divendres, 4 de gener del 2008

Assemblea

Dilluns dia 7 de gener
a les 9 del vespre
a la biblioteca La Cooperativa

31 comentaris:

Anònim ha dit...

Por lo que he leido en diferentes blogs y en la prensa en el dia de hoy, veo que mi partido ha tomado una decisión sobre la riera.
Me gustaría aclarar que lo que ha decidido la Sra. Ana Vega, en ningún momento se ha votado en una reunión de la ejecutiva local del partido, más bien parece que ha sido una decisión propia ó de unos pocos, sin tener en cuenta el voto de los demás. En las pasadas elecciones yo iba cuarto en la lista del PP a Malgrat y creo que mi palabra se debería haber tenido en cuenta.
De todas formas quiero dejarlo muy claro, yo estoy a favor del segundo proyecto que ha realizado el ACA sobre la riera.
Parece que algunos quieren llevar el partido a su manera, pues que lo hagan, pero sin mi persona formando parte de este proyecto.
Rafael Torres Palop "Charlie"

Anònim ha dit...

Gràcies Charlie, gràcies a la contibució de tots les coses i les persones van ocupant el seu lloc. L'evidència i que ningú digui el contrari perquè serà fals: la riera val 24.000 euros i tan culpable és qui els accepta com qui els dóna. Ara també dir-te que a nivell de partit potser que poseu ordre i recomeneu alguna dimissió.

Anònim ha dit...

Com a votant del PPC veig molt noble l'aclariment de qui pren les decisions però crec que allò que hauries de fer és posar nom a aquestes persones per que tot el poble sàpiga qui són els culpables que els nostres fills no puguin gaudir d'un indret tan singular i únic que tenim en el nostre poble.

Anònim ha dit...

aquina biblioteca a la de l'institut o la municipal

Anònim ha dit...

posa Biblioteca la cooperativa!!!!!

mac ha dit...

assenblea per parlar de què? potser caldria que ho expliquéssiu, no?

Anònim ha dit...

FAIG UNA CRIDA,A L'ALCALDESA,A TOT L'EQUIP DE GOVERN I A L'ANA VEGA.
CONXITA T'HO DIC PERQUE ET CONEC,DESFESTA DE LOGULL I LA SOVERVIA QUE T'ENCEGEN,JA QUE AIXO ES MALALTIS I N'HAS FET UNA COSA PERSONAL DE TOT PLEGAT.
VOLDRIA CREURA I VEURA QUE ETS MOLT MES INTEL.LIGENT DEL QUE ESTAS DEMOSTRANT FINS ARA,I CREUME, RECTIFICAR, ES DE SABIS.

A L'EQUIP DE GOVERN,D'IR-LOS,QUE NERON,BA CREMAR ROMA PERQUE ELS SEUS CONSELLERS L'HI REIEN LAS GRACIES,PER TAN,FORMAVEN PART ,I N'HEREN PROU CULPABLES DEL DISVARAT.EL CONSELLER ES PER ACONSELLAR,VULL CREURE QUE ENT TENEN CONCIENCIENCIA D'AIXO.

L'ANA, QUE TAMBE LA CONEC, ESTA CLAR QUE FA EL QUE FA PELS DINERS,JA QUE HA QUEDAT CLAR QUE EL PARTIT NO LA RECOLSA I BA PER LLIURA I AIXO NO DIU RES EL SEU FAVOR NI COM APERSONA.
PER ACAVAR,ELS DEMANO A TOTS UN ESFORÇ D'UMILITAT I RECAPACITACIO I NO EN FACIN UNA VERALLA POLITICA,DONç, ES EL POBLE QUE ELS O DAMANE I NO ELS PARTITS.

UN CIUTADA

Anònim ha dit...

Como votante del PP, quiero decir que me defraudó mucho la Sra. Vega el passado mes de setiembre cuando voto a favor de la moción que propuso ERC+CiU+IC. Me alegra saber que a reconsiderado su postura ya que rectificar es de sabios.
Al Sr.Charlie decirle que su afinidad con el Sr.Tagua es comprensible su posición respecto los arboles. La intromisión de terceros en el partido gracias a la ayuda del Sr.Tagua a comportado la ambiguedad de votar una cosa, después otra y finalmente otra. La coherencia debia ser la posición inicial y como hizo el Sr.Tagua y a la Srta.Martinez votar a favor de la primera propuesta y no hubieramos llegado a este circo con unos pocos del pueblo.

Anònim ha dit...

Entenc que ara hi hagi la pataleta col.lectiva i es busquin arguments com els que exposa la Srta. Núria, sobre el dret o no d'urbanitzar zones inundables. El que em preocupa es veure com partits que són a l'oposició s'afageixin a la batucada. Srs i Sres de l'oposició la batucada la tenien que haver fet el dia que es va aprovar el projecte inicial en el Ple Municipal i no ara que amb la rabieta del pronòstic. Ara tot són crits i mala sang. No han fet bé la seva feina i s'escuden amb la càrrega contra l'alcaldessa i amb normatives, directives i altres parafarnalies de no assumir que han fet malament la seva feina. El poble ja els va passar factura el passat maig quan tots vostés donaven per fet el canvi i el poble els tornarà a passar factura per l'espectacle que estàn donant. Per governar encara no estàn llestos.
Un ciutadà (amb menys faltes d'ortografia que en Garriga)

Anònim ha dit...

els meus fills ja saben el desig per l´arbre dels desitjos, i nosaltres també. SALVAR LA RIERA !! i els vostres? i vosaltres?
ELS REIS D´ORIENT TENEN MOLT EN COMPTE L´ARBRE DELS DESITJOS, I HAURIEN DE SABER QUIN ES EL NOSTRE DESIG ¿NO TROBEU?

JOAN.

Anònim ha dit...

El post de les 16:01 es de la mateixa alcaldesa,amagada en l'anonimat,es clar.

Anònim ha dit...

Caram l'alcaldsa ,s'ha fotut amb mi sensa tenir-hi res a veure,quin honor.
Ssalutacions.

J Garriga

Anònim ha dit...

no crec que sigui l'alcaldessa, joan. Si ho és li han retocat l'escrit, com tots, perquè escoltant com parla, m'imagino que al campionat de faltes també ocuparia un bon lloc.
Un lloc tan alt com el que ocupa en mala fe política --n´és la campioníssima. Ara resulta que els partits no poden rectificar una cagada com la seva i treballar per aconseguir un projecte millor.
Aquesta si que s'estima més que la seva col·lega ser partia antes que doblà

Anònim ha dit...

Garriga, avui surts al malgratot i no com a polític.

Anònim ha dit...

Sr. Anònim de les 16:01

El que jo he penjat no és fruit d'una pataleta col.lectiva, no s'equivoqui, exerceixo el dret de participació com a ciutadana lliure. No em motiva cap mena de pataleta, simplement cito normes per si a algú en algun moment se li obliden. La llei i el reglament d'urbanisme, regeixen l'activitat municipal per, entre d'altres, controlar l'activitat particular, la mateixa que jo, vosté i el de més enllà han de complir, per tan ens vinculen a tots. En la seva exposició parla d'arguments, no són arguments el que jo he penjat, són obligacions, però vaja si es vol informar més la llei d'urbanisme l'ha pot trobar en qualsevol enllaç d'internet i suposo que els membres de l'Ajuntament la deuen tenir per la mà. En la seva opinió diu "el dret o no d'urbanitzar en zones inundables", no deixi la porta oberta a interpretacions, la llei és prou clara: no hi ha dret a urbanitzar en zones inundables, està prohibit.

Salut.

Núria.

Anònim ha dit...

Ben dit Núria!
Llàstima que en aquest poble les lleis se les passin pel forro. Em sembla que ja n'hi ha prou de predre el temps amb assemblees,hauríem de passar a accions més contundents. Si la llei no ho permet, denunciem!

Anònim ha dit...

Estic fart de comentaris com el de les 16.01. Fart de que s´acusi de pataleta col.lectiva a l´oposició. Jo, senyor meu, veig una oposició que ha encaixat millor que altres els resultats. No és una oposició resignada i tampoc té mala llet. Veig gent que fa el que se suposa que ha de fer un polític, escoltar i mirar d´actuar segons el que creu que ha de fer. Aquest concepe decoherència que alguns defensen no l´entenc. No entenc que alguns es considerin amos absoluts de la veritat i la coherència. Crec que el que fa l´oposició és coherent, fins i tot més que el que fa el govern, que es contradiu a cada passa. Endavant.

MALGRATOT ha dit...

"Un ciutadà (amb menys faltes d'ortografia que en Garriga)"

Quina superbia la teva anònim 16:01
Aquesta frase, et qualifica com un autèntic energumen malgratenc, només un tarat com tu podria escriure-la. Però no et preocupis, no ofen qui vol... i al poble tothom ens coneixem.

Anònim ha dit...

Malgratot, com dèia el Sr.Mourinho: "lo tuyo es puro teatro, pero teatro del bueno".

Anònim ha dit...

Per teatre del bo, no et perdis l'obra que actualment representen amb sorprenent èxit i des de fa mesos a l'ajuntament de Malgrat.

Anònim ha dit...

he passat pel carrer Nàpols i a dues cases hi havia a la porta una muntanya de carbó.

Anònim ha dit...

si són les cases de la bona gent que li diuen coherència a tapar-se el darrera de casa. Llàstima que no es tapin les vergonyes també.Si tota la coherència fos això, oi?

Anònim ha dit...

Malgratot, veig que vas censurant els comentaris que no t'interessen, després t'omples la boca de llibertat d'expressió. Anem ve!

Anònim ha dit...

Però que diu aquest borinot feixista?

Anònim ha dit...

El que diu es que encara hi han feixistes que els molesta que la gent que no opina com ell opini.

Anònim ha dit...

Com ja t'he dit al poble tots ens coneixem i sabem bé on es troba la genuïna actitud feixista i aquesta, mal et pesi, es troba a l'ajuntament i en els seus servidors, amb la seva actitud més pròpia d'un règim totalitari que d'una democràcia. Recordem que A. Hitler va fer-se amb el poder d'Alemanya com a lider del Partit Nacional Socialista dels Treballadors Alemanys (conegut vulgarment com a partit nazi). Per tant, i com pots veure, el nom no fa la cosa, i vosaltres, com en Hitler, ja no enganyeu a ningú, ni sou socialistes ni sou obrers, l'únic que sou, això sí, és espanyols i d'allò més penós i caspos.

Anònim ha dit...

Borinot, tranquil!!, no et deixis picar per aquests energumens

Anònim ha dit...

Llegiu l'últim post del meu gos i jo.

http://ssrabat.blogspot.com

Montse

Anònim ha dit...

tothom al ple del dia 10, si us plau, encara que estigui perdut tot em de demostrar el nostre desacort amb els pactes que es fan el nostre poble

Anònim ha dit...

respuesta al de las 15.35, como ex votante del pp,yo creo que la ana tenia que seguir con lo que voto ella antes, y no hacer toda esta pantomima que esta haciendo, así si que se le ha visto el plumero, antes no tenía el dinero ni era segunda teniente de alcalde, para mi es una verguenza que esta mujer codiciosa esté en el ayuntamiento,vaya regalos les dejaremos a nuestros hijos y nietos

Anònim ha dit...

espero que quan els meus fills siguin més grans ja no hi sigui, ara són menors, i per si de cas, els tapo els ulls