divendres, 5 de setembre del 2008

Avui divendres 5 de setembre:

Assemblea
a les 21:00
al local del G.E.M.


18 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara, més que en el passat, però potser menys que en el futur ens cal tornar a aplegar-nos sota els arbres i reafirmar el nostre compromís amb el poble...La lluita s'havia "relaxat" i ara ens tornen a convocar. Som-hi doncs!! Cap defalliment!! Fem que les nostres conviccions siguin més fermes que qüalsevol pacte miserable!!

Anònim ha dit...

Estiguem preparats pèr tornar a la mobilització

Anònim ha dit...

Jo ja tinc les armes a punt.

Anònim ha dit...

Ja teniu els llistat dels mòbils al vostre correu.

Endavant companys!
Edu

Anònim ha dit...

Edu ja aniré a portar les fotocopies tal com varem quedar.
Maria

Anònim ha dit...

Cal estar alerta no morírem sense lluitar ni sense cridar. Potser sí que tallaran els arbres però no els ho posarem fàcil. Aviseu a tots els contactes q pogueu!

Endavant!

Anònim ha dit...

recordeu les guardies. Cada un ja sap l'hora assignada.

Anònim ha dit...

molta comedia amb els arbres de la riera qualsevol dia talaran santa rita i no moureu un dit, aquets arbres no els feia cas ni deu i estaba el lloc ple de merda i rates i ara que volen arreglaru toqueu els collons, ja en plantaran altres de mes macos.

Anònim ha dit...

A l'últim comentari, passandoooooo!!! Ja sé que no és d'aquesta notícia, però per casualitat he entrat al youtube i mirant, he trobat aquest vídeo musical que han fet uns quants joves de sabadell perquè no estan d'acord amb la política que es fa al seu poble, és BONÍSSIM!! recomano a tothom que el miri i pensi a veure què recorda.............. s'entra al youtube i es posa: plorasabadell

Anònim ha dit...

És boníssim el vídeo!!!! ja he vist el e-mail.

Anònim ha dit...

Jo tambe he vist el video es vonissim.
Conxi,conxi,la del totxo la mala vava i el cale,cale
i amb la Vega provocant tot el merder,i una colla de pallassos al voltan que ja els va be i tot pel cale, cale
i pensen si fa falta m'arrestrere i el cul l'hi vesere,el cale es el cale cale.

Anònim ha dit...

El video és molt bo.
Canviant el nom és Malgrat.

Anònim ha dit...

Jo el vaig veure a desdelcastell ja fa temps! Si que val la pena si

Anònim ha dit...

vosaltres a la vostre!!! ja tinc les armes preparades!!! lluitarem!!! doncs si que us agafeu les coses en serio!!! jo per que se de que va tota la moguda si no diria que venen els de palafolls a fer-nos fora de casa!!!! respireu i conteu fins a deu!!!! soldats de cristo rei!!!! jajajajaj!!!!

Anònim ha dit...

Potser t'has passat amb les exclamacions!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Recordar-li a l'encarregat de campanes que el repic s'ha de fer arrebatadament i amb persistència ja que el poble és molt gran i no tothom està amatent a l'avís, i més amb la de sorolls que habitualment i a totes hores se senten pel poble.

Anònim ha dit...

jajajaja. ostia que bo!!!!! COntinueu siusplauuuu!!!! També preprarareu trampes a lo "edat mitja??" Oli bullint, forats tapats amb branques i fulles i coses per l'estil??
Jo ja tinc les armes a punt diu un...va home!
Mig poble se'n riu força de vosaltres.
De totes maneres sort en la "batalla". I recordeu que ara al setembre ja fa més fresca...
No us costipessiu pas!!!

Anònim ha dit...

Tranquils. Quan vaig a comprar per les botigues del poble no escolto mai comentaris de burla vers els que defensen Can Feliciano. Al contrari. Això que el poble es riu de vosaltres és fals. Molta gent no és capaç de sortir al carrer, però admira als que ho fan. Hi ha cert gest de valentia en plantar cara a una gent que com a únic argument té el "el poble es riu de vosaltres". Quina pena!. El que fa riure de veritat és que s'hagi de tenir el soci que alguns tenen per guanyar votacions al ple que no poden guanyar amb arguments. Això sí que és per riure, però de pena.