diumenge, 21 de setembre del 2008

Acta 19-9-08

Ja teniu l'acta de la passada assemblea.

Qui no l'hagi rebut o en vulgui corregir alguna cosa que ho faci saber a: joan_pipe@msn.com

Assemblea l'últim divendres de setembre.

36 comentaris:

Anònim ha dit...

carai ha sigut un exit!!! tants de comentaris!!! ja teniu les ballestes a punt i les catapultes agafeu tambe brea que sempre va be.e.n.m

Anònim ha dit...

la resta treballem, no com tu, que ens tens tanta ràbia que tecleges el blog de l'arbreda per fer sempre els mateixos comentaris. així anem a malgrat de bé!

Anònim ha dit...

Jo ja he portat les tres dalles i sis falçs a esmolar, de tant temps de no usar-les s'ha malmès el tall. M'han promès que quedaran com noves. Que tremoli l'enemic!

Anònim ha dit...

jajajaja!!!! sou la bomba escolteu quan vulgueu cadires i taules jo se d'on treure la fusta per fer-les!!!! e.n.m

Anònim ha dit...

Avui el noi de la mare té diarrea, disculpeu-lo i sigueu comprensius amb ell.

Anònim ha dit...

Ei!, noi de la mare, tu que tens línia directa amb l'oracle, podries dir-nos quan s'inicien les obres a la riera, concretament al tram que està al costat del tram de can Riera? T'agrairíem un cop de ma, és que estem desconcertats, amb tant aplaçament ja no sabem que pensar ni que fer. Ens recomanes que ens convertim a la fe socialista o ja no admeteu més socis al ser aquest un club de perversions i lucres molt privats?

Hao!!!

Anònim ha dit...

ggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Anònim ha dit...

fixeu-vos que la riera formigonada entre carme i passada està plena d'herbes i flors !!!!
la mare natura s'està rebelant!!!

Anònim ha dit...

Però quants nois de la mare hi ha?

Anònim ha dit...

que trist que tingui que escriure el noi de la mare per que hi tingueu escrits en aquest super blog el noi de la mare 2

Anònim ha dit...

Torero i¡¡HOLE !!.

Anònim ha dit...

el anonim que em pregunta per les obres. et contesto: els vostres amics de l'aca estan esperan que torneu a tinguer vacances perque us toeneu a enfilar els abres. Per el tram de can riera de la riera del costat no en tinc ni idea. es un joc de paraules??? deu ser per inteligents!!! el que si que et dire es que ja un abre que em fa patir per que si puja un koala que com be sabras es fauna autoctona de la zona em fa patir que no el foti per terra. apa un peto i una abraçada. EL NOI DE LA MARE 3

Anònim ha dit...

No pateixis per l'arbre,en plantarem de nous o se'n faran de nous.

Visca Hidrocanal!!

Anònim ha dit...

Si visca, urra, urra!!!!

Anònim ha dit...

Estigueu tranquils que els de l'ACA ens ho arreglaràn tot. Això si tingueu els coets a punts per si els sociates es rebelen i els tallen tots.

Anònim ha dit...

la til.la es veu que va bé, nois de mares irritats

Anònim ha dit...

nois de totes les mares, no patiu, no cal que tinguem vacançes per pujar als arbres, es veu que l'empresa que tenia que fer les obres te problemes.
jua, jua, jua!
més jua, jua

Anònim ha dit...

collons!!! a veure si els que teniu linea directa amb l'oracle sou vosaltres!!! tanta informacio us fara mal. el noi de la mare

Anònim ha dit...

Ara si que s'us ha vist el llautó. el que no podeu aconseguir en un Ple ho tombeu en els despatxos a través dels "càrrecs de confiança" que teniu a la Generalitat. Així va tot.
Anar en contra d'una decisió de Ple, col.legues.
¡¡¡¡¡Vais a flipar, col.lega!!!!!!

Anònim ha dit...

Però què carai t'empatolles, aquí qui ho tenia tot controlat era el govern, per això l'ACA va enviar una carta en la que dona suport al Ple que aprova el projecte del 2004. Si Hidrocanal no vol fer les obres,és cosa seva,creus realment que algú del petit poble de Malgrat té alguna cosa a veure amb això.De totes maneres si creus que algú ha fet servir els càrrecs de confiança de la Generalitat per alterar alguna cosa, seria bo que ho diguèssis, més que res perquè estàs insinuant una mena de prevaricació. Ja els hi comentaré als de la Gene (que hi tinc molta confiança), tot i que creia que aquí la important i popular era la nostra alcadessa!!

Anònim ha dit...

i ho creus be!!! la important es la alcaldessa i l'equip de gobern!!! quan tu siguis alcaldessa la important seras tu!!!ha i no ho dubto que algu a mogut fils si no de que!! tu creus que aquest impresentables de l'aca els importa una merda les quatre cañas i quatre males herbes i quatre arbres corcats que hi han a la riera de malgrat!!! NO EM FEU RIURE!!! EL NOI DE LA MARE

Anònim ha dit...

ui,quantes faltes d'ortografia...caram quin nivell!

Anònim ha dit...

Doncs si algú ha mogut fils,se'n surt prou bé.Aleshores d'importants els del govern i l'alcaldessa no massa,no creus? i no et preocupis que de les quatre cañes i els arbres corcats ja ens hen preocupem nosaltres,fins ara ha anat prou bé.A reveure noi de la mare,és un plaer parlar amb una persona tan educada i amb unes opinions tan fundades com les teves,cada dia s'aprenen coses noves gràcies a persones com tu.Enhorabona pel teu discurs,arribaràs lluny.

Anònim ha dit...

això,això, lluny, a vere si de tan lluny que casi no es veu....

Anònim ha dit...

eiii!!! eiii trankils respireu que no fos cas que tingueu un COBRIMENT pero de cor. sabeu el que em te preucupat de tot aixo es exactament el que dieu !!! que vosaltres us en cuidareu!!! on ereu quan varen tallar el bosc de la tordera!!! i a la balconada!!! i els arbres dels altres trams de la riera!!! no em feu riure arbreda!! el noi de la mare!! un peto a totes les mares

Anònim ha dit...

Noi de la mare podries crear un bloc teu per abocar totes aquestes opinions tan ilustres que tens, una mena de pàgina filosòfica que parli de política, bones maneres i democràcia participativa.És que les teves opinions ens deixen enlluernats, ets un líder comunicatiu, fes-te una pàgina personal que serà el mòdel a seguir per a personanteges com ara Puttin, l'Acebes, en Bush, .. segur que ells s'identifiquen plenament amb les teves idees progressistes i de futur.Tens raó quen et preguntes que ón erem quan la teva alcaldessa va fer cobrir els altres trams de la riera per construïr cases i pisos en zones declarades inundables?. Potser estavem mirant la tele o cardant o cuinant o a la pelu o potser en un Bar o mirant Gran Hermano, tenms raó ens hauriem d'haver pujat als arbres abans, però no va ser així i la història tu no la canviaràs:

Hidrocanal no vol fer les obres.

Això contrasta-ho amb la teva mare, potser els que esteu histèrics sou vosaltres.

Que vagi bé líder espiritual!!!

Anònim ha dit...

collons quina parrafada tu solet o t'han ajudat!!!! no, com que veig que tu en saps molt saps tot el que esta passant ho preguntarerc a la teva. el noi de la nostre mare

Anònim ha dit...

Si fes un bloc,m'encanten les teves idees,són,com ho diria:cosistents,objectives,modernes,participatives,... en fi,un model a seguir.

Enhorabona noi de la mare,em tens el cor robat!!! i aquestes exclamacions contínues que fas servir (!!!!) són tot una exteriorització de les grans expressions que ronden pel teu cap.El millor que he vist mai,sens dubte.

Anònim ha dit...

Perdoneu,però crec que aquest últim comentari s'hauria d'esborrar,ja que els desqualificatius "fill de puta" encara que siguin destinats a anònims en aquest bloc no hi haurien de tenir entrada.

Anònim ha dit...

Acertada valoració la teva i acertada també la retirada de l'acerat comentari.

Anònim ha dit...

Arbreda! diuen que el temps mostra la veritat de les coses. Ara com ara les coses no s'estan fent amb respecte a la netedat. I ho dic per l'empresa que fins fa poc tenia adjudicada l'obra de canalització de la Riera i misteriosament s'ha retirat. The son's mother. Do you want to believe in outhere!

Anònim ha dit...

La veritat és que la notícia ens pot sorpendre tan com a tu, però si busques brutícia busca sota els llits de casa teva.

Anònim ha dit...

Ei! Gent passeu de contestar-li, si està avorrit que faci punt de creu. És absurd perdre energies d'aquesta manera, repetint una i altra vegada el mateix. Q hidrocanal no pot seguir les obres per foscos tripijocs d'una plataforma local? Venga ya!! Aquest tio deu ser un ex fan d'expediente X, de les teories conspiratives, o bé no s'ha enterat que hi ha CRISIS i a bona part de les empreses els hi va fatal. Sobretot les que es dediquen al formigó!.

Anònim ha dit...

Aquesta és la teva versió. Caldrà veure l'altra versió (últim anònim). Que una Plataforma pugui fer que succeeixi tot això, és impossible com molt bé dius, ara bé, necessita un recolzament de grups polítics. Tot això com deia abans amb el temps es veurà i aleshores no ens quedarem tant bocabadats perqué era de preveure tot plegat. Fins i tot qui són els que hi ha darrera d'un blog que no és aquest.

Anònim ha dit...

Va home va, que hidrocanal no li surt dels pebrots fer le sobres i punt. Si creus que es manipula tan:

He d'entendre que al darrera de la denúncia d'Hidrocanal i la poli també hi havia al darrera algun grup polític?

Ho pregunto perquè si fas servir aquest tipus de llògiques, fes-ho amb tot.

Anònim ha dit...

"Fins i tot qui són els que hi ha darrera d'un blog que no és aquest."

Que insinues?, o només pateixes halitosi.