dimarts, 12 d’abril del 2011

El Punt 12-04-2011

CiU: “L'ACA no ha donat el permís per cobrir Can Feliciano”

L'alcaldable Neus Serra assegura que en la documentació que l'agència ha fet arribar a l'Ajuntament no hi ha cap autorització explícita

12/04/11 02:00 - malgrat de mar - Teresa Márquez

“L'alcaldessa, Conxita Campoy, ha fet un anunci que no s'ajusta a la veritat, perquè l'ACA no ha donat cap permís explícit a l'Ajuntament perquè es pugui cobrir el tram de la riera a Can Feliciano”. L'alcaldable per CiU a Malgrat, Neus Serra, va respondre ahir a la informació donada dissabte per Campoy sobre el fet que la Generalitat havia acceptat finalment que l'espai de Can Feliciano, canalitzat amb formigó l'estiu passat, s'havia d'enllestir instal·lant una llosa de formigó que permetés en un futur la seva urbanització. Segons Serra, la documentació relativa al cobriment i a la qual ha tingut accés correspon a l'11 de març. “En aquest informe des de l'ACA només s'especifiquen quins han de ser els criteris que caldria complir en cas que es volgués tirar endavant el cobriment, però en cap cas es parla de donar permís”, indica la regidora i portaveu municipal de la federació nacionalista. En concret, CiU especifica que l'informe de l'ACA recull que “el possible projecte de cobertura de l'endegament de la riera de Palafolls al tram del carrer de Can Feliciano hauria de complir els esmentats criteris de dimensionament tècnics de l'ACA i el que està establert en el reglament del domini públic hidràulic per tal de poder ser autoritzat”.

Per Serra, l'anunci fet per l'alcaldessa als mitjans de comunicació ha estat “precipitat”. “En cap cas s'ajusta a la realitat i se'n vol treure un clar rèdit electoral”, hi afegeix.

La plataforma hi intervé

L'anunci de l'alcaldessa també ha obtingut resposta de la plataforma Salvem la Riera de Can Feliciano. L'advocada de l'entitat, Núria Casajuana, va explicar que l'ACA no podia haver donat el vistiplau “a un projecte que encara no ha vist, perquè no l'hi han presentat”. En l'informe de la Generalitat s'especifica que, l'octubre del 2010, el govern local va sol·licitar autorització a l'ACA per fer les obres de cobertura. Al desembre, aquesta li va reclamar el projecte, que encara no havia rebut. “El mes de gener, el govern li va respondre que no volia autorització per al projecte, sinó un informe previ sobre la viabilitat d'aquesta opció”, va explicar Casajuana, que hi va afegir que l'interès de Campoy era “precisament saber si el cobriment era possible o no, per tancar el procés i evitar que en un futur aquest tram es pogués tornar al seu estat natural”.

“En tot cas, primer s'haurà de fer el projecte, després aprovar-lo inicialment, enviar-lo a l'ACA i que aquesta s'hi pronunciï”, va dir Casajuana, que va insistir: “L'última paraula, perquè la riera és competència seva, sempre la tindrà l'ACA”. L'advocada, a més, no descarta que la plataforma presenti un altre contenciós contra el projecte si s'acaba fent.

L'ACA precisa

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) va confirmar ahir que havia fet arribar un informe a l'Ajuntament de Malgrat a principi del mes passat amb els criteris tècnics que hauria de complir l'espai per poder tirar endavant un futur cobriment. “En el mateix informe s'indica que, per procedir a una autorització, caldrà que l'Ajuntament presenti un projecte complet, i a quins requeriments caldrà que l'esmentat projecte s'ajusti”, especifica la informació facilitada per l'ACA. Si des del consistori es presenta un projecte –de fet, l'alcaldessa ja va avançar que s'hi està treballant– que tingui en compte les demandes fetes des de la Generalitat, aquesta insisteix què s'estudiarà la viabilitat o no de fer el cobriment de Can Feliciano.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Com us veneu pels polítics! Increible!

lunette de soleil dolce&gabbana ha dit...

ok.trop cool et je reviendrai la prochaine fois.

Unknown ha dit...

Based on a true story, north face discount is a suspenseful adventure film about a competition to climb the most dangerous rock face in the Alps.

Unknown ha dit...

Pena nao escrever em espanhol mas gostei das fotos.
http://nossasviagenspelobrasil.blogspot.com/

Anònim ha dit...

I liked it so much and very interesting, too! Thanks for sharing the experience.
Wonderful post, really great tips and advice. I was interested by your comment,
Las Vegas Holiday Packages
Cheap Las Vegas Holidays

custom essay ha dit...

Great post, I enjoyed ready reading it, Keep posting good stuff like this.

essay writing help ha dit...

good

goodshopping ha dit...

Do you know how to keep a good mood. Just remember to pay attention to the fashion trend of Kelly Hermes Bag such as Hermes Birkin Bag Price or the other styles like cambridge satchel. I promise you will relax yourself. So come on, know more fashion style arround you and make yourself more confidence. You will like it.

qifei2012 ha dit...

After that here is another assortment of physical exercises within this e-book Insanity workout. Just be sure you issue your current medical doctor in advance of starting out a program about tough working out p90x workout plan 90 day workout. You actually acquired testosterone quantities much like these types of exercising, even so will almost certainly have a range of that turn into preferred p90x workout. The biggest thing to reflect after is usually to always keep anxiety our body with brand-new together with approaches.

abigail ha dit...

portefeuille hommes
portefeuille juicy
portefeuille lacoste
portefeuille louis vuitton
portefeuille miu miu
portefeuille prada
ceinture en cuir
ceinture en cuir armani
ceinture en cuir burberry
ceinture en cuir calvin klein
ceinture en cuir chanel
ceinture en cuir dior
ceinture en cuir dolce gabbana
ceinture en cuir ed hardy
ceinture en cuir fendi
ceinture en cuir hermes
ceinture en cuir levis
ceinture en cuir louis vuitton

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.