dimarts, 3 de març del 2009

De pudors, culpables i embolicadors

Seguint els consells de la nostra alcaldessa pengem la transcripció literal del què va respondre a la veïna que es queixa de "presumptes" pudors de la Riera (tram de Can Feliciano). Queda a les vostres mans el fer-ne la corresponent valoració.

La veïna entra i exposa la pudor que li ve de la riera, ...

L’alcaldessa respon:

“Tu parles per la part de la polèmica de Can Feliciano, Rosa jo ho dic perquè ho sentí tothom, quan l’Ajuntament decideix arreglar aquesta Riera és per dos raons, una perquè es converteixi en un passeig d’eix vertebrador, perquè la gent pugui arribar al parque i del parque de dalt al parque de baix i del parque de dalt a la plaça de la barretina i que tan el turista com el de fora doni vida al poble i que per tan això està molt pensat i meditat, l’altre és perquè a sota d’aquesta riera famosa que és la zona verda per segons qui del pulmó de Malgrat i que jo no he vist passejar mai a ningú, eh!!, ara de tan en tan hi va algú” la veïna diu “a on a on?” L’alcaldessa respon “per la Riera” i la veïna diu “doncs jo no veig a ningú” i l’alcaldessa diu “eh, per això i de tan en tan hi van perquè han de demostrar que la riera és el pulmó verd. Aquesta Riera a sota hi havia la tuberia de porqueria de sanejament i que per tan hi havien connexions molt mal fetes i en el carrer de Riera sobretot, quan plovia, allò què dèiem del que passa en el passeig Marítim a baix passava a dalt, entrava amb càrrega i sortia la porquería pel carrer de Riera, les compreses,... bé, el que surt amb porqueria d’aquestes, no?, per tan la intenció era també donar un dimensionat en aquesta tuberia perquè es pogués arreglar i a vegades, doncs, bueno, passen coses en els Ajuntaments que per més que tu vulguis explicar les coses, doncs, aaa!!, no interessa escoltal-se i això ha quedat paralitzat, com es resoldrà aquest tema, no ho sé, estem fent tot lo que puguem amb l’ACA, jo entenc que al final es resoldrà i que l’Ajuntament al final farem allò que vam dir que faríem, però que porta un retràs d’un any o dos i que bueno i que estem aquí”.

La Sra. explica, una vegada més, que fa pudor, que fa 21 anys que hi viu i que mai havia sentit pudor, però des de aquest estiu passat sí, diu que ara no se sent, però com hagi de passar un altre estiu així i que fa molta pudor,...

La Conxita diu “que sí, que sí, que tens tota la raó i que això ara estaria canalitzat, que estaria pues mira mínimament bé i que pues mira aquí estem i a veure com ho podem resoldre, jo crec, jo et puc dir, que crec que es resoldrà, eh!”

La dona insisteix amb la pudor, …

La Conxita diu “que sí, que sí, és una llàstima perquè coses que podrien estar resoltes i que es podrien haver arreglat, pues aquí estem”

La veïna insisteix i diu que en d’altres veïns li entra la pudor pel darrera.

La Conxita diu “que sí, que sí i que sàpigues que fem tot el que podem i que quan les coses s’emboliquen després costa molt desembolicar-les, ara que al final es desemboliquen, però costa més”.



DECLARACIONS DE LA PLATAFORMA EN DEFENSA DE LA RIERA
DE CAN FELICIANO A LA RÀDIO.
La Plataforma en Defensa de la Riera de Can Feliciano arrel de les paraules de la Sra. Conxita Campoy, Alcaldessa de Malgrat en el programa línea directe del mes de febrer d’enguany, vol fer una sèrie d’aclariments:

En quan a la Riera de Can Feliciano: De cap de les maneres es pot atribuir a les persones que han demandat al jutjat contenciós administratiu la nul·litat de l’acord de Ple pel qual es sol·licita la continuació de les obres segons el projecte primer i no l’alternatiu, la responsabilitat dels problemes d’olors que l’espai provoca. Tan és així que, la Plataforma va sol·licitar, entre d’altres i tot sabent que és obligació de les Administracions actuants, la mesura cautelar de mantenir aquest espai en condicions de salubritat, higiene i seguretat. Aquesta mesura ens va ser denegada perquè la Jutgessa reafirma que aquesta ja és una obligació de les Administracions. En conseqüència i per tal d’advertir als veïns “presumptament” afectats per les pudors, diem:
  • Que aquesta queixa l’han de dirigir a l’Ajuntament de Malgrat que és qui té l’obligació de donar solució, conjuntament amb l’Agència Catalana de l’Aigua.
  • Que no compartim, sota cap concepte, que la manera d’evitar problemes d’olors sigui la de formigonar la riera, perquè no és cert.
  • Que tampoc acceptem que aquest espai hagi de passar pel seu cobriment per crear un eix cívic i vertebrador/passeig. Aquest concepte apareix per primera vegada i en aquest tram en l’acord de Ple del 10 de gener de 2008 i aprofitem per informar tan a les persones del poble com als veïns de la zona que aquesta petició de modificació “nova” ha estat denegada per l’Agència Catalana de l’Aigua, que és qui ostenta la competència de zones fluvials.
En quan a la tala de l’arbrat de Malgrat: La Plataforma Salvem la Riera de Can Feliciano, vol denunciar públicament la falta de sensibilitat de l’Ajuntament vers els arbres de Malgrat i les tales que recentment s’han realitzat per ordre del consistori (com per exemple la realitzada al Polígon Industrial la setmana passada). No ens oposem al fet de que en primer lloc cal salvaguardar la seguretat de les persones, ara bé, creiem que hi ha una manca de planificació i coneixement en la matèria que ha provocat que en els últims dos mesos s’hagin tallat més de 15 arbres en el municipi. S’han tallat, no s’han podat, ni s’ha trasplantat. Per això plantegem que si no disposen de prous coneixements: No plantin més arbres si al cap de dos, tres, quatre o deu anys els han de tallar de soca a arrel.

I, per últim, volem deixar clar que les opinions de la Plataforma en Defensa de la Riera estan preses en Assemblea i que les fem emparant-nos en la participació ciutadana, concepte gens acceptat per l’equip de govern municipal.

Doble clic per ampliar

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Las podors son degudes a que en no poderse fondre l'aigua i quedar estancada es podreig,i aixo passa perque la terra i porqueria acunulada en l'interior del canal, impedeig la sortida d'aquesta com aconsecuencia de la deixedesa dels responsables del lloc a netegar.
Caldri que els veins o tingesin en compte a l'hore de queixar-se,i pensar que tenir autoritat no es tenir rao.

JG

Anònim ha dit...

A aquesta dona, ara que s'ha liat amb la perla del PP per seguint xupant li escau molt l'epítet de "la desembolicadora". A l'infern l'estan esperant amb els braços oberts per tots els pecats comesos encara que a ella, pietosa beata, sembla que li és ben be igual. La pela és la pela!

Anònim ha dit...

.L’alcaldessa de Malgrat de Mar denuncia una campanya de desprestigi cap a la seva persona.
Per Ràdio Palafolls ⋅ març 6, 2009 ⋅
Conxita Campoy assegura que des de fa temps hi ha orquestrada una campanya a Malgrat per desprestigiar-la.
Segons explica, en declaracions exclusives a RP, fa temps que hi ha la intenció de fer creure al municipi que l’alcaldessa és una dictadora i que pren les decisions sense comptar amb els regidors del consistori. Campoy, però recorda que totes les decisions que s’han pres al municipi s’han dut al plenari local.

Segons l’alcaldessa aquesta campanya constitueix al mateix temps un insult cap als treballadors de l’Ajuntament de Malgrat i alhora a departaments de la Generalitat que inspeccionen la feina del consistori.

Aquestes declaracions coincideixen amb l’aparició d’un comunicat de la Plataforma Salvem La Riera de Malgrat, en referència a la tala de 15 arbres del Polígon de Can Patalina.

En el comunicat s’assegura que Campoy enlloc de governar amb enteniment i saviesa ho fa amb mala llet. El comunicat repassa alguns episodis de la polèmica sobre el cobriment de la riera de PLF al seu pas per Malgrat i més concretament al tram de Can Feliciano. Una polèmica que encara està latent al municipi com es va demostrar ahir, una vegada més, al plenari

Anònim ha dit...

espero i desitjo que la riera que falta per cobrir, es cobreixi l'abans possible i que es converteixi en un eix vertebrador/passeig, ja que soc veí d'aquella zona i m'agradaria veure la riera igual que ha quedat a l'avda. Bon Pastor, ha quedat super maca i elegant i és una rambla preciosa i plena de vida, espero que es treguin els arbres PODRITS I ASQUEROSOS de davant de la Policia i es COBREIXI per molt que hagi estat denegat com dieu... espero que n'estiguin treballant perquè es cobreixi i sigui un passeig, sino ja inisistirem els veïns que estem farts d'aquesta pudurenta i penosa riera tan cutre i marrana plena d'arbres morts i fantasmes, VOLEM EL PASSEIG JA!!! que fàcil és defensar la riera quan només la veieu de pas i no conviviu amb ella eh... si us agrada la riera pq no aneu al camp o arbúcies o montseny els caps de setmana??? saltuacions.

Anònim ha dit...

aquest es el TORERO;I HOLE.

Anònim ha dit...

aquest es el TORERO;I HOLE.

Anònim ha dit...

Acabo de llegir que la Sra Conxita Campoy ha tornat a fer declaracions, és clar, a Radio Palafolls i les he buscat per poder saber que ha dit, sorprenent:

Al Ple del passat dijous va dir que ella no anava fent declaracions, tots sabem que, des de l'afer de la Riera se n'ha fet un tip, i ara li ha faltat temps per tornar-hi.

Denúncia una campanya de desprestigi cap a la seva persona.
Quina campanya, qui desprestigia? Hauria de rellegir-se les diferents declaracions que ha fet en les que ha insultat i desprestigiat a ciutadans i ciutadanes i a càrrecs d'organismes dependents de la Generalitat.

Segons explica, en declaracions exclusives a RP, fa temps que hi ha la intenció de fer creure al municipi que l’alcaldessa és una dictadora i que pren les decisions sense comptar amb els regidors del consistori. Campoy, però recorda que totes les decisions que s’han pres al municipi s’han dut al plenari local.

Només faltaria que no les passes pel Plenari, ara, això que compte amb els regidors, és qüestionable, molts seguim els Plens per la radio i escoltem les seves paraules.
Respecte a la intenció de fer creure al municipi que és una dictadora, que li molesta? En aquesta frase el mot s'utilitza com a adjectiu, ja que es refereix a una persona dictadora, i segons la definició que dóna el Diccionari de la Llengua Catalana un dictador: adj Que dicta.

Segons l’alcaldessa aquesta campanya constitueix al mateix temps un insult cap als treballadors de l’Ajuntament de Malgrat i alhora a departaments de la Generalitat que inspeccionen la feina del consistori.

Què pretén amb aquestes paraules? Desviar l'atenció, seguir desprestigiant als que no pensen com ella? ...

Senyora governi, governi per tots els ciutadans i ciutadanes de Malgrat, escolti totes les veus, ningú té tota la veritat, demostri que no dicta, demostri que creu en la democràcia, deixi de fer declaracions atacant a qui no pensa com vostè, accepti les crítiques, reconeixi quan s'equivoca, no digui mentides, no sigui demagoga...

M'he decidit a fer aquest escrit per salvaguardar la dignitat que ens correspon com a ciutadans.

I Visca Catalunya Lliure

Anònim ha dit...

Veï alarmat,a mi tampoc m'agraden les fàbriques pudorenques i allí estan.I ja t'adelanto que la riera no es cubrirà,això està assegurat.

Anònim ha dit...

EL DEL VOLEM EL PASSEIG JA!!em sap greu però no faràs cap pis al darrera de casa teva:no està permès i l'ajuntament ho sap,tampoc es pot cubrir i no ho diem nosaltres,ho diu l'ACA de fet els hi pots preguntar i després compara-ho amb el que t'han promés amb una d'aquestes reunions entre veïns i polítics.

Anònim ha dit...

El que fa tanta pudor és el fart de mentides i promeses per desviar l'atenció.
Si Can Feliciano està com està, és per què s'ha anat reduïnt la vegetació que hi havia, recordeu quan hi havia la caseta que també van tirar? bé que hi havia un corriol tot verd per passejar-s'hi, era un camí de ribera. La casa la van tirar amb la previsió de que canalitzarien, i ara no es fa, però la casa, que era poqueta cosa, però no molestava a ningú, tampoc hi és. De mica en mica, cada dia han convertit el que era una gran arbreda, en un reducte d'arbres.
I com això, tantes coses!!!

Anònim ha dit...

Certament l'únic patrimoni que preserven és el seu sou, tot el demés els hi rebufa anant i tornant. No fan política, fan prostitució política per aconseguir la reelecció en el càrrec. Com a mostra del que dic aquí tenim la Vega allitant-se amb els que haurien de ser els seus enemics acèrrims. No tenen escrúpols de cap mena i faran sempre tot el que calgui per no perdre el poder i sobretot el sou.
Aquest ajuntament fa ferum d'INSERSO, nomes pensen en la jubilació.

Anònim ha dit...

Enèmics acèrrims el PP i el PSC? Home! a Euskadi es veu que tenen projectes comuns constitucionals. Al suposat "veí de la riera" ves a cridar a una altra banda. No hi ha cap veí del carrer de Riera que hagi demanat mai el cobriment.