dijous, 4 de juny del 2009

Assemblea
Divendres 5 de juny
ens trobem a les nou del vespre
a la planta baixa del Centre.
És important ser-hi tots!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

ULTIMA HORA.....
La Tia Carmen Alias el Cerevelo Gris de la comisio Gestapen per el bon control del veins de aquest sufert poble, en una de les moltes espifiades en mala llet a que estem tots acostumats, ens a denegat el local del Centre Cultural.
Visca la democracia de la nostre inestimable Mitja figue (altrement dit),semble que no aixi trencat mai cap plat am la seva veu de meu-meu..... i ja veieu com se les gasta.
Es que mai deixeran de decepcionarnos.
Es el que tenim, "MOLT DE TOXO I POC CERVELL".

Anònim ha dit...

Noooooooooooooiiiiiiiiiiiiiis/es, que estem en campanya i demà es jornada de reflexió. No es poden fer actes de caire polític, siguin o no siguin encoberts. Després vindrà qui vindrà i us denunciarà a la JEZ.

Anònim ha dit...

No et preocupis que ho denunciïn, perdrà per no perdre (valgui la redundància) la costum, de fet l'assemblea és avui no demà,però tan és,vosaltres endavant. I què vol dir JEZ, la "Z" és de Zentral, no em diguis que volies dir això, ...

Fins al vespre companys!

Anònim ha dit...

Junta Electoral de Zona

Anònim ha dit...

A les 21:00 a formar, ar!!!
i no se'n parli més.

Anònim ha dit...

A veure si us informeu millor. Els que no poden fer actes polítics son les institucions no els partits polítics.Que jo sàpiga ningú ha denunciat a cap partit, oi?.

Anònim ha dit...

Qui va sol.licitar telefònicament fer ús del Centre Cultural pel divendres 5 de juny a les 21h?

Anònim ha dit...

La Verdaguer,cap problema?Perquè això de la politització ja cansa una mica,a veure si ara ens haurem de quedar a casa pq la Verdaguer demana un espai, ah i a l'assemblea també hi havia en Lasheras i la Serra,que et sembla?i a més com que els ciutadans som tan "gilipolles" fem tot el que ells ens diguin mira això és a còpia i semblança del que passa al PSC.