dimarts, 9 de juny del 2009

Salvem la Riera de Malgrat:

«S'ha imposat la canalització des del carrer Nicaragua»

Les veus més crítiques contra el conveni entre l'ACA i l'Ajuntament de Malgrat per desencallar la canalització del tram de Can Feliciano, entre altres qüestions, no s'han fet esperar. Els representants de la plataforma Salvem la Riera de Malgrat han emès un comunicat en el qual critiquen que la decisió de tirar endavant la construcció del calaix de formigó ha estat «un mercadeig polític». Per l'entitat, ha estat la bona posició de l'alcaldessa, Conxita Campoy, dins el PSC el que ha facilitat que des d'altes instàncies de la formació s'hagi obligat a reprendre el projecte aprovat pel ple el gener del 2008. Tot i això, des de la plataforma recorden que hi ha interposat un contenciós contra aquell acord de ple i: «Encara que s'executi l'obra, per voler deixar els deures fets, no desistirem de la via legal oberta, encara que això suposi demanar l'enderrocament del que s'hagi executat i la restitució de l'espai fluvial.»

El punt més controvertit, referent al reforç del calaix d'aquest tram de la riera perquè en un futur es pugui urbanitzar, per la plataforma «és un projecte que no existeix i que encara molt menys s'ha aprovat». «Aquesta modificació haurà d'anar acompanyada d'una exposició pública i ja avancem que, si l'acord no s'ajusta a dret, l'impugnarem», especifiquen. Finalment, el comunicat adverteix l'Ajuntament que «la normativa no permet urbanitzar en zones inundables».

09/06/09 02:00 - Malgrat de Mar El Punt

5 comentaris:

Anònim ha dit...

"TASTAR LA TEVA PRÒPIA MEDICINA Curiós raonament el que s'escolta i es llegeix, aquests darrers dies, quan el vent no bufa del teu costat. Ara -per alguns- l'ACA és un organ públic on es practica el mercadeig, quan fa tan sols dos anys era un ens modèlic.
L'Agència Catalana de l'Aigua, dirigida per IC-V, canalitzarà la riera de Malgrat de Mar i retorna al projecte inicial aprovat pel consistori malgratenc."

Això diuen al blog de les JSC.
Algún comentari o no cal?

Anònim ha dit...

Crec que t'equivoques o no entens les paraules de la Plataforma, en aquest país qui genera el mercadeig és el partit socialista.L'ACA ja va fer la feina: va presentar un projecte adequat al què representa i a la finalitat de qualsevol departament de medi ambient.Qui ha decidit retornar al formigó ha estat el PSOE de Malgrat i per acelerar el seu somni ha necessitat trucar les portes de més amunt,però no ha anat a picar ICV, ni l'ACA, no aquests no!, ha anat a parlar i reparlar amb el Secretari d'Organització.De l'ACA es diu que no es sap imposar,és una llàstima aquest tripartit dominat, en moltes ocasions, pels desitjos egocèntrics d'alguns socialistes. De fet, nosaltres no cal que critiquem l'ACA perquè en el municipi ja hi ha una rajadora oficial de l'ACA que de tan en tan li dedica cartes molt simpàtiques.
Sobre la canalització ja queda dita la nostra opinió al comunicat,crec que queda prou clar i la pàg. de la JSC no la freqüento massa, què vols que et digui, coses mes interessants tinc per llegir!

Anònim ha dit...

Ah!Per cert el comunicat el tens en el post de més avall,això és el que hem dit i diem,ni més ni menys.Ja veuràs que amb una segona lectura atraparàs el concepte mercadeig polític i a qui va dirigit.

PD: Ànims a tots i totes!

Anònim ha dit...

l'arbreda està preciosa

Anònim ha dit...

naucil veliko