obeint.
Continueu la lluita des de les trinxeres de la raò que dona el sentir-se fort davant d'un mur de formigò.
Paquito.

Anònim ha dit...

sisplau penjeu el ple, que li farem un museu!! surten tant ben retratats....

Anònim ha dit...

Hay una alianza Vallentine Vega?
Porque son similares los caracteres.
Con umos subidos y cuando se acaben los humos la ostia sera brutal.

Anònim ha dit...

Anònim de les 13:55, has escrit: "i de la violencia amb que parlava la señora verdager ningu en parla semblava un doberman cabrejat si voleu una riera verda pinteu-la home pinteu-la que es nota que teniu poca feina fent tan de merde per tonterias preocupeu-vus per coses realment importants i no per cuatre arbres curcats. si en franco aixeques el cap segur que us aplicava la llei de vagos y maleantes".

Defensar un espai no és perdre el temps, és preocupar-se pel futur, és una de les moltes coses que ens preocupen. Que és important per tu? cobrar un bon sou i dir amen al teu amo. Per sort en franco està sota una llosa molt pesant, mal et pesi i, els que sembla ser seguiu els seus pensaments, poca cosa teniu a fer, només polular pels blogs, sense donar cap mena d'argument. Per sort estem al segle XXI, amb persones cada vegada més preparades capaces de pensar, per tant, cada vegada os serà més difícil convença amb discursos buits de continguts i posant la por al cos de les persones.

Anònim ha dit...

Esta na nieta de Franco adivinas?
Y los primos del soe adivinas?
Luego los tios tontorones que sivaron a su salida el Manchelo y cia.

Anònim ha dit...

l'Antonio Puignou tenia la obligació de saber el que se li va preguntar, no era una factura qualsevol era el informe que estava en l'expedient de la riera i el que utilitzaben per demanar cobrir-la

Anònim ha dit...

QUE ALGÚ PENJI LES FOTOS

Anònim ha dit...

m'agradaria tornar a escoltar el ple, hi ha algú que el pugui penjar?. Moltes gràcies

Anònim ha dit...

El regidor que va adreçar-se a un membre de la Plataforma, en Xavier si no m'equivoco, és el Sr. Antonio Puignou i literalment va dir-li que "ara ja no calia que seguis fen el pallasso".
Per tant el Sr. Puignou considera que els malgratencs que ens hem manifestat per la riera hem estat fent el pallasso. Quin nivell de respecte té aquest senyor pels seus conciutadans? Com pot aquest senyor, que just abans de les eleccions li col.loquen la filla a l'Ajuntament -tot ben net,ehh!!- i a part de la jubilació cobra vint mil euros per assisitr als plens, donar lliçons a ningú del poble... Puignou dimissió.

Anònim ha dit...

URGENT!! DIUEN QUE HAN CAPOLAT TOTS ELS ARBRES DEL PASEIG DE LLEVANT ¿ALGÚ PODRIA CONFIRMAR?

JOAN.

Anònim ha dit...

Efestivament Joan.

Anònim ha dit...

L'escrit de les 13:55 es del fill de la Vega,que tambe anava a la llista del PP,i ell ,si,lladrave com un doverman, i tot sol,amenaçant el public.

Anònim ha dit...

soc el de las 13:55 vinga un altra manifestació per els arbres del paseig de llevant i el doberman devant de tots guau guau

Anònim ha dit...

PERÒ AIXÒ QUE ÉS??. ESTEM GOVERNATS PER UNA ARMA DE DESTRUCCIÓ MASSIVA!!

Anònim ha dit...

PERÒ AIXÒ QUE ÉS??. ESTEM GOVERNATS PER UNA ARMA DE DESTRUCCIÓ MASSIVA!!

JOAN.

Empestats ha dit...

Com diria en Chaves: Aquí huele asufre! i constanment ehh, que el govern no ens deixa ni respirar

Anònim ha dit...

A VEURE, QUE SURTI ALGÚ I EN FACI CINC CENTIMS, PERQUÈ AIXÒ PINTA DELICTE ECOLÓGIC DE TOTES TOTES.
JOAN.

Anònim ha dit...

Mira que content que esta el 13:55H, serà que la mama ja li ha comprat la playstation 3, ara ja pot. :-)

Anònim ha dit...

vaig escoltar el PLE, i comento les meves impresions: Vega: de fet no hi ha paraules, si tingues un minim de vergonya i dignitat, plegaria ja.

Lasheras: Dintre els seu rol, no surt del guió del partit, correcte pèro fred (soso), no convenç.

Verdaguer: Si, amb rabia degut potser a l´impotencia i al no saber fer, i amb molts nervis a flor de pell, n´ha d'aprendre molt.

Serra: De fet com a politica en sap, ès potser l´unica que podria ser una alternativa de govern mes endavant, ara s'aprofita dels altres.

Campoy: Xapó per ella, en sap moltissim, te les coses molt clares i sap portar els temes com li convenen, ho fará millor o pitxor, pero collons com en sap. Només que s'ha de fer mirar aquesta (.............) que s'ha possat al costat per el vot, li pot passar factura.

I que quedi clar, jo fins avui he votat ERC.

Anònim ha dit...

No li pasasarà factura; l' Ana Vega serà una bona socia de govern

Anònim ha dit...

No estic d'acord amb les valoracions que fàs.

Primerament s'ha de diferenciar que la Campoy porta molts anys, a més té a favor que és l'alcaldessa i això dona força.

La conxita té caracter, però crec que menys del que sembla, una persona segura de si mateixa, no s'envolta d'aquesta colla d'impresentables que o no hi son, o no se'n recorden etc. Al contrari, una persona amb seguretat s'emvolta de gent que la pugui contradir i que sigui capaç, perque la seva seguretat és la confiança en ella mateixa.

Per altre banda l'oposició estaven en una situació d'autentica impotencia, de veure que has de defensar una cosa perduda, i això comporta una situació de punt límit que només la molta experiència t'ajuda a superar.

Anònim ha dit...

Lasheras. Bé. molt en el seu paper. nerviós, suposo que ferit per l´actitud de la Mérida i altres, però contundent.

Verdaguer. Molt bé. N´ha aprés molt. També es nota que ara es sent més envoltada. A l´oposició hi ha bon rotllo i es nota.

Serra. Em va agradar. Tenia un difícil paper i se´n va sortir molt bé. No sé perquè, però quan ella parla la Campoy no gosa interrompre.Li té por.

Campoy. Home. tenia la paella pel mànec. la seva postura va ser aneu dient i pasem a votació que nosalttres som 9. Els anys, però pasen per tothom. Fins i tot pels espavilats com ella. El seu equip és una merda i ho sap. També sap que el pacte amb la Vega és énverinat. Pan para hoy y hambre para mañana.

Com tinc clar que aquest és l´últim govern psc de Malgrat, m´agradaria que el proper fos dels que ara hi ha a l´oposició. qualsevol d´ells anirà millor que el que tenim. Si pot ser junts millor.

Anònim ha dit...

perdona, la teresa va estar magnifica, amb nervis, amb rabia, però va saber posar en evidencia tot l´equip de govern caudilla, esbirros i ceros a l´esquerra. molt be teresa.

Anònim ha dit...

a mi em sembla que el que no podia soportar la campoi, es que l´alternativa no l´hagi proposat ella.

Anònim ha dit...

No feu cas a comentaris enganyosos que us volen picar. Si aquest ha votat erc, jo he votat al capità enciam. Ningú amb ulls i orelles pot afirmar la Campoy xapó per ella. Només un esbirro o el seu fill. No us deixeu enganyar que ho vau fer tots molt molt bé. tots menys la berraca i la campoy. Les energies negatives d´una anul.len l´altra i no donen peu en bola. Ahir la Campoy va brillar per l´absència, com si no hagués anat al ple, ni el va presidir, ni el va dirigir. no hi era.De la berraca ni en parlem. L´estafa no són els 70 euros de les postals, l´estafa als ciutadans és donar una responsabilitat amb sou a una inepte, ignorant i trepa que ahir va deixar clar que no sap dir ni una o. i que les consignes les ha de donar un que ve de El Masnou i Malgrat li importa un pito. Això em va fer fàstic.

Anònim ha dit...

Una cosa si he de dir, la Vega tan inepte pel carrec que li han donat no és, segons la web de l'ajuntament, la regidoria de inserció i orientació social tracta de:

"La línia bàsica d'actuació de la Regidoria d'Inserció Laboral és l'activació econòmica i la dinamització de l'ocupació al municipi de Malgrat de Mar, mitjançant diferents actuacions."

es a dir:

- l'activació econòmica: 24.000€ a la butxaca

- la dinamització de l'ocupació al municipi de Malgrat de Mar: de no ser-hi a ocupar cadira al govern, això li dic jo dinamisme :-)

-mitjançant diferents actuacions: ara voto que si a un segon projecte, ara voto que si al 1r projecte.

En fi, jo encara soc d'aquells romàntics que creuen que quan es fa mal a la naturalesa, aquesta sap que te de respondre.

Anònim ha dit...

A les últimes eleccions municipals no sabia a qui votar, feia poc que vivia a Malgrat i no coneixia a la gent que formava part de les candidatures,per tant vaig votar refiant-me del que deien els seus programes electorals. Per les properes ja sé a quins partits no haig de votar. No puc votar per uns partits que confien el govern del poble a mans de persones incompetents que ni tan sols es preparen el plens, no saben respondre a les preguntes de l'oposició i es limiten a donar soport a la senyora Campoy.
Neus Banet

Anònim ha dit...

anònim que dius xapó per a la campoy, i que fins ara havies votat erc: NO T'HO CREUS NI TU! ens intenten picar com sigui.
l'oposició em va agradar molt, molt. tenen les coses clares, i les diuen. les veritats com un temple ofenen. em vaig sentir del tot representada. la teresa li va fer un bany a la campoy, i la serra déu ni do. ojalá les coses fossin diferents, i hagués malgrantecs que s'assabentessin del que passa realment en aquest poble.

Anònim ha dit...

És d'admirar la capacitat del PSOE i el PP de mobilitzar els seus acòlits quan toquen a sometent. En el darrer Ple ja mitja hora abans de començar, les tres primeres fileres eren ocupades per aquests entusiastes seguidors de la vida política local convisquent en perfecta harmonia: a primera fila els pseudosocialistes -que per alguna cosa són majoria- i al darrera -guardant les espatlles- els peperos de pro. Durant força estona dos ex-regidors del PSOE seguien amb atenció com s'anava omplint la sala, suposo que per analitzar la correlació de forces (Sra. Carbó i Sr. Valiente). També va ser apoteòsica la pregunta dels Sr. Valentín a la Sra. Campoy quan els crits de la gent del carrer eren més evidents: "Els faig callar??", és a dir, envio la tropa a dispersar els esvalotadors. Per sort el seny va imperar i la Sra. Campoy no va autoritzar la intervenció...Sort que el dia "d'autos" (quan vàrem ocupar l'arbreda) en Vale era fora de vacances.... sino potser si que haguessin repartit melindros -sense xocolata-.
Tampoc es quedava curta la Sra. Vega rebent instruccions: el Sr. Romero d'una banda li xiuxiuejava vés a saber què -tindran rollete??- i de l'altra la Sra. Vega es tirava tant enrera amb la seva cadira per rebre instruccions d'un "capo" del PP comarcal camuflat entre el públic, que més d'un pensàvem que trencaria la cadira -si us plau, que li reforcin el respatller!!-.

Anònim ha dit...

Penós i lamentable les frases que cridava cap a l'oposició el lampista Valiente, ex-regidor socialista, sentat a la primera fila.

Anònim ha dit...

Les llums de la riera cuberta del bon pastor, no les va posar en valiente?

Anònim ha dit...

només trobo una paraula per a definir el que em va semblar la actuació de la sra. Vega al Ple: patètica!

Anònim ha dit...

nomes una coseta...... veig el bloc verd fosc de bilis

Anònim ha dit...

no és veritat. el veus verd fosc de decepció del que és capaç de fer gent que suposadament es diu progressista i s'ajunta amb persones sense escrúpols. res més.

Anònim ha dit...

És el mateix verd de sempre t'agradi o no. Sembla mentida que després, segons vosaltres, haver guanyat la guerra (us agrada el bel·licisme), aneu pel carrer i pels blogs amb cara de pomes agres, com si tinguéssiu restrenyiment i vergonya del que heu fet al poble de Malgrat i a la natura, heu de saber que la terra és viva encara que no us ho sembli i té memòria, algun dia, com ja està demostrant, us tornarà el que li esteu fent, per uns quants euros de més, que el dia que moriu no us valdran de res en el més enllà.

Anònim ha dit...

VOLEM FOTOS DEL PLE

VOLEM FOTOS DEL PLE

VOLEM FOTOS DEL PLE

PENJEU FOTOS DEL PLE

PENJEU FOTOS DEL PLE

Anònim ha dit...

Com pot la regidora de medi ambient votar a favor d'un projecte que no és respectuós amb aquest medi? Com pot aquesta regidora presentar-se davant dels seus alumnes i argumentar actuacions d'aquests tipus? Com pot malgastar el diner públic amb "panfletos" paternalistes per demanar-nos que siguem respectuosos amb la mare naturalesa? Com es pot ser tan falsa? Per 34.000 € l'any? No li fa vergonya tot plegat?

Antoni

Anònim ha dit...

En Quinta i en Valiente Fan tandem.Quinta construeix i Valiente avitualla el demes Helectricitat,ect.

Anònim ha dit...

L'únic que voleu és exhaurir a la Conxita, i us fa una ràbia desmesurada veure que no li podeu retreure res perquè ella fa les coses per la via legal i sempre ha actuat amb coherència. ERC fa política bruta!!

La Sra. Verdaguer tractava (durant el Ple) a Campoy amb molta irritació, descortesia i, sovint, ofenent-la a base d’insults. Amb això fa saber als malgratencs que no sap estar al seu lloc i que freqüentment perd el papers. I, a més, demostra que no s'estima als arbres si no al seu orgull i el seu recel vers la Conxita.

...
...
(puc dir moltes més coses del joc brut d’ERC).

Jo si que sento una profunda decepció!

Consell per ERC: Si voleu que els malgratencs us votin feu una política millor que la de Campoy. El que esteu fent, de moment, és intentar demostrar que la Conxita no fa les coses ben fetes (que no s'estima la natura, etc.), però no ho aconseguiu perquè Campoy us ultrapassa com a política i, sobretot, com a persona.

Anònim ha dit...

Sobretot d'amplada.. i que és més "ultra" no hi ha cap dubte.
Delectan's amb més coses brutes de la política d'ERC... tu que pots.

Anònim ha dit...

Fer un bloc per insultar a les altres persones domés demostre que sóu uns éssers simples i més curts que la cua d'un conill. Les veritats (que en aquest cas no ho són) a la cara.

Visca la CAMPOY!

Anònim ha dit...

Nomès cal tornar a escolat el ple epr veure el nivell dels nostres polítics i la conclusió és , senyors, que el PSC i el PP van fer un trist, tristissim paper. No estaven informats i no sabien que contestar. A mi m'agradaria que deixesin de banda aquesta prepotència i es guanyesin el sou que tenen, valdria la pena que fessin l'esforç d'informar-se.
L'oposició va estar magnífica, amb arguments, unida, llàstima que no els van deixar parlar.

Anònim ha dit...

Parlar??, Escoltar?? Conxita??.... són termes compatibles??

Anònim ha dit...

I insultar, desinformar i governar és incompatibles per a l'oposició.

Anònim ha dit...

Primer de tot la Conxita no és un terme.
I sí que són compatibles. Si més no, ella no porta a Malgratencs a favor del primer projecte (que n'hi ha, i molts) perquè xisclein, xiulin, i golpegin paelles cada vegada que la Verdaguer li bé de gust insultar.

PD: L'Oposició no es defenia amb arguments (perquè no es té). Si no que cada vegada que els estrenyien la corda, insultaven. Aquest és el nivell de l'oposició.

Crec que cal dir res més.

Anònim ha dit...

Possiblement és un "termini". Termini d'una vegada i anem per una altra cosa. Pel tant per un ens vols posar la corda... al voltant del coll??

Anònim ha dit...

em sembla que o ets familiar de la conxita o no vas escoltar el ple, l equip de govern va fer pena i això es el que es deia a tot malgrat l endemà, o sento si estas ofés però al poble només es sent una cosa, vergonya aliena de tenir aquest personatjes governant, i si no em creus dona una volta i ja veuràs els comentaris

Anònim ha dit...

veig molt d'odi dels seguidors ultres de la conxita. no comencem a donar lliçons, que la nostra alcaldessa no ha sabut estar al seu lloc en molts moments. no ens hem de deixar picar per dos o tres persones que entren al bloc a intoxicar. penso que la teresa verdaguer és una gran persona, i defensa els interessos del poble. els seguidors de la conxita només personalitzen, ho veuen tot personal!! no us equivoqueu, la gent de la plataforma i els partits de l'oposició seguirem defensant l'arbreda, i farem tot el possible per mantenir un dels pocs llocs emblemàtics que queden al nostre poble. si això us molesta ens sap greu, nosaltres utilitzem tots els mecanismes democràtics. això sí, amb veu alta i clara, malgrat us pesi.

Anònim ha dit...

Si coneixeu persones de fora de Malgrat, pregunteu què els sembla el que va passar al ple. Estan ben informats, aquest ple va traspassar la línia municipal. Tots saben perfectament que el que està passant en aquest equip de govern no és digne ni democràtic. Som la riota per consentir que ens manin uns incompetents.
S'ha de continuar endavant, això no pot quedar així !
Tan que diuen que els defensor del formigó no van sortir al carrer...jo crec que ni sortir, ni parlar, ni debatre, ni posicionar-se. És trist, però no tenen el suport del poble actiu, dels que ens moven perque Malgrat funcioni i el temps passa factura.
Mentrestant, ens anem empassant tot el que ells volen, i no és just.
No volem que continuin destruint el nostre paisatge i la nostra identitat.

Anònim ha dit...

Estic llegin els comentaris que feu les persones defensores de la Conxita i em pregunto si tan l'estimeu perq uè no l'aconselleu bé. Què us sembla el pacte que ha fet? no vau sentir vergonya? Aquest dies em trobo amb persones que no han anat mai a manifestar-se a l'arbreda i que potser els dona igual com acabi el tema. Ara bé el que ningú passa per alt és el govern. La getn va escoltar el Ple i no es tonta. L agent sap entendre el que hi ha i se'n fa creus de com la Conxita ha acabat escollint un pacte amb el PP que no aporta res. Vosaltres mateixos.

Anònim ha dit...

el sou de l'alcaldessa ja és vitalici, fins hi tot quan deixi de ser-ho seguirà cobrant.

Anònim ha dit...

Ei!, anònim de les 7:22h, no t'erris, La Campoy no cobrarà quan plegui, perqué el sou no és vitalici. No t'equivoquis, que no és cert el que dius.

Anònim ha dit...

Pels comentaris q diuen q l'oposició o la plataforma (que perdoneu però no és el mateix) no tenen arguments, només dir-vos que un jutge (que no crec q estigui manipulat) i l'ACA ens han donat la raó. Que s'estava cridant al carrer, evidentment els de la plataforma no tenim més veu pq ningú ens l'ha donat, només un jutge i pq estàvem acusats per els que no ens volen escoltar. Per últim dir-vos que per molt que valoreu a la Conxita i la seva feina dels últims anys, no em puc creure sigueu qui sigueu q us empasseu el pacte amb el PP, ni ideològicament si és q de veritat sou socialistes ni per qui representa aquest partit al nostre poble q és una incompetent com es va demostrar al ple.

Anònim ha dit...

incompetent i caradura pel que va demostrar. Una persona amb dignitat es prepara un mínim d'argument. però això vol dir treball i ja se sap, porta feina. S'ha de tenir molta cara per anar al Ple sense tenir res per dir després del que s'ha fet. I molta cara els socialistes per donar feina a gent com aquesta.

Anònim ha dit...

No arriba a persona, es queda en "anavegaphitecus simplissicimus", parent un pel més evolucionat, però no gaire, del "pierolapithecus catalunicus", un error en la cadena evolutiva humana ple de neurones atrofiades.
Et voilà! aquí està ella!!! chopejant a tope.

Anònim ha dit...

Entenc la ràbia amb la que s´expressen els seguidors de la Conxita.
És una ràbia filla de l´impotència.
Ara se n´adonen que més que guanyar una votació en un ple, el que cal és guanyar la credibilitat i la confiança de la gent.
I aixó ho tenen completament perdut.
Per prepotents, per orgullosos, per manipuladors, per déspotes,
cada dia hi ha més gent que no en vol saber res de tots vosaltres.

I tant sols una cosa respecte a algun comentari desqualificador de la Teresa Verdaguer: la conec just de saludar-la i poques paraules més, peró n´estic ben segur que de les virtuts cristianes que la Conxita ha perdut sota la poltrona, la Teresa n´hi dona lliçons, i sense proposar-s´ho.

Anònim ha dit...

m´han dit que la xita va al Congrés? adéuuuuuuuuuuuuuuu

Anònim ha dit...

va de relleno

Anònim ha dit...

va de relleno

Anònim ha dit...

Ha sigut proposada pel Consell de Federació del Maresme. Una raó per entendre que el PSC té la Conxita com a una política important dins del Maresme darrera del Diputat Manel Mas.

Anònim ha dit...

ho poso en dubte...

Anònim ha dit...

Segun la asanblea del PsoePP de esta semana esta prohibido la palabra de VERRACA. Jorder antes no me hables de esta y ahora no puedo vivir sin la mortadela, pues la mortadela osjodera.

Anònim ha dit...

si us plau, que surti , marxi i no torni. A cobrir el manzanares, Conxita!

Anònim ha dit...

PORQUÉ NO TE CALLAS??






PERQUÉ NO US CALLEU TOTS, COI DE ANÒMALS, QUE NOMÉS SAVEU QUE INSULTAR, SOU UNA VERGONYA!!!
(AIXÒ VA PER LA OPOSICIÓ RETRASADA:ERC,CIU I ICV.)








SI EN FRANCO AIXEQUÉS EL CAP US POSARIA A TOTS A PUESTO!!!

O EN CHAVEZ...

Anònim ha dit...

Em sembla nefast la utilització que es fa de la paraula retrasats, no afegeixo cap comentari més al respecte. Qualsevol persona que per tal d'atacar, argumentar o criticar als altres empra els insults crec que "és poc intel.ligent" i dic qualsevol: d'una banda o l'altre.

En quan que la Sra. Alcaldessa va a llistes o no, potser és perquè el PSOE no té res més. Vull dir, no tothom vol representar un partit polític, no tothom té ganes de posar-se sota les files del PSC disfressat de PSOE. El que penso és el següent: si han de tirar de la Conxita per elaborar una llista es que "la cosa està muy però que muy mal en la política del PSOE". És ben sabut el nivellàs que tenim en aquest poble, les coses com són, evidentment ni tot es fa bé, ni tot es fa malament, però un mínim de sabiduria, de cultura en general, de sapiença normativa, de saber estar, .... que quedi clar que en cap cas estic jutjat la persona, sinó el polític i la conclusió és:

Que Madrid no deixa de ser un reflexe en alta escala de Malgrat, la qual cosa pot ser, perquè a vegades tendim a enaltir les coses i en el fons no són res més que un reflexe del que veiem a casa: o sigui "política vulgar".

Que a Madrid estan desesperats per trobar "el tonto" que es vulgui enmerdar en la política.