dissabte, 19 de gener del 2008

Assemblea

Dimecres 23 a les 9 del vespre a la biblioteca La Cooperativa.

Ordre del dia:

1. Informacions i debat sobre les possibilitats de fer al·legacions contra la moció aprovada per l'equip de govern del PSC-PP.
2. Informacions sobre els procediments a seguir per a la constitució formal de la Plataforma com a entitat dedicada a la defensa del patrimoni natural i històric de la vila (preservació, estudi, divulgació i debat).
3. Debat sobre la proposta de la comisió lúdica de muntar una carrossa sobre la riera al Carnaval.
4. Presentació i debat sobre l'esborrany d'un comunicat als mitjans de comunicació expressant l'opinió de la Plataforma sobre la moció de l'equip de govern de la coalició PSC-PP.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Endavant les atxes. Hem de seguir treballant!!

Anònim ha dit...

i també em de seguir donant pel cul. Peró proposo que la plataforma no hi hagi ningun representant de cap partit politic.

Anònim ha dit...

ui jo, que et veig perdut. Et penses que ens enredaràs? ai em el meu jo que va perdut, troba't! que la Plataforma no ha dit res de tot això. A! a veure si no fem faltes!

Anònim ha dit...

Avui la Plataforma Salvem la vall de la riera de Pineda ha fet un comunicat dient que no és normal que actualment es puguin executar projectes aprovats amb lleis del 90. Que la normativa actualment ja és un altre i que ja no s'haurien de fer calaixos de formigó a les rieres.