dimarts, 29 de gener del 2008

Assemblea

23 comentaris:

Anònim ha dit...

no tansols per defensa

Anònim ha dit...

a l'assablea ja es tractaran els estatuts que s'han treballat

Anònim ha dit...

Hi haura Pica-Pica?

Anònim ha dit...

no necessitem pica-pica per omplir la biblioteca

Anònim ha dit...

pero si h'hi ha, molt millor oi?

Anònim ha dit...

No s'hauria d'anunciar l'assamblea d'aquest divendres?

Anònim ha dit...

Trobo que s´ha fet molt poca difussió d´una assemblea constitutiva. la veritat, de que teniu por? que us prenguin la junta?

Anònim ha dit...

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA

Anònim ha dit...

si, si. amb el ja,ja, però em doneu la raó, eh?

Anònim ha dit...

Però què dius de raó, aquesta assemblea s'ha anunciat com les altres, hi ha un bloc que és prou conegut i els cartells (es fa el que es pot) potser t'has ofert tu a penjar cartells per a informar a tot Malgrat de tots els actes?

Mira que n'hi ha que són buscaraons, si no t'agrada la Junta que s'ha presentat i ha sortit escollida, doncs res, fes-te soci busca un mínim de recolzament de socis i demana una ssemblea extraordinària i presenta la teva candidatura. A veure si algú et vota!!! ara sí que dic ja,ja, ja,... per això de que et votin.

Anònim ha dit...

Exacte. Jo no hi vaig poder esser per qüestions de feina. Però estava perfectament al cas de l'assemblea, vaig veure perfectament la convocatòria i els cartells. Fins i tot observo que l'assemblea va descartar constituir-se una setmana abans perquè a l'ordre del dia no hi figurava el tema de la creació de la junta i la redacció dels estatuts i es va donar el marge d'una setmana m
és perquè el sistema fos el màxim d'obert possible i de participatiu. D'això es tracta. Ara, no confonguem la participació amb què ens hagin de venir a buscar a casa. Per participar en quelcom, s'ha de moure el cul de la cadira i activar les neurones !

Anònim ha dit...

Bosch president!!!

Anònim ha dit...

Per cert,
trobatreu publicat el manifest de la Plataforma també a http://diarimaresme.com/cartes-al-director/cartes-al-director/davant-de-la-mocio-guanyada-pel-psc%11pp/

i un resum a

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2720296

Anònim ha dit...

no acabo d´entendre el comentari del ja, ja. Algú ha dit que vulgui estar a la junta? i això de que ningú em votarà? què vol dir? ho trobo molt hostil. Jo només he expressat el que constato. es va dir que es penjarien els estatuts i no es va fer. es va dir que es faria cartells i no n´he vist cap. Punt i final.

Anònim ha dit...

anònim de les 9.45 --t'he de dir així, ja em sap greu !. No et facis l'innocent: també has dit de que teniu por [no sé qui és aquest teniu, és un concepte tan indefinit com "anònim"], de que us prenguin la junta ?, com si a algú li semblés rellevant a la plataforma el tema de la junta !. El que ens interessa són els estatuts, que tinguin contingut, i les accions !. L'única cosa rellevant ´ñes que sigui qui sigui de la junta --jo no hi seré !-- la plataforma continuarà essent una assemblea !.

Sobre els cartells, si haguéssis col·laborat a penjar-ne segur que n'hi hauria més pels carrers. Jo tampoc vaig poder ajudar-hi, però no retrec res als meus companys que si que van dedicar estona a fer-ho.

Anònim ha dit...

Anònim de les 21:01h i 9:45h: veient el teu interés en el tema, i la ràbia continguda, dubto que no sabessis amb temps que l'assamblea de constitució es celebrava el passat dijous. Una altre cosa és que no poguessis o volguessis assistir-hi. Es va dir la setmana anterior que es celebraria el dijous passat, per tant la gent que estava interessada sabia amb temps suficient que es celebraria l'assamblea. Que cartells no se'n van penjar? mira, potser si, jo el vaig rebre per correu, i podia haver-lo imprimit però no hi vaig pensar i no ho vaig fer. Però veient com entres i et mous pel bloc dubto que no haguessis llegit la convocatòria per aquesta pàgina, o escoltat ràdio malgrat o amb el boca orella. Sí, els estatuts no es van penjar, però les tres persones que els van fer, treballen com tu i jo i no cobren per fer els estatuts, pertant, una mica de paciència, assistir a l'assamblea, i veuries que si en algun punt no es va estar d'acord es va valorar i si calia modificar. Dubto que els criteri de tots els assistents fos dolent i només el teu sigui el bo. Confia una mica amb la resta de veïns, jo hi confio. I quan dius que en son quatre: "quatre pedres" és el nom, votat democràticament a l'assamblea passada, on també es van proposar altres noms, si no m'equivoco uns cinc més, però alhora de les votacions va sortir aquest. Pel què fa als representants membres de la junta, si no recordo malament a l'assamblea anterior es va dir que tothom que volgués presentar-se en grup o individualment que ho digués el dia de l'assamblea o si no podia venir que ho fes extensiu algun altre membre de l'assamblea per fer-ho arribar. Va arribar al dia i el moderador va dir repetidament si hi havia alguna persona interessada en presentar-se, i de tots els assistents els únics que es van representar van ser l'actual junta. A mi ja em sembla bé, perquè si jo hagués volgut presentar-me hagués pogut fer-ho, tinc prou personalitat i veu per dir-ho en una assamblea, al igual que la resta de veïns que vam assistir, per tant confio amb els representants escollits, a més, l'assossiació quatre pedres pren les decisions per assamblea, no entenc tanta preocupació, aquí ningú va en contra de ningú. Les regles del joc és acceptar el que diu la majoria, ja que som una assamblea. I sobre el tema del contenciós, s'està estudiant, t'animo a que vinguis a les assamblees i donguis el teu punt de vista. Recorda que l'assamblea és aquest divendres a les 8:30h, potser si assisteixes s'acabaria el mal rotllo perquè veuries de primera mà com actua l'assamblea, ara ja saps el dia i l'hora.

Anònim ha dit...

Llegint de la manera que t'expresses, insisteixo mai ningú et votaria, ja, ja, ja, ... si això et sembla hostil veus poc les notícies i els conflictes bèl.lics que es narrn cada dia.

A part d'aquest apreciat anònim, m'agradaria fer una crida al fet de:

1.- No hem de defensar quelcom que no és atacat; que les assemblees són públiques és un fet, que es diu també és un fet.

2.- Les coses es van publicant al bloc, quan és pot. Ara que, tu anònim, si no tens res més a fer, ja que unes eleccions no les guanyaràs mai, podries gestionar la pàgina web i segur que amb les teves ganes de rapidesa i la teva sapiença, les coses es publicaran d'un dia per l'altre. Ànims valent/a.

Anònim ha dit...

Me n'oblidava:


Punt i final!!

Anònim ha dit...

davant els vostres comentaris tan amables amb la crítica penso que realment l´assemblea no és lloc per mi. El vostre concepte de debat és molt estret de mires. només he expressat el que penso.lamento molt haver ferit la vostra autoestima i, sobretot, lamento encara més el temps perdut fins ara per intentar aportar alguna cosa a la plataforma.crec que sense gent com jo que té el costum de dir el que pensa us anirà millor. En el fons critiqueu als que manen però vosaltres seriu molt pitjor.Sobre el tema de les eleccions no patiu. no se m´ha passat mai pel cap. fa 4 dies que visc aquí.

Anònim ha dit...

Ei anònim que et dediques a escriure també al post de més amunt afirmant que l'associació durarà 4 dies i en el de l'arbreda dient que la Núria A. sempre ho vol fer tot a la seva manera. Si és que quan t'hi poses arrasses!!!!!

Una coseta, ni que fes 400 anys que visquèssis aquí, crec que igualment no guianyaries unes eleccions. En les teves paraules es veu el poc carisme que pots tenir a la vegada que el poc que et pot interessar la defensa d'aquest poble.

En quan a l'autoestima, no pateixis, tenim l'autoestima molt alta, si no fos així, no ens dedicariem a dir i a fer el que fem, entre d'altres, perquè ens pot caure una denúncia o ens poden dir rates,... per aguantar això fa falta tenir molta autoestima, la mateixa que es té la nostre alcaldessa (que per aguantar les crítiques també nha de tenir) i això és innegable. Procura tu mateix i per tu mateix autoanalitzar-te, sempre és un bon exercici.

La teva opinió mai l'he sentit en les assemblees, potser per problemes d'autoestima o inseguretats??? No ho sé, jo personalment, estaria encantat d'escoltar-te ja que els diferents colors m'encantes i és com més s'apren. Però malauradament no seré jo qui et convidi, suposo que ets prou fort i decidit com per no necessitar invitacions per assitri als llocs.

Ara que un dubte m'ha quedat, què és el què has aportat a l'assemblea????

Anònim ha dit...

No m'agrada fer d'Helena Francis --la del consultori sentimental de la meva infantesa, però et llegeixo, anònim desenganyat --és curiós que optis per l'anonimat i després demanis debat, diàleg, transparència..., i em quedo parat que encara posis en qüestió que no es pugui debatre després de veure que tothom debat sobre tot, que qualsevol tema pot ser objecte de discussió, que qui vulgui pot expressar el seu punt de vista, al bloc, les reunions, cara cara o anònimament...M'atreveixo a proposar-te que et plantegis si no podria ser que una part del problema fos teu. Vull dir que potser ets tu qui no està habituat al debat, a la crítica constructiva, a cedir davant de les opinions d'altres, a respectar les majories --només és una hipòtesi que tu pots trobar errada, és clar. I tranquil l'autoestima --quem'imagino que no és tan alta com la teva-- no ha patit gens. No sé qui ets però estic segur que no has perdut el temps fins ara i que les teves idees hauran sigut molt valuoses. Així recordo jo totes les idees de les persones que han fet costat a la plataforma durant aquests mesos. Gràcies per això. La porta és oberta a les teves crítiques i idees, esperem que t'ho repensis. plataforma.

Anònim ha dit...

Benvolgudes persones que ho sabeu tot i goseu jutjar als altres. Segurament el problema deu ser meu. No goso dur la contrària en el tema. És mentida que tingueu la porta oberta a les critiques i sinó ja em direu a que vé la discussió que teniu al bloc sobre l´assemblea de divendres. He pres la paraula a les assemblees, però sense massa èxit. Com no pertanyo a cap claca, doncs això, ni cas. De totes maneres,això no m´ha molestat, és lògic. El que no em sembla lògic és que expressar el que penso suposi convidar-me a no tornar. No patiu. No ho faré pas. Ara bé, certament m´he endut un desengany sobre vosaltres. El to de les vostres respostes deixa molt a desitjar. Per cert, els comentaris als blocs acostumen a ser anònims i no per això s´insulta ni es falta al respecte a gent. Aneu de molt bon rotllo, però no sou sincers.

Anònim ha dit...

jo no sé si m'has llegit bé: "La porta és oberta a les teves crítiques i idees, esperem que t'ho repensis". Només et demanava que posesseis una goteta d'autocrítica tu també --com la posem tots. D'altra banda, insisteixo: justament si debatem i critiquem el que ens sembla és perquè la porta a les crítiques és oberta de bat a bat. En fi, tu mateix --jo ara mateix no sé que faré.