dimecres, 10 de setembre del 2008

Comunicat de premsa de la Plataforma de lArbreda

Davant del comunicat de l’ACA: la Plataforma de l’Arbreda vol m

Davant del comunicat de l’ACA: la Plataforma de l’Arbreda vol manifestar:

  1. 1 - La seva indignació pel fet que després d’aquest dur debat i aquesta dinàmica mobilització ciutadana –recolzada amb 5.000 signatures—l’ACA accepti de tirar endavant el pitjor projecte dels possibles; el projecte que a aquestes alçades ningú defensa, ni tan sols el nostre incapaç govern municipal.

  1. 2 - Expressar la nostra decepció pel fet que l’ACA intenti tancar aquest debat sense haver volgut escoltar ni dialogar amb la Plataforma i que sigui tan poc generosa amb els partits de la oposició que tant han treballat per que Malgrat tingui una canalització moderna, natural i de qualitat. És trist que l’ACA tracti així una iniciativa popular que va conduir a la creació d’una proposta millor i a fer veure els greus errors que hi havia en la que defensa l’equip de govern municipal, justament els que ara l’ACA si accepta resoldre.

  1. 3 - La seva decepció pel fet que l’ACA, que és la màxima institució en aquesta matèria, accepti tirar endavant una proposta antiquada, caduca i oposada als criteris progressistes i moderns sobre la canalització i conservació de rieres, patrimoni històric i patrimoni natural. Ens hauria agradat que l’ACA hagués donat exemple i hagués defensat amb convicció i força institucional el projecte alternatiu, el d’una riera naturalitzada, adaptat a les normatives europees, elaborat per experts i que ella mateixa reconeix com a molt millor.

  1. 4 - Igualment volem denunciar que el projecte en forma de “U” –el que tothom coneix o coneixerà com de claveguera oberta, que acabarà pintat amb grafitis que donarà a encara més la imatge de poble suburbial a Malgrat — no només és una amenaça pel medi natural de la riera i els valors paisatgístics del tram anomenat de l’Arbreda de Can Feliciano, sinó també un atemptat contra el rec històric que s’hi va trobar i que un informe arqueològic independent, pagat per l’Ajuntament, considera de gran valor i d’imprescindible preservació.

  1. 5 - Finalment, volem expressar la nostra confiança que la justícia encara estalviarà a Malgrat aquest projecte vergonyós i lamentable que la mesquinesa d’uns i la covardia institucional d’altres, vol tirar endavant. Esperem que la justícia donarà la raó als ciutadans que creuen que un equip de govern incompetent i reaccionari –alguns regidors ho són per sigles, la majoria pels fets--- no pot condemnar al seu poble a empassar-se el pitjor dels projectes possibles. Si el calaix en “U” tirà endavant la ciutadania tindrà un altre motiu per sentir-se “desafecte” del joc polític.

  1. 6 - El contenciós administratiu presentat per aquesta Plataforma i les seccions locals d’ERC, ICV i EUiA està a l’espera de la resolució d’una causa d’inadmissibilitat presentada per l’Ajuntament de Malgrat i en tan aquest extrem no s’hagi resolt no es podrà decidir sobre les mesures cautelars sol·licitades.

  1. 7 - La causa d’inadmissibilitat al·legada es fonamenta en el fet de dir que l’acord del Ple no és un acte decisori, sinó una voluntat de l’Ajuntament, i que per tan un acte de voluntat no pot ser impugnat. Aquesta al·legació sorprèn i més quan l’ACA ha dit i ha afirmat que “ell” farà el que decideixi el Ple.

  1. 8 - També hem de manifestar que l’ACA és coneixedora de l’existència del contenciós administratiu, perquè se li ha notificat la possibilitat de personar-s’hi com a part interessada, no ho ha fet. Per tot això, esperem que l’Ajuntament de Malgrat i l’ACA, coneixedors de la disposició judicial que s’ha fet de l’assumpte i per decència democràtica no actuïn premeditadament.

Plataforma Salvem la riera de Malgrat

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Hem de procurar que arrivi a tos els mitjans posibles.

Eduard

Anònim ha dit...

Salvem la Riera, Salvem Malgrat...

Anònim ha dit...

El jutge ha d'admetre primer el contenciós si ho creu convenient.
Continueu fent propaganda política dient: "Si el calaix en “U” tirà endavant la ciutadania tindrà un altre motiu per sentir-se “desafecte” del joc polític."
Contineu insultant com sempre heu fet, "lamentable que la mesquinesa d’uns i la covardia institucional d’altres"
Aquest comunicat em sona a pataleta de mal perdre.
Salut!

Anònim ha dit...

Jo mes aviat diria,que mes que papaleta de mal perdre,es papaleta de burla i males maneres deguanyar corporativament i covardia institucional,i no parlem de las coaccions hagudes i per haber,abusos diversos etc, que no son ni democratics ni de bones maneres de fer sino tot el contrari.

JG

Anònim ha dit...

Uiuiuiui!, també has comprat el jutge, Nosokomio?
"Daltra banda les previsions de cobertura en el tram urbà de la Riera de Palafolls en el terme municipal de Malgrat de Mar, que constava en el Pla de Protecció d'Avingudes del Maresme de 1992, han estat superades atès que com sabeu -en el sentit mar-muntanya-, finalitzaven en la cruïlla de la riera amb el carrer del Carme i ara ja s'ha cobert fins el carrer Passada aigües amunt".
Diguens quin preu té aquest director de l'ACA, Sr.Manuel Hernández, més que res per saber a quant cotitza la dignitat d'una persona.
Al pas que vas, aviat seràs coneguda arreu com la Pocera de l'alt Maresme.

Anònim ha dit...

Hi ha assemblea divendres?

Anònim ha dit...

si, divendres a dos quarts de nou al centre

Unknown ha dit...

شركة صيانة الاجهزة المنزلية
كثيرا ما تعاني ربات المنازل من مشاكل تحدث فجأة في الاجهزة المنزلية المتواجدة لديها ك اعطال الغسالات الاتوماتيكية فجأة وبدون ستبق أنذار تتعطل الغسالة الاتوماتيكية عن العمل أو تحدث بعد المشاكل التي تؤثر علي أدائها ولا يمكن اتمام عملية الغسيل ,وعندنا تحدث مشكلة كبيرة بالمنزل ولا نعرف الطرق الصحيحة والسليمة ل صيانة الغسالات الاتوماتيكية علي النحو الامثل ولا يمكننا التصرف وقتها،فنحن في شركة صيانة الاجهزة المنزلية يمكننا أن نقدم أفضل خدمة تطلبها ربات المنازل بكثرة ولا يمكن الاثتغناء عنها ابدا لا وهي صيانة الاجهزة المنزلية المختلفة مثل صيانة الغسالات , صيانة الثلاجات




الثلاجات او النشافات الحرارية فجأة وكما يمكننا ايضا أصلاح كافة الاعطال الناتجة عن سوء الأستخدام أو عيوب التصنيع شركة اصلاح وصيانة الاجهزة المنزلية لديها فريق مدرب علي أصلاح وصيانة الاجهزة المنزلية المختلفة بجميع انواعها ومركاتها العديدة وتأمين قطع الغيار الاصلية التي تضمن أفضل أداء للماكينة ولضمان العمر الطويل

Unknown ha dit...

للاجهزة المنزلية المتواجدة لديكم.
>
شركة اصلاح وصيانة الاجهزة المنزلية لديها عروض كثيرة من اجل الحفاظ علي الغسالات والحفاظ علي الثلاجات والحفاظ علي النشافات والعديد من الاجهزة المنزلية بواسطة ارشادات وأمور تجعل الاجهزة المنزلية تعيش أطول فترة ممكنة بدون اي مشاكل يمكن ان تظهر عليها.
شركة صيانة الغسالات ,شركة صيانة الثلاجات ,شركة صيانة النشافات وجميع الاجهزة المنزلية يمكننا أصلاحها بدون اي مشاكل يمكنكم الاتصال علينا لنقوم بتوفير المساعدة والعون وحل المشاكل التي تزعج سيدة المنزل .